Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 11
miany75 spune:
Si acu sa va spun si despre mine ,in speranta ca nu va plictisesc...ma simt destul de bine ,cu unele inconveniente inerente (zic eu): au aparut de cateva zile niste dureri de bazin (parca mi se disloca oasele,cred ca ma pregatesc incet-incet de "marele eveniment"),care uneori ma trezesc noaptea( ca si asta-noapte , m-am trezit pe la 4 si nu am reusit sa adorm decat pe la 6
)si pe langa asta mi se umfla cate putin picioarele ...Am facut analizele si sunt toate k (mai putin colesterolul si trigliceridele,astea au fost optionale),mai ramane sa vedem cum e "bebe" saptamana viitoare...
In alta ordine de idei,m-am apucat mai serios de cumparaturi pt."bebe" si pt.mine ...si am fost la cursuri de gimnastica; de fapt miercuri s-au facut mai mult exercitii de respiratie si apoi de drenaj limfatic..a fost chiar fain...sper sa imi si foloseasca...
Deci ,fetelor care v-ati intrebat pe unde am fost ..iata cu ce mi-am umplut eu zilele..![]()
Apropo va
pe toate care v-ati gandit la mine Andre,Lavinia,Ramonika,Laurairina,Shtephy..e tare reconfortant..![]()
M-am intins cat o zi de vara...scz..trimit mesajul si revin..
miany
32+
DAVID ANDREI
RamonaCopot spune:
Raluci b si eu am citit ca e f bun pestele mai ales acuma cand i se dezv la bebe creierasul. Dar eu stiu cat de nutritiv mai e pestele ala ce-l cumparam feliat si congelat din market-uri?? Sa nu mai zic de ala din conserve care e plin de mercur... Eu as papa daca as avea un bucatar sa mi-l pregateasca asa bun, ca la restaurant.
Poti papa nuci din astea noi si spanac, ca is pline de iod si fier si is si bune.
Ramona,
33+
DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu
!
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Raluci b si eu am citit ca e f bun pestele mai ales acuma cand i se dezv la bebe creierasul. Dar eu stiu cat de nutritiv mai e pestele ala ce-l cumparam feliat si congelat din market-uri?? Sa nu mai zic de ala din conserve care e plin de mercur... Eu as papa daca as avea un bucatar sa mi-l pregateasca asa bun, ca la restaurant. Poti papa nuci din astea noi si spanac, ca is pline de iod si fier si is si bune. |
sarumana, acum gasisem si eu de nuci, o sa bag nuci, ma gandeam sa incerc si la plafar sa vad daca gasesc ceva picaturi, extracte sa iau.
ai perfecta dreptate legat de peste din comert, am fazut ca si fructele de mare si sushi ar avea dar io nu mananc asa ceva
ca nu-mi place
30+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
miany75 spune:
Am citit din urma ,dar nu am reusit sa retin prea multe...v-ati autodepasit...se vede ca au mai intrat fetele in concedii..![]()
Ca o concluzie ,vreau sa le felicit pe toate care au aflat vesti bune despre bebei ,sa le urez multa sanatate celor care au dificultati si sa treaca cu bine peste ele si multe ganduri bune tuturor!!

si pt.ca tot se apropie w-e sa aveti parte de unul minunat!!
miany
32+
DAVID ANDREI
miany75 spune:
Ramona C. este si peste proaspat...eu chiar aseara am mancat un pastrav si am mancat si in w-e-ul la munte..
a fost delicios..
Raluci b. si prunele contin fier mult ,plus ca ajuta si la 
miany
32+
DAVID ANDREI
Ramonika spune:
miany - ma bucur ca ai reaparut. 
tinonino si dragonitza - felicitari pt. vestile bune de la eco.
shtephy - habar n-am de burtiera minune. eu inca n-am nevoie, port burta cu usurinta deocamdata, si e si prea cald (inca) sa mai pun vreun strat pe mine. ![]()
Andre si Doris - daca vreti sa scrieti un cuvant (de ex. Alina) cu bold si cu rosu (de exemplu) scrieti exact asa numai ca fara spatii intre caractere
[ r e d ] [ b ] Alina [ / b ] [ / r e d ]
ionela - ce putem face ca sa te simti mai bine?
bafta la testul ala, cine ti-a zis sa-l faci? ca la mine nu mi-a pomenit nimeni de testul asta, nici ginecoloaga, nici medicul de familie.
Biara - si noi suntem in renovari, traiasca netul de la servici, ca altfel lipseam vreo 3 saptamani... 
DianaR - sa va fie de bine concediul. 
lavinia a scris? a venit de la doctor de la Mures? parca n-am vazut vreun mesaj de la ea.
miany75 spune:
| citat din mesajul lui Ramonika miany - ma bucur ca ai reaparut. ![]() |
bine te-am regasit!
Vad ca tot mergi la munca ...cum rezisti ? esti k?miany
32+
DAVID ANDREI
tinonino81 spune:

Andrecluj

Sa-ti dea DD un bebe sanatos si o nastere cat mai usoara

: 33+
Radu Stefan
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui miany75 Ramona C. este si peste proaspat...eu chiar aseara am mancat un pastrav si am mancat si in w-e-ul la munte.. a fost delicios..Raluci b. si prunele contin fier mult ,plus ca ajuta si la ![]() miany 32+ DAVID ANDREI |
Stiu...dupa din ala salivez si eu, dar din pacate doar de 3-4 ori am papat in sarcina asta. Eu si sarac si cu pretentii...nu are cine sa mi-l pregateasca. O data m-am chinuit eu si am facut la cuptor cu legume si celelalte dati mi-a facut frate-miu la gratar
. Am ajuns la concluzia ca cel mai bine e acasa la mama si la familia ta... nimeni nu te trateaza mai bine ca ei.Ramona,
33+
DOMINIC ANDREInoi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu
!
Ramonika spune:
miany - rezist, de ce nu? mai ales ca juma din timpul petrecut la munci e pe net
iar restul tot in fata calculatorului, drumuri nu prea am de facut, sunt singura in birou, trai-neneaca...
plus ca ma simt bine, inca nu e burta asa mare, am intrat si eu azi in sapt. 30, la fel ca multe dintre noi care schimba saptamana vinerea.
sa ne mearga bine la toate, mai avem putin si facem si noi AMR-ul.
eu deocamdata fac AMR-ul pt. zilele de munca ramase, adica 2 sapt.
desi presimt ca n-o sa mai fiu asa activa de acasa, parca n-am stare acasa sa stau mult in fata calculatorului, plus ca am desktop cu monitor din ala mare si gros (nu slim) si face si zgomot si se incalzeste si parca e incomod. iar pana mi-oi lua laptop mai e, ca mereu se ivesc alte prioritati la bani, mai ales cu venirea lui bebe mereu o sa fie alte prioritati decat un laptop sau un monitor din ala slim...