Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Cordelia, de unde ai luat acest test de gen si cat a costat?

Voi, mamicile care sunteti la a 2-a sarcina, ati testul la prima sarcina? daca da, cat de acurat a fost?

Mira 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

hehehe...si la mine dupa calendarul chinezesc tot baietel ar fi. oricum, acum nu mai am preferinte, sanatos sa fie . Recunosc insa, ca la prima sarcina mi-am dorit din tot sufletul ca bebe din burtica sa fie baietel si asa a fost.

Cristina, 6+ si mamica de Mihaita

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Buna fetelor! AM LIPSIT VREO 2 zile si voi ati scris deja un roman....Ma bucur ca sunteti vorbarete.
Sun curioasa: voi aveti dureri de burta? Eu am . Sunt ca cele de la menstruatie, de am zis c-o sa-mi vina in secunda2. N-a fost asa din fericire.
#350;i mai am si niste scurgeri maronii -slabe-doar cateva picaturi pe zi, insa ma ingrijoreaza.
Joi ma duc ptr prima data la doctor. Mor de nerabdare.
Nu v-am dat datele mele ca sa ma treceti in listuta:
DN 27,12,1983
DC 25,08,2009
DPN 17,05,2009
Va rog sa-mi spuneti si mie dc ati trecut prin situatii similare ca ma stressez groaznic.Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna la burtici

Eu am fost plecata pana acum...si sunt franta.

Va rog cine mai vrea sa ma ajute cu deschiderea capitolelor, sa-mi spuna si trimit parola.

Inca sunt moderate mesajele date de userul comun

odiseea continua AICI

Roxy 7+

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Stefulici, si pe mine ma doare burta din cand, exact asa ca inainte de ciclu si cateodata ma tine si 10-20 de minute. Am uitat s-o intreb pe doamna doctor care e problema atunci cand am fost la primul control, insa am vb cu o matusa de-a sotului meu care e tot ginecolog si mi-a spus ca in momentul in care simti durerile astea e semn ca trebuie sa te linisteti si sa te asezi daca stai in picioare, sau sa te opresti din trebaluit daca asta faci. M-a intrebat si de scurgeri, insa eu nu le am. Cel mai indicat ar fi sa vorbesti doctorul tau sa-ti spuna exact despre ce e vorba.

Numai bine iti doresc!

Mira 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetele mele frumoaseam facut si eu testul de pe linkul care l-ati postat si daca as fi ramas si eu acum fac un BAIETEL!!!!!
exact ce imi doresc eu!!!
mancal-ar mama de pui

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Draga Stefulici din pacate eu pot sa spun ca am trecut printr-o situatie asemanatoare...si sper din tot sufletul rezultatul sa nu fie acelasi....la 5 saptamani am inceput sa am scurgeri mai intai mai deschise apoi maronii...f putin...am mers la medic si am facut bHCG...era o valoare mica parca 586 parca(ceea ce era putin pt varsta sarcinii) cand am repetat beta s-a vazut ca, creste f incet...ceea ce a dus la concluzia ca era extrauterina...Din pacate toate astea au durat destul de mult si am ajuns la 9sapt si m-au operat de urgenta pt ca se rupsese trompa stanga si aveam o hemoragie masiva. Iti recomand sa te duci cat mai repede la medic si iti doresc din tot sufletul sa fie totul bine si sa nu fie si la tine extrauterina. Iti doresc noroc si un bebe sanatos CURAJ...O SA FIE BINE
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayalili spune:

Buna fetele!!!
Sunt noua pe aici,..vreau sa va spun ca astept si eu un ingeras ,azi am fost la eco si avem 7 saptamani si 11mm, i-am auzit si inimioara batand,,,am fost extrem de fercita bb :),.....cu toate ca sunt fericita in acelas timp sunt si putin ingrijorata deoarece am aflat ca am candida ,,iar dr a zis sa nu facem niciun tratament ,numai in cazul in care ma jeneaza pe mine,,,,este normal sa stau cu candida fara sa o tratez? ,,oare nu il afecteaza pe bb???,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Stefulici, si pe mine ma doare burta din cand, exact asa ca inainte de ciclu si cateodata ma tine si 10-20 de minute. Am uitat s-o intreb pe doamna doctor care e problema atunci cand am fost la primul control, insa am vb cu o matusa de-a sotului meu care e tot ginecolog si mi-a spus ca in momentul in care simti durerile astea e semn ca trebuie sa te linisteti si sa te asezi daca stai in picioare, sau sa te opresti din trebaluit daca asta faci. M-a intrebat si de scurgeri, insa eu nu le am. Cel mai indicat ar fi sa vorbesti doctorul tau sa-ti spuna exact despre ce e vorba.

Numai bine iti doresc!
Multumesc mult ptr raspuns. Eu i-am zis de scurgeri doctorului cand am fost ultima data la EL, INSA VENISEM CU NISTE ANALIZE SI NU M-A CONSULTAT. Eu eram dupa ciclu la 10 zile si i-am zis intr-o doara ca mi s-au umflat sanii si ca am dureri ca la menstruatie si mi-a zis sa fac un test de sarcina. A 2-a zi l-am fac(acum 5 zile) si m-a chemat joi la control.Eram prea entuziasmata de testul pozitiv ca sa-i mai reamintesc si de scurgeri.Asa ca mai astept un pic- doar maine nu-i poimaine!Pupici

Mira 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare burticute

Ati scris o gramada si recunosc ca m-ati pierdut. Am citit tot, pe cuvant, dar nu mai stiu cine ce a zis.

Prin urmare urez bun venit noilor burticute, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen va doresc tuturor.

Am mai citit ca au fost fete la doctor si au auzit inimioara Foarte dragut. Abia astept si eu.

stefulici ai grija de tine, stai cumintica in pat si odihneste-te

Mie deocamdata mi-e bine. Astazi am avut niste stari de simteam ca imi vine sa lesin, ma cam trec niste valuri de caldura cand si cand. Si mi s-a umflat burtaaaaaaaa. Si cam atat. Sper sa fie bine samburelul acolo. Saptamana viitoare vreau sa ajung si eu la doctor sa vedem ce si cum pe acolo.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 4+

Handmade by Alina

Mergi la inceput