Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
mommy_to_be spune:
Salutare burtici fericite!!!!!
Alina, bine ai venit printre noi! Felicitari pentru sarcina, care sa fie una usoara, pentru ca apoi sa ai un bb sanatos si frunos. Imi pare rau sa aud de durerile tale de cap... Te inteleg pentru ca eu am de obicei niste migrene ingrozitoare cu care nu pot sa traiesc fara pastile. Noroc ca de cand cu bb nu m-a durut deloc capul ( o fi din cauza ca m-am lasat de fummat). Ziceai ca esti in 4+ si ca nu ai avut nidatia, insa dupa umila mea parere, cred ca acest lucru e oarecum imposibi, deoarece nidatia are loc de obicei la 7 zile de la conceptie. Si sa stii ca nu e neaprat nevoie sa ai o scurgere maronie sau rozalie la nidatie
Arpopos de Baby expo... unde ?
Aleesicoo ai un bb superb!!! Sanatate multa lui, dar si tie, ca sa poti sa-l cresti frumos
In ceea ce priveste crampele, si eu am parte de ele, iar ieri, cand am fost la primul control, am uitat sa o intreb pe doctorita daca trebuie sa iau ceva Aseara am mancat ceva care nu mi-a priit si m-am trezit in toiul noptii cu niste crampe ingrozitoare... de-am stat la baie jumatate de noapte. Acum ma simt mai bine...
Va pup pe toate Weekend minunat!
Mira 5 fix
aleesicoo spune:
iubita mea bebelu nu este al meu(as vrea eu sa am un copil), este FINUL MEU!
eu astept pana la sfarsitul lunii sa vad daca s-a prin si la mine mugurasul mult iubit
oricum itim ultumesc si multa sanatate tuturor mamicilor, si bebei sanatosi si la termen
Aleesicoo ai un bb superb!!! Sanatate multa lui, dar si tie, ca sa poti sa-l cresti frumos
In ceea ce priveste crampele, si eu am parte de ele, iar ieri, cand am fost la primul control, am uitat sa o intreb pe doctorita daca trebuie sa iau ceva Aseara am mancat ceva care nu mi-a priit si m-am trezit in toiul noptii cu niste crampe ingrozitoare... de-am stat la baie jumatate de noapte. Acum ma simt mai bine...
Va pup pe toate Weekend minunat!
Mira 5 fix
[/quote]
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
Alinutzaa spune:
Mira multam.
Legat de nidatie - la Tudor nidatia a avut loc la o saptamana de la ziua in care ar fi trebuit sa imi vina uratii. Chiar in ziua aia (adica la o saptamana dupa ziua cu uratii) m-am dus la doctor pentru confirmarea sarcinii, nu a avut ce sa vada la ecograf din cauza sarcinii care era prea mici si cand m-am dezbracat de lenjerie ca sa ma urc si pe masa sa imi faca si un control "manual" am vazut urmele. Si atunci mi-a zis si ea ca nu avea oricum ce sa vada pentru ca abia atunci se intampla nidatia. Am revenit o saptamana mai tarziu si am vazut fasolica.
Eu sunt in 4+ (4 saptamani si vreo 2 zile) calculate de la UM, dar cand s-a produs cu exactitate fecundarea ovulului....asta n-am de unde sti. Asta inseamna ca samburelul meu are in jur de 2 saptamani. Uite www.desprecopii.com/info.asp?id=SAP4" target="_blank">aici ce se intampla in saptamana a 4-a de sarcina, calculatie facuta de la UM.
Stiu ca nu la toate femeile apare scurgerea, "doar" la 70% dintre ele. Dar tinand cont ca la prima sarcina am avut-o, ma astept sa o am si acum
Hai ca m-am intins cat o placinta.
Alina, mamica mandra de Tudor si 4+
Alinutzaa spune:
Am revenit ca mi-am adus aminte. Intrebai de Baby Expo - weekendul viitor, la Sala Polivalenta. Uite aici www.babyexpo.ro detalii
LORI spune:
Buna burtici cu flori de liliac. Am facut un test azi si e pozitiv. Dupa calculele mele, ar trebui sa nasc in jur de 16 mai 2010. Am inceput sa citesc - dupa ce am descoperit cu placere - si www.jurnaldesarcina.com si mi se pare foarte amanuntit.
Ma simt balonata si am gaze - e normal?
va pup burtici
Alinutzaa spune:
Bun venit Lori
Daaaaa, e foarte normal sa fii balonata si sa ai gaze. Daca ai vedea ce burtoi am si eu din cauza asta!!!!!!!
aleesicoo spune:
iubita si eu sunt fff balonata si am gazeee
o fi vreun semn?....dar de fapt eu si inaintea menstruatiei ma balonamasa ca mai bine sa nu ma "imbat"cu apa rece
Citat: |
citat din mesajul lui Alinutzaa Bun venit Lori Daaaaa, e foarte normal sa fii balonata si sa ai gaze. Daca ai vedea ce burtoi am si eu din cauza asta!!!!!!! Alina, mamica mandra de Tudor si 4+ |
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
Alinutzaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo iubita si eu sunt fff balonata si am gazeee o fi vreun semn? HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!! Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!! http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB |
Nu-ti spun! N-a fost vorba ca nu te mai stresezi, ca nu te mai gandesti, ca nu mai cauti semne, etc. pana saptamana viitoare cand faci testul????
fata stresata
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 4+
lauriciu spune:
cred ca bb al meu incearca sa se duca....
am o sangerare rosie tare si destul de abundenta
a inceput acum vreo doua ore, au aparut si ceva dureri...
nu am ce sa fac, utrogestan nu am in casa, cred ca am niste no-spa, o sa-l caut.
oricum, din cate stiu eu avortul inceput nu poate fi oprit.
pana una-alta am luat un extraveral ca m-a apucat tremuratul.
sa vedem maine ce-o mai fi...
Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami de...sa fie baietel....sa fie fetita....
Alinutzaa spune:
Offffff, lauriciu, nuuuuuuu!!!!! Poate totusi se razgandeste bebe si ramane acolo. Stai linistita in pat! Asteptam vesti bune maine dimineata
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 4+