Gravidute si mamici de Timisoara (34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Si noi raportam inca 2 dintisori, sus! Vad ca ies doar in pereche si ne innebunesc noaptea...dar asta e.
In rest escaladam toate treptele si pragurile din casa parca nici nu ar fi si mami tremura de emotie sa nu dam cu nasul de vreuna.
Continuam sa roadem mobila dar acum ne ridicam in picioare si ne plimbam de-a lungul ei sa vedem unde e gustul mai bun.
Ne plac la nebunie telefoanele si telecomenzile, le-am cam dezinfectat pe toate la cat le-am ros.Si cand mami nu ne da voie ne certam cu ea si protestm de ne aude toata scara.
Cam cu asta ne laudam la 9 luni, trecute.

Va pupam

http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mamica fericita de Ania - Olivia, 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Intru si eu cu ceva intrebari:
1. Le dati copiilor ceva pt imunitate?
2. Ati folosit cu succes ceva pt pofta de mancare.Andrei e intr-o greva a foamei prelungita de vreo luna incoace.Fancy am intrat in club
3.Cam ce cantitate ar trebui sa pape un bebe de 1 an si ceva?
4.Ce crema de fundulet folositi in mod uzual nu neaparat pt iritatii?
5.Ce jucarii sau jocuri ii atrag pe piticii vostri?

As mai avea dar ajunge pt moment

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

oti tot in 3 picioare esti? off..Sper sa te refaci repede!

marius si ania felicitari ptr progrese!

pussi spor la cumparaturi si petrecere frumoasa la botez!

dya
1. i-am dat tratament de la Jurj ptr imunitate ca si Cristina...a fost cand l-am dus la gradi...nu a luat niciun virus nimic...

2. nu am folosit...dar am auzit ca exista ceva naturist pe baza de macese si mananca si pietre...In cazul meu vizita la Romanesti de duminica m-a facut sa pap o gramada...Am mancat si niste coarne delicioase

3. am citit intr-o carte ca mancare solida ar trebui sa pape in functie de varsta cam asa 1 an o lingura de ciorbita si una de felul 2 cu una de carne, 2 ani cate 2 linguri si tot asa...sunt si mancaciosi care papa si 50 de linguri...Eu ii prefer pe ai mei mai nemancaciosi de fel ca obezitatea e greu de combatut.

4. eu am o singura crema pe baza de galbenele de la Weleda...aia o folosesc la toate pb. o poti comanda prin baby point

5. jucariile de care sunt atrasi ai mei sunt masinute cu piste, trenuri pe sine, set de servit masa, laptop de jucarie, chitara, carucior de papusi, lego, biciclete/triciclete, domino.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Miha merci de raspunsuri.
De care laptop aveti de jucarie?Ieri i-a cumparat si sotu unu lui Andrei a dat o groaza de bani pe el dar nu prea e atras de el acum incerc sa ii arat ce se face cu el, el e atras tot de laptopul meu.
Si mai am o intrebare pt a depista giardia sau alti paraziti ce analiza se face corpocultura sau ex coproparazitologic?Si cum se recolteaza proba?

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Dyanira, uite incerc sa-ti raspund si eu:

da, la cel mare, si anul trecut si acum face o cura de 3 luni cu macerate de coacaz negru, brad si maces. cand era B mic si nu eram eu prietena cu homeopatia, i-a dat pediatra Viusid si era ok si crestea si pofta de mancare
2. Ati folosit cu succes ceva pt pofta de mancare.Andrei e intr-o greva a foamei prelungita de vreo luna incoace.Fancy am intrat in club
pai ar fi viusid-ul testat de noi, am auzit ca ar merge si pikovit-ul
sorry, da nu mai stiu
tot weleda folosim si noi la asta mica, a, am folosit si alverde - e bio si se gaseste la dm, foarte buna. mie astia de la babypoint nu mi-au adus ultima comanda facuta in 20 iulie, si la mail-uri nu raspund
pai din cate imi aduc eu aminte pe B la varsta asta il atrageau sticlele, borcanele, cutiile, telefoanele, telecomenzile, mai putin jucariile :) ba cred ca totusi ii placeau si masinile

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Intru si eu cu ceva intrebari:

As mai avea dar ajunge pt moment

Diana

Eu pot sa iti raspund doar la punctul 4: folosesc de la nastere o crema de fund preparata in farmacie, la Farmado si nu am avut nicio problema. O singura data a avut o tentativa de iritatie si i-am pus seara mai multa crema si pana dimineata a disparut complet. Este foarte buna.

http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

salut!

oti tot in 3 picioare esti? off..Sper sa te refaci repede!

marius si ania felicitari ptr progrese!

pussi spor la cumparaturi si petrecere frumoasa la botez!

dya
1. i-am dat tratament de la Jurj ptr imunitate ca si Cristina...a fost cand l-am dus la gradi...nu a luat niciun virus nimic...

2. nu am folosit...dar am auzit ca exista ceva naturist pe baza de macese si mananca si pietre...In cazul meu vizita la Romanesti de duminica m-a facut sa pap o gramada...Am mancat si niste coarne delicioase

3. am citit intr-o carte ca mancare solida ar trebui sa pape in functie de varsta cam asa 1 an o lingura de ciorbita si una de felul 2 cu una de carne, 2 ani cate 2 linguri si tot asa...sunt si mancaciosi care papa si 50 de linguri...Eu ii prefer pe ai mei mai nemancaciosi de fel ca obezitatea e greu de combatut.

4. eu am o singura crema pe baza de galbenele de la Weleda...aia o folosesc la toate pb. o poti comanda prin baby point

5. jucariile de care sunt atrasi ai mei sunt masinute cu piste, trenuri pe sine, set de servit masa, laptop de jucarie, chitara, carucior de papusi, lego, biciclete/triciclete, domino.

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Dyanira, uite incerc sa-ti raspund si eu:

da, la cel mare, si anul trecut si acum face o cura de 3 luni cu macerate de coacaz negru, brad si maces. cand era B mic si nu eram eu prietena cu homeopatia, i-a dat pediatra Viusid si era ok si crestea si pofta de mancare
pai ar fi viusid-ul testat de noi, am auzit ca ar merge si pikovit-ul
sorry, da nu mai stiu
tot weleda folosim si noi la asta mica, a, am folosit si alverde - e bio si se gaseste la dm, foarte buna. mie astia de la babypoint nu mi-au adus ultima comanda facuta in 20 iulie, si la mail-uri nu raspund
pai din cate imi aduc eu aminte pe B la varsta asta il atrageau sticlele, borcanele, cutiile, telefoanele, telecomenzile, mai putin jucariile :) ba cred ca totusi ii placeau si masinile

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Baby Point nu mai face livrari pe Timisoara, nu se mai inteleg cu transportatorul. Fac livrari prin Sibiu si de acolo cu posta pe care o platim noi. Dar raspund foarte greu la telefon iar la mailuri niciodata. Mie ultima comanda, din 8 august mi-a venit prin 10 septembrie (dupa ce am sunat si am lasat o gramada de mesaje), cu posta pe care am platit-o eu, dar mi-au trimis produsele gresit pentru 10 luni, in loc de 8 luni. Asa ca am renuntat la ei.

Mergi la inceput

Salut!

Nasol cu baby point-ul...Eu am noroc...sotul pleaca destul de des in Germania si imi aduce el ce am nevoie...Am vazut ca Weleda se gaseste si in Spania...Poate aveti rude pe acolo sa va trimita
S-ar putea sa fie si in Ungaria...noi pasta de dinti Elmex luam din Ungaria.

Mergi la inceput

Capitolul 35

Mergi la inceput