Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Oare mai am mult pana la 10 mesaje? Nu le-am numarat de la inceput.
Si inca nu mi-a aparut nici unul ....Astept

Mergi la inceput

Astept raspunsurile voastre dc si voua vi s-a intamplat asa ceva, ca sa-mi mai scada un pic nivelul de stress.

Mergi la inceput

Cred ca am terminat cu cele 10 mesaje ca sa trec de moderare, asa ca astept sa apara cineva sa mai discutam
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Eu nu va fac fata decat cu cititul ca de raspuns individual nu reusesc.....
Bine ati venit noilor si sa aveti sarcini frumoase si usoare!
Laura, Doamne ajuta sa vii cu vesti bune!
Eu imi fac griji cand vad ca nu mai scriu anumite fete...sper doar ca sunt toate bine!
Stiu ca o sa para aiurea ce o sa spun dar fiind la a doua sarcina incerc sa nu imi fac ffff mari sperante, ma bucur de Razvan, ma joc mereu cu el si sper din suflet sa fie totul bine cu floricica mica din burtica....dar daca DD decide altceva nu vreau sa o iau pe aratura. Am ca si la Razvan aceleasi dureri de burtica (ca la menstruatie) pe care le rezolv deocamdata cu No-spa si sper ca saptamana viitoare cand ajung la medic sa fie totul ok dar in acelasi timp imi pastrez o doza de asa zis pesimism (mai degraba realism)ca sa nu clachez in cazul in care se intampla ceva rau cu Floricica.
Va pup si sper sa mai intru!

Ioana6+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Lauriciu, iti tin puminii sa nu se declanseze nimic:((
Doamne ajuta sa fie bine! eu am patit o treaba din asta, mi-a intarziat 5 zile si stiam ca e bb ca mie nu-mi intarzie ever, insa apoi mi-a venit cm si dr mi-a spus ca e f posibil sa fie un avort menstrual si ca se intampla astfel de lucruri ptr ca nu s-a fixat sarcina bine sau ceva nu era in regula....oricum si testul de sarcina imi iesise pozitiv dar ff slab si repetandu-l tot asa mi-a iesit! la mine atunci era ceva necurat, clar!

Sper din inima sa nu fie decat o scurgere - tine-ne la curent!

Sa stiti ca si pe mine ma mai doare uneori burtica ca la cm si am si cate un mic junghi sometime si chiar ma ingrijoram, dar acum ca am vazut ca vi se intampla si voua, parca ma simt mai bine; in mod sigur se adapteaza organismul la noua mazarica

intrebare: incepem sa ne dam cu creme special pe corp? si daca de care...? sa speriem din timp vergeturile!

Spor si pofta mare la micul dejun (cine nu are greturi) - la mine se gateste in buc il astept pe sot cu bucatele si ma fac ca dorm sa nu trebuiasca sa ma scol!!

Cordelia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Laura Doamne ajuta sa vi cu vesti bune!
bun venit noilor burtici!
ma doare spatele ,rau,nu prea pot sa ma misc,am facut baie aseara,vremea s-a racit ,in casa am doar 23 de grade,eu obisnuita sa stau in tricou si colant scurt,m/a cam plouat un pic ieri,sa speram ca o sa fie bine,stau legata la solduri,simt cum caldura imi face bine,as lua no-spa,sau ceva supozitoare sa incep sa misc prin casa,ca am multa treaba
am fost vineri la medicul de familie,am semnat pentru carnetul de gravida,am primit un set de analize,pentru primul trimestru, cu care ma voi duce la 1 oct,pt fondurile gratuite,la ginecolog inca nu m-am programat,astept analizele ,atunci voi avea 7+saptamani,si prima eco as vrea sa o fac atunci sau la 9+

NIKOL5+ si DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

Raportez si eu dureri de burta si de spate. Nu puternice dar...prezente. Sper sa fie de bine. Oricum pana cand nu ajung la doctor, sa vad eu samburelul pe ecran, nu ma linistesc cu capul.

Bun venit fetelor noi!

lauriciu ce faci? cum esti?
nikolpoti sa iei liistita no-spa daca te doare.
cordelia eu la prima sarcina nu am facut absolut nimic sa previn vergeturile. Crema de corp din cand in cand, asa cum faceam si pana atunci, dar nimic deosebit. Nu am ramas cu nici o vergetura. Nici pe burta, nici pe sani. Sa vedem acum cum o fi. Parca de data asta as vrea sa fiu mai prevazatoare ca de...anii trec...pielea pierde din elasticitate.
stefulici la mie la prima sarcina, durerile de cap au facut parte din cotidian. Am avut niste migrene cumplite. O migrena dura cam 2-3 zile in continuu. Nu trecea nici zi, nici noapte, nici cu paracetamol, nici cu comprese reci. Iti dai seama ca dupa 2 zile de durere continua eram zombie de cap. Nu iti mai spun cum eram la serviciu. Apoi ma lasa vreo 2 zile si ma lua iar, tot asa 2-3 zile continuu. Si tot asa am tiut-o o perioada. Pana cand a descoperit medicul meu ginecolog ca am ternsiunea prea mica. Si mi-a dat liber la cafea, cola, ciocolata, cappuccio, orice mi-ar fi putut ridica tensiunea. Asa am facut si de atunci nu am mai avut probleme.

Am musafiri
toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 4+

Mergi la inceput

ALINUZAA... Multumesc mult ptr raspuns... Mie-mi trece durerea de cap dc iau paracetamol, dar revine cum trece efectul medicamentului... Azi-spre surprinderea mea - mi-a trecut de la sine...
CAT DESPRE TENSIUNE MICA.? Nu prea cred, ptr ca dupa ce beau cafea ma doare capul si mai tare.Asa ca voi astepta pana aj joi la doctor sa vad ce-mi spune.Sper sa-mi dea vesti bune-sa-mi spuna ca e bebe, ca doar cu testul, parca nu ma multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Stefulici cu mare placere. Eu ti-am spus ce am patit eu la prima sarcina, era doar o idee. Bineinteles ca nu e valabil pentru toate gravidutele. Si eu abia astept sa merg la doctor, ca pana nu vad eu samburelul acolo...

Ma duc sa ma pun nitel in cap ca iar ma doare capul. Si mi-e un sooooooommmmmmnnnnn

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 4+

Mergi la inceput

CORDELIA... Cat priveste vergeturile cred ca conteaza dc avem din timp grija sa ne dam cu toate cele, dar dc ai predispozitie oricum faci.Poate mai putine.Tot e ceva si asta, nu?
Eu m-am umplut de vergeturi la 12 ani fara sa am variatii mari de greutate... asa ca...om vedea... cum ne-o fi norocul.
Nu stiu care creme sunt mai bune, dintre astea ptr vergeturi, dar presupun ca ar conta si un masaj mai serios la aplicare.Ma interesez si o sa-ti zic care ar fi mai buna.

Mergi la inceput