Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinettero spune:

salut toate burticile, va doresc tuturor multa sanatate, sper sa avem toate copilasi sanatosi si frumosi. La mine UM a fost pe 30.07.2009 si DPN 06.05.2010, inca incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca o sa fiu mamica. Am primit rezultatele la analizele platite, si d-na doctor de la laborator a spus ca sunt bune, sper sa spuna la fel si medicul ginecolog. Pe cele neplatite le voi face pe 1 oct. Greturile nu au aparut dar in schimb sunt balonata in orice moment al zilei, mananc ca o nebuna, daca nu mananc mi se face rau, si as dormi non stop, cred ca intr-o zi am sa adorm pe scaun la serviciu.
M-am mai linistit intrand pe forum si vazand ca mai sunt mamici cu aceleasi simtome.
Va pup pe toate, aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Prezent la cafea!
Discordia, m-ai dat pe spate cu combinatia bomba. Sa va fie de bine !
Alesicoo, iti tinem pumnii sa vii cu vestea cea mare.
Ioana, si tie iti tinem pumnii sa rezolvi cu indemnizatia ca e jale cu 600 lei, eu cu Radu asa am stat si stiu.

Noi suntem bine, sangerarea s-a oprit de tot, parca si raul mi s-a mai atenuat - greturile, adica, am momente si momente.
Am ramas cu ameteala si somnolenta date de utrogestan. Macar le iau seara si nu ma afecteaza la serviciu.

Radu a luat ieri la gradinita o bulinuta rosie, fiindca a fost foarte cuminte. I-am promis ca, daca si azi e foarte cumnite ii duc ceva diseara.

pup burticile

Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami de...sa fie baietel....sa fie fetita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

wow discordia ce combinatie!!!!!pai daca eu mancam asa imi exploda burta siguur...daca n-ai nimic inseamna ca i-a placut la bebe

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik09 spune:

Neata, fetele ! Prezenta si eu la raport !

.. dupa o noapte de "iubit" wc-ul...

alessico, asteptam vestile bune ! ma bucur mult ca esti optimista si increzatoare in viitor.

discordia, si eu aveam pofte de astea in primele 6 sapt, dar de sapt trecuta mi-e raaaaauuuuu. oricum, cred ca ne-ai batut pe toate la capitolul "ciudatenii pofticioase" !

Ioana, eu sunt intr-o situatie similara : am o intrerupere pe cartea de munca de o luna si cateva zile si nu as lua, teoretic niciun ban, decat poate-poate, fiind la masterat la zi, cei 600ron. Asa ca eu tocmai am trimis mail la vechiul loc de munca, poate ma includ si pe luna lipsa... sa dea Domnul ! Deci, te inteleg perfect.

Ghimbirul nu a ajutat cu aproape nimic. Poate doar a 'grabit' inevitabilul... Ma bucur ca e ora 11, pe la ora asta incep sa ma simt mai bine.. poate o sa si mananc ceva !

Pupici !

zmeurica din burtica are 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetele daca care cumva la analiza imi iese rezultatul 3, in condiitle in care am auzit ca minim este 5 , ce inseamna ?....ca a fost bb sau ce?

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Buna dimineata!
Am fost ieri la dr. sa vedem pentru prima oara bb-ul. Ii bate deja inimioara, e cumintel si a promis ca sta acolo pana la termen. Sa vedeti insa patania mea. Exact inainte sa intru in cabinet m-am dus "sa-mi golesc vezica". Cand, ce sa vezi, o pata maro. Nu vreti sa stiti cum am intrat in panica si ce a fost in capul meu. Dr. insa a fost foarte calm si foarte pasiv, a zis ca se tot intampla in primul trimestru, ca exista tratament, dar ca riscuri exista, n-avem ce face. Evident ca in capul meu era numai faptul ca asa s-a declansat prima oara pierderea de sarcina.
Am plecat de acolo terminata si mai speriata decat ma dusesem. Noroc cu sotu' care a pus piciorul in prag, m-a certat ca ma gandesc numai la prostii si la lucruri negative in loc sa fiu in culmea fericirii, si dupa ce am tras o portie de plans m-am linistit.
Acum, gata! Pledez pentru optimism, am un bebe in burtica si este in evolutie, ii bate inimioara si o sa am mare grija de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Neatza burtici. Va salut in fuga ca ma asteapta o groaza de munca azi. Sa dea DD sa fie cu ochi la cele care asteptati rezultatele la betaHCG. O zi usoara si fara prea mari greturi/ameteli/dureri de cap (doar atat cat sa stiti ca sunt bine sambureii). Ma bucur mult Lauriciu ca sunteti bine!

Legat de vergeturi: mi-am luat ieri ulei de migdale si Vergisal. Vergisal e o crema care intra foarte bine in piele si se intinde super bine. Nu are efect gras. Iar uleiul de migdale l-am dat mai ales pe sani, ca astia s-au marit ca nebunii, de stau nasturii la bluze sa explodeze. Si, spre surprinderea mea, intra nemaipomenit de bine in piele. E mult mai ok efectul decat uleiul de masline. Si scrie pe cutie ca e pentru a preveni vergeturile si ajuta pielea sa se intinda si sa fie hidratata. Cam scump: 28 RON 100ml.

Si pentru venele alea vizibile de care m-am speriat io, cica ar fi buni ciorapii medicinali. Luat. Sper sa ma ajute.

O zi usoara!

Ana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Acum ma indop de progesteron si pe gura si nu numai, adica si Duphaston si Utrogestan, si desi saptamana asta sunt in concediu, intrucat mi-am luat cateva zile libere ca masura de precautie, am hotarat ca de maine sa ma intorc la serviciu, ca acasa o iau razna. Nu credeam ca voi spune vreodata asta, intotdeauna mi-a placut acasa, intotdeauna a fost pentru mine o oaza. Acum vreau la serv.
Asa ca azi voi fi , voi face cate ceva prin casa , tot ce n-am facut zilele astea...
Fetelor, va pup, sa aveti o zi frumoasa, fara griji!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Tatyana, mie doctora mi-a zis ca 4mg de acid folic. Eu iau Acifol si asta e de 5 mg, si e zis ca e chiar mai mult decat trebuie, si daca pot, sa mai tai putin din pastilutza. Vezi pe Elevit ce concentratie are. Cat ti-a iesit valoare la betaHCG, si in ze zi erai (de la UM), ca's curioasa. Mie mi s-a triplat valoarea (z31=146, z33=460), deci inca nu stiu cum stau, 1 sau 2 , ca se vedea doar sacul la eco (ziua 37 de la UM) si mi-a zis ca e miiiiic. Bine s-ar putea sa visez io la 2, ca intotdeauna mi-am dorit! Sanatos/sanatosi sa fie!!!

Ana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

remy_mv, felicitari pt ca esti bine. Cate sapt de sarcina ai?

mamica de fetita si 5s+

Mergi la inceput