Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
aleesicoo spune:
pai nu caut iubita semne...ma vad si eu la baie ce burticuta am
Lauriciu doamne ajuta sa ramana bb acolo, stai cumintica in pat si incearca sa dormi...trimite pe sotz repede la farmacie
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alinutzaa
Nu-ti spun! N-a fost vorba ca nu te mai stresezi, ca nu te mai gandesti, ca nu mai cauti semne, etc. pana saptamana viitoare cand faci testul???? fata stresata Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 4+ |
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
Alinutzaa spune:
Buna dimineata burticutze
Podtiti la . E mai slaba asa si cu muuuuuult lapte
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 4+
stefulici spune:
Buna dimineata la toata lumea...
Eu pana acum mi-am petrecut timpul la aspirante ....
Acum... am un test pozitiv... asa ca sper ca ma primiti si pe mine la voi?...
stefulici spune:
La mine toata povestea e un pic mai ciudata...
mi-a venit menstruatia peste sarcina, insa s-a continuat cu niste scurgeri maronii( care tin deja de 10 zile) si cu dureri ca de cm, cu marirea sanilor asa ca mi-am fac testul- care a iesit pozitiv.javascript:insertsmilie('')
Inca nu am confirmarea de la doctor, am prima eco joi si am mari emotii... stiti cum e c-o fi ca n-o fi?...
stefulici spune:
Multunesc de cafea... Inainte o beam super tare, ieri n-m putut nici s-o gust... asa ca vad eu mai departe cum e cu poftele....
stefulici spune:
Voi stiti ceva de durerile de cap? Eu am continuu asa ceva... din prima zi de intarziere... sau ma rog de menstruatie- ptr ca la mine a venit peste sarcina.
stefulici spune:
Am emotii mari si din alt motiv- am mai avut eu 2 liniute, insa tesul de sarcina a fost defect-am aflat apoi ca acele teste- si anume barza sunt defecte ca de obicei imi cumparam cate 2 tipuri si numai asta iesea cu a 2-a liniuta pala-firava!
Da stiti cum se zice- nu canteaza cum e-important e sa fie acolo. Insa de 2 ori m-am pacalit asa, pana am citit pe forum despre aceste teste.
stefulici spune:
Am niste emotii.... nu cred ca o sa ma linistesc pana nu ma duc la medic sa-mi comfirme.