Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Cordelia, eu am intrbat-o pe doctora mea de sport si a zis ca e ok. Bine, a zis sa nu ma smuncesc, dar nu trebuie sa stau ca o closca. Bine, asta daca colul e inchis, daca bebica e prinsa bine, deci tot medicul stie mai bine dupa ce te vede.

Ana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Bine, nu abdominale chiar. Nu m-as risca. Eu faceam inainte TaeBo (Billy Blanks, se gaseste pe torente) si ajunsesem la alea destul de avansate. Acum ma limitez la cele mai de nivel mediu sau incepator daca in ziua respectiva ma simt mai obosita, si uneori nu fac toate repetarile sau nu le fac la viteza cu care le faceam inainte, iar abdomenele le sar. Vad ca nu m-a durut burtica pana acum. Ziceam initial sa nu fac sport, dar deja incep sa pun pe mine si ma gandesc ca pana in mai e atata timp... Sotul ma cearta, si a zis sa nu o iau razna, ca o sa am timp de slabit dupa, ca in 2 ani dupa nastere sunt bela la loc. Cine stie ce o sa zica cand o sa arate cantarul 'fo 20 in plus?! ca deja am pus 2

Ana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

profit ca doarme prichindel si urez bun venit Gabrielei, sarcina suoara si bebe sanatos!! Ce descrii tu poate fi o lipsa de calciu, care de obicei se manifesta prin spasme musculare..

Andrara, bun venit!! O sarcina usoara si bebe sanatos!!

CU mersul des la toaleta, la mine a tinut doar 2 saptamani. Acum se pare ca a revenit totul la normal.

Veronica, imi pare rau de patania cu dr. Mai, ce pofte ciudate aveti.. EU sa nu simt miros de mancare gatita ca imediat trebuie sa vars...

Abdomenele nu sunt indicate in sarcina..exercitiile pilates sunt ok..

Eu nu ma stresez cu cate kg voi lua in sarcina. sarcina trecuta am luat 13 kg, dupa nastere mai aveam vreo 6 in plus, dupa inca o luna vreo 4 kg, iar dupa inca vreo 2 luni revenisem la greutatea initiala. Cand o sa va treziti de nu stiu cate ori pe noapte, va trebui sa alaptati , se vor arde kg de la sine putere...

Cristina, 6+ si mamica de Mihaita

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Cordelia eu spuneam ca am fost ieri la eco si am auzit inimioara bb-ului la 5 saptamani si 6 zile. Eu stiam ca se aude la 6 saptamani, nu la 8, asa ca eu cred ca o sa o auzi si tu maine
In ceea ce priveste greutatea si eu imi fac oarecum probleme, pentru ca deja sunt . Incerc insa sa nu exagerez, sa mananc normal, chiar mai sanatos decat inainte. Si beau multa multa apa. Exista insa aerobic pentru gravide, se face in multe locuri in Bucuresti, Eu nu ma risc insa inainte de 3 luni, ca vreau sa fiu sigura ca bb s-a fixat acolo. Si oricum ma voi consulta dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Eu sunt convinsa ca voi face fetita
Pe calendarul ala chinezesc si mie mi-a iesit tot fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Cel putn in primul trimestru nu este recomandat un efort prea mare, innotul este un sport f recomandat dar si acesta cu moderare si daca se poate sub indrumarea unui instructor.Gimnastica usoara(la o sala sau chiar acasa) ajuta mult si la colacei dar si la partea psihica.Pe mine mersul pe jos ma relaxeaza si ma ajuta sa ma calmez cand hormonii tropaie . Nu sun recomandate sporturile de echipa si cele cu risc de cadere(ex calarie, bicicleta).
Pupici tuturor burticilor
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

multumesc pt raspuns cristina_26 , eu iau de cateva luni vitamine prenatale si pana in acest moment am fost foarte convinsa ca, contin si calciu ....dar nu ....asa ca o iau spre farmacie...

4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mommy_to_be, Cristina_26, multumesc de primire!

Desi ma gandeam ca la al doilea copil, totul va decurge fara pic de emotii, nu e deloc asa. In afara de faptul ca stiu ce ma asteapta la sfarsitul celor 40 de saptamani, totul este nou. Inclusiv greturile si varsaturile pe care la prima sarcina nu le-am avut... si care acum se exacerbeaza, parca, pe zi ce trece.

Legat de miscarea in sarcina...
Pentru cele care faceau miscare si inainte de sarcina, atunci aceasta poate continua si acum, poate intr-un ritm mai putin alert.
Pentru cele care nu au facut deloc miscare, eu zic ca mersul pe jos (1-2 ore zilnic) e cel mai bun. Si inotul este bun.

de Antonio (12.05.2007)
7+
http://community.webshots.com/album/574734343bzJlUZ?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Buna, fete!

am intrat sa va pup, ca plec acasa acusica.
eu nu stiu daca am baiat sau fata...si dupa cel chinezesc, ar trebui sa fac baiat...dar tot dupa acest calendar si Radu e fetita
Asa ca mai bine astept sapt 19-20 sa se vada la echo...sau, mai sigur, luna mai.

Va pup!

Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami (8+) de...sa fie baietel....sa fie fetita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Yupiiiii inseamna ca maine o sa auzim inimioaraa!!

ce vesti frumoase mi-ai dat!!

Fetelor, si eu deja simt ca ar fi ceva in plus la kg si la mine si de aici ma gandeam la ceva miscare, insa intr-adevar cred ca cel mai bine ar fi sa ne gandim la sport dupa 3 luni cand ne-am asigurat ca e totul in regula - sarcina fixata si bine pozitionata!

Am facut si eu testul de sex al bb si reiese ca ar fi baietel! Eu desigur toata viata mi-am dorit fetitza (si asa cred, ca este fetitza insa si daca e baietel, sa fie el sanatos asta imi doresc din suflet)!Dar trebuie sa recunosc ca nu mai am rabdare pana la 4 luni sa descopar ce avem!

Cordelia 7+

Mergi la inceput