Gravidute si mamici de Timisoara (34)
Raspunsuri - Pagina 19
strunfita spune:
Mai fetelor, da' ce se-ntampla? Ati plecat in concediu?
elliag, multa sanatate baiatului! Sper ca sunteti mai bine 
bpaula, ce baiat mare ai 
Si copila mea e un pic mucoasa, dau oscilococcinum si curat de 2 ori pe zi cu batista bebelusului, in rest daca mai trebuie cu pompita normala. Ziua parca n-are nimic, noaptea se mai fornaie, sper sa-i treaca in curand.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
pussi spune:
salutiiii, n-am intrat de mult timp aici
unde gasesc trusou de botez pt. fetita? sunt nasa si n-am vazut nimic frumos in mall?????
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ade24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi salutiiii, n-am intrat de mult timp aici ![]() unde gasesc trusou de botez pt. fetita? sunt nasa si n-am vazut nimic frumos in mall????? PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
Eu am fost nasa in mai si am luat de pe Brancoveanu. Dar gasesti si in Euro.
http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mamica fericita de
Ania - Olivia, 23.12.2008
gratiana77 spune:
Buna fetelor!
Am auzit ca vor sa schimbe legea cu cele 126 zile concediu pt sarcina si lauzie in sensul ca perioada se va mari la 168 de zile din care vor fi obligatoriu 63 de zile inainte de nastere si restul de 105 zile dupa nastere. In iunie proiectul a primit aprobarea senatului dar nu mai stiu nimic de camera deputatilor. Ieri am auzit pe cineva vorbind de modificari. Pe net nu am gasit inca nimic.
Ati auzit ceva in legatura cu problema asta?
22+
(Amaris-Stefania)
vanisha spune:
Multumesc fetelor, Critina, Ade, si Yasmi pentru raspunsuri , imi sunt de mare ajutor, acum ca am vazut ca acneea trece de la sine nu ma mai ambalez.Iar cu epidurala ma bucur ca e ok, eu mi-am facut griji dupa ce am citit ,pentru ca am citit ca il trage pe copil cu forcepsul si m-am speriat.
otim spune:
| citat din mesajul lui pussi salutiiii, n-am intrat de mult timp aici ![]() unde gasesc trusou de botez pt. fetita? sunt nasa si n-am vazut nimic frumos in mall????? PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
chiar ieri am fost in Euro (ca am cumparat o noua plapumioara ca noi crestem ) si am vazut cateva rochite una mai frumoasa ca alta pentru botez . E un anume magazin (din pacate nu-i stiu numele ) dar are multi papucei afara si hainute inauntru .
Noi suntem bine aproximativ (eu cu trei"picioare" -- carja ) si am inceput serviciul iar oboseala ma darama pana imi intru in ritm . De citit sunt la zi , dar de scris ... nu prea am cand . Laurentiu e ok la gradi . Va pupam .
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
cristina_nagy spune:
Eu am luat din Galeria 1 si din Kappa. Ce fac tustele?

Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui otim chiar ieri am fost in Euro (ca am cumparat o noua plapumioara ca noi crestem ) si am vazut cateva rochite una mai frumoasa ca alta pentru botez . E un anume magazin (din pacate nu-i stiu numele ) dar are multi papucei afara si hainute inauntru . Noi suntem bine aproximativ (eu cu trei"picioare" -- carja ) si am inceput serviciul iar oboseala ma darama pana imi intru in ritm . De citit sunt la zi , dar de scris ... nu prea am cand . Laurentiu e ok la gradi . Va pupam . Laurentiu Ovidiu Otiliei |
Cat mai ai de stat cu "3 picioare? multa sanatate! si pupici lui Laurentiu!
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui bpaula Uitasem se adaug la progrese ca se tine de barele de la patut si se ridica in picioare...ce mai e baiat mare de acum, nu mai are mama bebe ![]() ![]() |
Ai baiat mare!!! bravo!!!

Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008