Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui mayalili

Buna fetele!!!
Sunt noua pe aici,..vreau sa va spun ca astept si eu un ingeras ,azi am fost la eco si avem 7 saptamani si 11mm, i-am auzit si inimioara batand,,,am fost extrem de fercita bb :),.....cu toate ca sunt fericita in acelas timp sunt si putin ingrijorata deoarece am aflat ca am candida ,,iar dr a zis sa nu facem niciun tratament ,numai in cazul in care ma jeneaza pe mine,,,,este normal sa stau cu candida fara sa o tratez? ,,oare nu il afecteaza pe bb???,....

bine ai venit!!..sarcina usoara si bebe sanatos!!

Cristina, 6+ si mamica de Mihaita

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Neatza burtici. Bun venit la mamicile noi

Stefulici, dureri de burta ca la menstruatie am avut prin sapt. 3-5, dar fara nici un fel de scurgeri maronii. Alea din ce stiu eu, pot fi fie de la nidatie, fie o problema la bebe (si atunci medicul o sa-ti dea utrogestan sau ceva similar). Pana te lamuresti ce e, stai cat mai mult in pat. Si dureri mai am uneori cand sunt obosita (stat prea mult in picoare, etc). Si da, Mira are dreptate, cand le simti, odihneste-te pana trec si chiar mai mult. Acum sa nu te sperie fetele cu extrauterina, ca trebuie sa gandim pozitiv, dar neaparat sa mergi la medic si sa-i spui ce si cum, Doamne fereste. Parca Laurici a avut scurgeri si i-a dat tratament si acum e ok. Si e bine de urmarit si betaHCG-ul asta sa vezi daca creste bine (o zi faci analiza, o zi pauza, o zi iar o faci). Desi la eco la 5 sapt. ar trebui sa se vada macar sacul in uter. Hai ca o sa fie bine!

Ana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Buna fetelor!

Ma primiti si pe mine in odiseea voastra ca tare mult ma bucur ca v-am gasit, sunteti asa dragute ca impartasiti din experientele voastre....
Datele mele sunt:
DN: 24.10.1982
UM: 20.08.2009
DPN: 27.05.2010

Mergi la inceput

Ma ajuta si pe mine cineva cu semnatura? Nu ma descurc sunt noua pe aici, de abia v-am descoperit...

Mergi la inceput

Trebuie sa scriu 10 mesaje repede sa scap de Ne-moderate!

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni pe aici sa nu conversez singura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui cusa

Nu mai e nimeni pe aici sa nu conversez singura...

bine ai venit!!! Sarcina usoara si bebe sanatos..

Vezi ca s-a schimbat capitolul:aici e capitolul nou

Cristina, 6+ si mamica de Mihaita

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Multumesc acum am observat!

Mergi la inceput