Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 10
vias spune:
am mai adaugat cateva poze cu hainute de-ale lui Flavius la semnatura...
mai sunt in afara de alea...dar mai lasam si pe alta data...![]()
Am pus si poza domnului Shreck..pt cine voia sa vada cum arata 
O zi buna tuturor! 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
32+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 6 SAPTAMANI
POZE
mariaandreai spune:
Buna dimineata,
La multi ani Andre, un bb asa cum ti-l doresti, care sa iti umple viata de fericire!
Maria
27+ cu
Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
Lidia74 spune:
ANDRECLUJ „LA MULTI ANI!”

Ce scrii tu acolo ca se intampla in viata ta este minunat.
Sa fii fericita si iubita si sa ai un bebe sanatos.

RamonaCopot spune:
Buna dimineata burtici!
Andre LA MULTI ANI!!!. Sa dea DD sa ai parte in continuare de fericirea si iubirea celor din jurul tau, ca si pana acum. Multe 

de la mine si un pupic
pe burtica!
Ramona,
33+
DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu
!
miany75 spune:
apar si eu in peisaj!
ANDRE nu puteam sa ratez momentul de a-ti ura

]]LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI,MULTE IMPLINIRI SI O VIATA PLINA DE ZILE INSORITE!

...si un buchet mare de flori pt.o curajoasa mamica..

miany
32+
DAVID ANDREI
RamonaCopot spune:
Eu m-am cam lenevit si parca nu mai am chef de nimic. In pat nu-mi mai gasesc locul nicicum
. Si problema cea mai mare e ca m-am invatat cu papa buna si acuma ma mai chiunui si eu sa-mi fac de mancare. Mi-am pus scaunul langa aragaz si am reusit ieri sa fac o delicioasa ciorba de salata, numai ca si pe scaun e destul de greu pt mine.
Is din ce in ce mai somnolenta si f sensibila la zgomote, asa ca trebuie sa inchid laptopul ca imi vajaie in cap, si ma chinui sa adorm vreo 3 ore, ma foiesc, ma sucesc si cu greu reusesc sa dorm si eu 10 min ziua. Ce sa mai ..is ca o maslina murata, sleita de toate puterile.
Ramona,
33+
DOMINIC ANDREI
noi 3
!
raluci_b spune:
fetele eu am o problema cu sotul, ma cearta ca nu mananc peste dar mie nu-mi place
, in aceasta perioada e bine sa ne alimentam cu produse care contin iod si fier, din ce alimente se mai pot lua?
o sa mai caut si pe goagle sa vad ce gasesc
30+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
RamonaCopot spune:
Camy am vazut si eu pozele cu hainutele pt Falvius
. Broasca aia de perete m-a dat gata. Vreau si eu una...de unde ai luat-o? Imi place ca se asorteaza cu Shreck si cu lenjeriile de patut si cu prosopelul ala verde super dragutz. La wrap-ul ala....hmmmmm...asteptam alta poza
. Asta parca trebuia sa il probeze Pustache al tau, sa vedem si noi cum i-ar sta unui tatic cu el
. Acuma inteleg ca sunteti ocupati cu smotrul prin casa, dar cand vine Flavius poate o sa primim atunci poza cu wrap-ul in folosinta.
Ramona,
33+
DOMINIC ANDREI
noi 3
!