Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
moni_or spune:
CRISTINA multumesc mult de tot!La fel iti doresc si eu tie, tot binele din lume! Maine mergi la eco, nu? Abia astept sa ne povestesti.
Voi cand va faceti primele analize? Eu la ginecolog nu m-as duce pana in 7 sapt., sa aud si inimioara... Ma batea gandul sa merg inainte la medicul de familie, poate ma trimite la analize, dar vad ca Veronicach spune ca a trimis-o prima data la gine. Oricum am inceput sa iau acid folic.
Am crezut ca la a doua sarcina o sa fiu mai degajata, insa tot am emotii, sa decurga totul bine, sa ajung la termen, sa fie bebe sanatos. Prima sarcina a fost minunata, n-am stiut ce sunt alea greturi, ce sunt alea contractii (am nascut prin cezariana), in afara de senzatie permanenta de somn in primul trimestru si arsuri in ultimele 2 luni n-am avut absolut nimic. Acum sunt un pic nelinistita pentru ca la vreo saptamana jumate de la conceptie am luat o megaraceala de la Luca, cu dureri de gat groaznice, cu nas infundat si o tona de muci, acum deja trece, insa sper sa nu-l fi afectat virusul pe bebe. Dar oricum incerc sa imi inlatur temerile si sa-mi pun toata increderea in Dumnezeu, El a fost cel care mi-a daruit sarcina asta si tot El ma va ajuta sa o duc cu bine la capat si sa am inca un copil la fel de minunat ca Luca.
Monica, mami de Luca si
4+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mommy_to_be spune:
Bine ai venit printre noi Moni. Felicitari, sarcina la fel de usoara si frumoasa ca precedenta, si un bb sanatos si frumos.
In ceea ce priveste temerile tale cu virusul, din cate m-am documentat eu, ovulul fecundat e foarte rezistent in primele 11 zile si nu prea e afectat nici de pastile, nici de alte "intamplari
" din corpul mamei. Deci poti sa te mai linisteti. Oricum nelinistea nu rezolva nimic...
Imi place semnatura ta... Imnul dragostei din Biblie Noi l-am primit la nunta sculptat pe o bucata de lemn, si acum il tinem pe perete, alturi de crucea pe care ne-am jurat dragoste vesnica(am facut nunta la catolici)
Pupici
Mira 5+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/M&M/M&M.jpg)
M&M spune:
Deci, am fost sa ma plimb putin cu piciul din dotare si am intrat sa va ce ati mai scris si am fost tare surprinsa foarte placut de mesajul Monicai(Moni_or ) , fiind colege la scutece.
Ioana , de fiecare data cand imbratisez WC-ul ma intreb de ce nu ma numar si eu printre gravidutele fericite care au pofta de mancare si nu greturi si varsaturi..Sper sa se rezolve cu serviciu.
Discordia , ce combinatie ai facut aseara..
Alesico, ai primit deja rezultatul???? Asteptam sa vii cu vesti bune Acum am citit ce ai scris ultima oara; testul nu se pozitiveaza mereu inainte de ciclu...Mai ai putina rabdare , poate totusi e bebe mic in burtica
Alinettero, bine ai venit!! Sarcina usoara si bebe sanatos..
Laura, ma bucur ca sunteti bine ... Cred ca ii place tare mult lui Radu la gradinita.
Remy, ma bucur ca ai luat aceasta atitudine, sa ramai asa pana la sfarsitul sarcinii..
Nicoleta, poate fi si o infectie urinara, iti poti face si o urocultura pentru a fi sigura, dar daca nu te ustura cand urinezi, nu ai febra, nu e infectie urinara.
Cristina, 6+ si mamica de
Mihaital
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach lauriciu ma bucur foarte tare ca esti bine...am avut niste emotii oricum ne-ai dat curaj ca si daca vom trece printr-o astfe de situatie nu este totul pierdut pentru noile venite va urez o sarcina usoara si multa iubire, intelegere si rasfat din partea celor apropiati ![]() eu astazi am fost la doctorita de familie....care parca e din ce in ce mai ursuza...mi-a dat o trimitere cu diagnostic suspect sarcina(m-a amuzat....sunt suspecta de sarcina) si nu mi-a dat trimiterea pentru analize caci prima oara trebuie sa vada"ce e acolo"(oare ce ar putea fi:P ?) deci ma asteapta drumuri intre medici ...astazi am fost pt o trimitere la ecograf care mai mult ca sigur il voi face in sistem privat...timp pierdut ![]() |
Veronica, cum adica "suspecta de sarcina"???!!!
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
Cristina,
![](gravida.gif)
![](bonjovi.gif)
![](foto.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
M&M spune:
Monica, eu inca nu am ajuns la med de fam ( sarcina trecuta am facut nu stiu cate drumuri si, in final am ajuns tot la privat) maine am programare la eco 9 deci 6 sapt si 2 zile, poimaine ma vad cu dr mea (dr. cu care l-am nascut pe Mihaita ). Ma bucur sa te "aud " optimista.
gata, trimit mesajul si fug sa ii dau papa lui Mihaita..
Cristina, 6+ si mamica de
Mihaital
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
roxanik09 spune:
Pt fetele care au auzit inimioara la ecograf : in cate saptamani ati fost si cate batai de inima ati auzit ? Eu am fost la 7 sapt si 3 zile si am auzit 156 BPM.
Am citit (pe net) urmatoarea chestie : cica daca e fata are peste 140BPM, daca e baiat are sub 140. Nu stiu cat de adevarat este, dar hai sa impartasim putin aceste informatii; care va bagati ?
aa, si referitor la sexul bebelusului : a incercat careva calendarul chinezesc ? matusa mea l-a incercat cu ambii baieti si s-a potrivit de fiecare data. Mie imi iese ca voi avea fata. Iata-l in link-ul de mai jos :
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=21
zmeurica din burtica are 8+
aleesicoo spune:
Mommy am 9 zile
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
roxanik09 spune:
Alessico, eu am ovulat la 15 zile. La 26 zile testul avea o liniuta atat de firava, inca nu o puteai detecta decat la microscop, drept urmare am considerat testul negativ si l-am aruncat. la 28 de zile se vedea liniuta ceva mi bine, la 29 destul de bine, deci crescator, in fiecare zi se vedea mai bine. ( Noi am avut un singur contact sexual, a doua zi dupa ce am vazut o liniuta ffff puternica pe testul de ovulatie, si atat in luna aceea, deci nici nu ma asteptam sa raman )
Si retine ca am folosit cel mai ieftin test de sarcina, Alinta, luat din kaufland/carrefour, pe care am dat 3,4 lei. Sincer, ma saturasem de lunile in care dadusem bani garla pe cele mai scumpe teste si ieseau negative...
Eu zic ca este prea devreme pt orice test de sarcina calitativ sa iasa pozitiv, chiar daca ai avea gemeni ! dar beta hcg-ul eu l-am facut asa : dimineata mi s-a recoltat, dupa-amiaza aveam rezultatul, pe la h17.. si am dat 48 lei pe el.
zmeurica din burtica are 8+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Discordia la mine a fost sarcina oprita din evolutie.Si s-a eliminat singura,fara chiuretaj.Acum 4 saptamani.Dar de atunci n-am mai avut ciclu...nu stiu cand ar trebui sa-mi vina.
Alesico mai ai rabdare umpicut.Dar unde ai facut testul ala???10 zile???Doamne....Stiu ca eu cand l-am facut data trecuta,la Synevo,la ora 11,30 a fost gata.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata