Gravidute si mamici de Timisoara (34)
Raspunsuri - Pagina 18
_irina_ spune:
Ofe eu nu am avut nici o zi de prenatal, eram inca in concediul de odihna cand s-a intamplat. Am sunat la lucru si am anuntat si am intrat direct in postnatal.
Financiar a fost super, plus prima de craciun ![]()
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
DoraStef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi dora intraba fara nici o rusine tot ce ai pe suflet sunt sigura ca fetele iti vor raspunde cu mare placere!!! si acum ca ai dat datele tale sa iti spun si eu: si eu sunt nascuta in 1983 si la mine UM a fost 30.01 (doar ca 2007 _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
oau ce coincidenta!
Tare ciudate sunt sentimentele astea din ultimele saptamani de sarcina...pe de-o parte as vrea sa se nasca cat mai repede, sa o vad si sa o iau in brate, sa pot sa dorm in sfarsit din nou pe burta
si de tot ce urmeaza (oare fac bine aia? oare nu uit sa fac aia? oare ii dau destul sa manance? oare o imbrac destul de gros? si asa mai departe). Par ciudata? Probabil ca mai trec si altele prin stari de-astea! Scuze daca sun putin patetic!Sanatate mamicilor si bb-icilor!
Dora
35+
(Camelia)
oanaq spune:
Salut fetelor,am intrat doar sa va spun ca banuiala mi s-a confirmat: nepotica mea era sanatoasa tun si au internat-o de dragul artei la TurcanuSfat: nu duceti bebei nou-nascuti la neonato la Turcanu ca sigur va gaseste macar o boala ceva, asta e pasiunea lorIn ultimele 2 zile, bebelusa era pe perfuzii si fenobarbital!!!! Si ea nu are absolut nimic, chiar si d-na (vorba vine) dr i-a spus surorii mele ca fetita e ok. Am observat ca in spitalul ala exista o tendinta de supramedicatie si nu se mai face diferenta intre copiii cu adevarat bolnavi si cei fara probleme.Va multumesc oricum de raspunsuri.mami de Luca nazdravan
elliag2000 spune:
dorastef,o sa fie totul bine!!!!!!
eu am nascut cu cezarian ain 09.06.2009 la odobescu si tot cu epidurala
e super ok si eu sint cam fricoasa
iti tin pumnii si nu vreau sa te speriii,dar mai bine nu dormeai pe burta decit ce urmeaza,adica nu stiu e mai greu...
cel putin asa patesc eu
am multe frici,pina trec testul de mamica incepatoare
offfffff
tin pumnii
doamne ajuta!!!!!!!!!
elliag2000 spune:
fetelor sint necajita!
ieri am iesit cu igor afara cam dezbracat vad,si e plin de muci
ce ma fac?????/////
e si sf de sapt
doctorita mi-a zis sa-i bag acum sear un paracetamol in fundulet si pt ca azi toata ziua dupa fiecare masa si-a mai vomitat mucozitatile,acum pe aseara am vz ca ii trecuse si nu i-am mai dat paracetamolul
offf
si acum am fost linga el abia respira
si in gurita saracu e plin de bale si muci cred
offffffff
ca imi vine sa ma dau cu capul de pereti ce bou am fost
ce ma fac?
elliag2000 spune:
cristina te rog sa-mi spui daca doctorita homeopata ma paote primi si duminica?
intreb
scuze daca-i nesimtire,da sint un pic disperata
ca e prima oara cind asat mic pateste ceva
si dac te rog adresa sa mi-o spui inca o data
te pup si iti multumesc
Roxyn spune:
Elliag, incearca sa te linistesti. Asta e inceputul. In primul rand trebuie sa-l scapi de muci si sa ai grija sa nu faca febra. Asta e un sfat de mamica, nu de medic.
Poate reusesti sa-l aspiri (eu o fac cu batista bebelusului) si sa-i pui cate o pic de Vibrocil in nari, sa poata respira. Eu am folosit si Karvol, prima data, saptamana trecuta (pic pe o perinuta pusa in apropiere, cam un metru) si a dormit f bine.Mucii ne-au tinut o saptamana.
Repet, este sfat de mamica. Cel mai bine ar fi sa-l vada un pediatru.
bpaula spune:
Salutari mamici, burtici, bebei.
N-am mai scris de multa vreme. Am fost plecati in concediu vreo 3 saptamani si de cand am venit (de 4 zile) inca incerc sa pun lucrurile in ordine.
Sunt foarte obosita, Marius se trezeste din ora in ora noaptea, rar prind 2 ore legate de somn si in fiecare noapte aproape are o ora in care se trezeste la 30 min. Daca are cineva o solutie raman indatorata pe vecie. Asta cu trezitul des e de multa vreme, dinainte de concediu. Diferenta e ca acum nu ii mai place nici sa adoarma singur jucandu-se cu ursuletul. Asa ca e scandal in fiecare seara. Si eu vreau doar sa prind cate un somn de 3-4 ore legate ca simt ca nu mai pot. Degeaba incearca sa il adoarma sotul ca eu oricum il aud prima si nu mai pot dormi si oricum lui nu-i prea iese sa il adoarma. E un alintat si cred ca o sa il insor cu tata in gura 

In alta ordine de idei, (mai optimista
) in concediu a fost bine, am strabatut cam 2900 km TM-Constanta-Rusalka(bulgari)-Constanta-Piatra Neamt-Suceava-TM. Bebe a fost entuziasmat de tot ceea ce a vazut, i-a placut la plimbare prin locurile noi, i-a placut in apa termala de la bulgari, i-a placut marea dar din nefericire era prea rece apa pentru baie. La nunta la sora mea s-a distrat la maxim, intai a dansat cu mami, apoi in camera de hotel a plans pana a speriat-o pe bunica-sa si ne-a chemat pe noi (prin urmare eu am cam fost sus in camera jos la nunta pana inspre dimineata).
Ultimele progrese (azi avem 8 luni) avem vreo 7 dintisori, mergem de-a busile cu o viteza ametitoare si ne intereseaza tot ce e in jurul nostru oricat de mic sau mare, miscator sau nu. Nu mai are rabdare sa stea nici 5 min locului cu o jucarie, daca ma aude in baie si curge apa la dus a prins viteza si stie exact unde sa vina
.
La multi ani celor ce s-au aniversat in ultima vreme, sanatate multa celor bolnaviori, sarcina si nasteri usoare burticilor.
Era vorba la un moment dat (nu mai stiu exact ca in concediu am citit pe fuga) de o intalnire la un centru cultural....ce se mai aude de ea?
Va pup dulce si ma duc ca Marius nu sta dupa mine![]()
PS:daca vreti poze din concediu cu Marius va dau linkul :
http://picasaweb.google.co.uk/rn.paula/MariusLuna8
bpaula spune:
Uitasem se adaug la progrese ca se tine de barele de la patut si se ridica in picioare...ce mai e baiat mare de acum, nu mai are mama bebe 

ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007