Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

deci m-a mancat insa duc analiza la clinica aia de rahat, care acum cand am sunat si eu sa ma asigur ca vineri va fi gata imi spune o fufa de acolo ca dr. a zis ca peste 10 zile calendaristice, este gata analiza
da ce face frate la eaaa??? o tine sub limba????? o soarbe???
pai in 10 zile poate sa si moara omul....de nerabdare
i-am zis fufei:doamne dupa ce ca este si atat de scumpa fata de alte clinici cu renume, mai dureaza si o vesnicie,
imi vine sa plang de nervi
ca drept dovada m-am dus sa imi i-au un test vestitul SURE CHECK , care bineinteles este NEGATIV

deci trebuie sa astept rusiioffffffff

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

am sunat sa ma programez pt data de 1 oct la analize,si nu sunt locuri,la 10 laboratoare din pitesti,un singur laborator mi-a zis sa vin pe 1 oct,in caz ca nu se prezinta o persoana din cele programate o sa intru eu ,sa vedem acum

NIKOL5+ si DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

raportez si eu greturi, stari emotive foarte pronuntate,plang din orice,ma sensibilizeaza tot,nu ma mai uit la tv,sunt ofticata pe sistemul sanitar din romania,daca nu o sa gasesc fonduri,o sa platesc analizele,
urinez foarte des noaptea,de trei ori,si incerc sa nu mai consum lichide de la 20 pana la 22 cand adorm,stiu ca trebuia sa inceapa de la 5 luni incolo urinatul des noaptea ,sa am vre-o raceala cumva?

NIKOL5+ si DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

aleesicoo, ai rabdare. Sunt cazuri cand si Sure Check depisteaza mai greu. Cate zile sunt de la UM? La mine la primul test (z27) abia intuiam a doua liniutza, si aia intr-o anumita lumina. Abia la vreo 3 zile a devenit ceva mai vizibila.

Ana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Bine v-am gasit, burtici, se pare ca Dumnezeu m-a ajutat sa ma alatur si eu voua la aceasta odisee cu un nume minunat...

Datele mele sunt: UM: 22.08.2009, DPN: 29.05.2010(calculat de pe net, ca n-am fost inca la medic), data nasterii: 24.06.1980. Mai am un baietel minunat, Luca, nascut pe 17.07.2008.

Sunt tare bucuroasa ca printre colegele de la odiseea asta e si Cristina_26, cu care sunt colega si la scutece

Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ducem sarcinile la termen si sa nastem bebelusi sanatosi care sa ne lumineze vietile!

Monica, mami de Luca si 4+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

lauriciu ma bucur foarte tare ca esti bine...am avut niste emotii
oricum ne-ai dat curaj ca si daca vom trece printr-o astfe de situatie nu este totul pierdut
pentru noile venite va urez o sarcina usoara si multa iubire, intelegere si rasfat din partea celor apropiati
eu astazi am fost la doctorita de familie....care parca e din ce in ce mai ursuza...mi-a dat o trimitere cu diagnostic suspect sarcina(m-a amuzat....sunt suspecta de sarcina) si nu mi-a dat trimiterea pentru analize caci prima oara trebuie sa vada"ce e acolo"(oare ce ar putea fi:P ?)
deci ma asteapta drumuri intre medici ...astazi am fost pt o trimitere la ecograf care mai mult ca sigur il voi face in sistem privat...timp pierdut

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

Bine v-am gasit, burtici, se pare ca Dumnezeu m-a ajutat sa ma alatur si eu voua la aceasta odisee cu un nume minunat...

Datele mele sunt: UM: 22.08.2009, DPN: 29.05.2010(calculat de pe net, ca n-am fost inca la medic), data nasterii: 24.06.1980. Mai am un baietel minunat, Luca, nascut pe 17.07.2008.

Sunt tare bucuroasa ca printre colegele de la odiseea asta e si Cristina_26, cu care sunt colega si la scutece

Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ducem sarcinile la termen si sa nastem bebelusi sanatosi care sa ne lumineze vietile!

Monica, mami de Luca si 4+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

CE MA BUCUR MONICA!!! [bis[ Doamne , ce fericita sunt pentru voi!!!
Sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos precum Luca!!!

Tocmai intrasem sa vad ce au mai scris fetele si am vazut postul tau...

Ma duc sa citesc din urma

Cristina, 6+ si mamica de Mihaital

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Helloooo, burtici fericite!

Ce astivitate intensa ati desfasurat in ultimele 24 de ore.... Eu mai greu, caci am fost cam busy, atat la servici, cat si pe acasa.

Discordia m-ai dat gata cu combinatia ta... le-ai mancat deodata, sau pe rand?Ca incerc sa-mi imaginez cum o fi si nu reusesc.

Aleesicoo, atat de bine te inteleg... asa eram si eu... numai ca eu imi faceam cate 2 teste pe zi. Nu vreau sa-ti spun cati bani am dat pe ele pana cand am aflat ca sunt insarcinata... Cate zile au trecut de la ovutie, ca am uitat.

Ioana si Roxana, sper sa va rezolvati problemele cu indemnizatia si sa luati cat mai mult cu putinta. Va inteleg cu partea asta financiara... noi ne pregateam de-un credit pentru un apartament ceva, iar acum nu stiu daca o sa facem fata... trebuie cantarita bine problema asta. Eu va tin pumnii sa se rezolve.

Remy, felicitari pentru bb sanatos. Cred ca trebuie sa fie foarte frumos sa ii auzi inimioara lui bb. Ma bucur mult ca reusesti sa fii optimista. Asa sa o ti de acum incolo, pentru ca face mult. (ar fi o chestie sa-mi ascult si eu sfatul )

In ceea ce ma priveste, inca nu am greturi. Pot sa zic ca abia le asteptam, dar acum cand citesc cat va e de rau, incepe sa-mi fie groaza de momentele de genul acesta.

Aseara am avut un vis groaznic... am visat ca m-am dus sa fac niste teste (unele foarte ciudate de altfel), iar doctorita mi-a spus, dupa ce a repetat testele la nesfarsit si se vedea ca si-ar fi dorit sa-mi poata spune altceva, ca sarcina mea s-a oprit din evolutie si ca urmeaza sa am un avort spontan... Nu va inchipuiti ce terifiata m-am trezit, plangand... mi-a luat ceva pana sa imi dau seama ca a fost un vis. Oricum, acum sunt fericita ca realitatea e alta

Am inceput un jurnal de sarcina in care voi incerca sa scriu cat de des pot, pentru ca peste ani sa i-l dau copilasului meu... sa stie si el cat de asteptat a fost pe aceasta lume, si cat de mult il iubesc mami si tati inca din stadiul asta de samburel. Cred ca ar fi un cadou frumos de 14 ani...

Parca incepe sa-mi fie un pic greata... si ma ia cu valuri de caldura. Aproape toti colegii mei sunt raciti... Radeam de dimineata cu o colega si ziceam ca ei au racit, iar eu imi iau concediu medical sa stau acasa, departe de ei Gluma-i Gluma, dar sper sa nu racesc. Bag muuulta lamaie. Mai stiti ceva pentru sporirea imunitatii?
Doamne.... cat am mai . asta ca sa recuperez

Va pup pe toate!!! Sa aveti cea mai frumoasa zi, lipsite de evenimente neplacute.

Mira 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

nikol, sa stii ca si eu m-am facut o pishacioasa si am abia 6+. Eu care rezistam o noapte fara nici un fel probleme, acum ma duc de 2 ori pana adorm, pe la 4 ma mai preseaza o data, iar la 7 cand e trezirea am burta balon deja.

Ana 6+

Mergi la inceput