Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Mmmm, ce verva azi pe-aici!!!!

Cris
Esti o scumpa Nu ne dai si noua poze cu Mario????

Gabriella Sara e o dulceatza.....si mamica ei la fel

Ale ce motan dedicat ai!!! Eu ma topesc dupa pisici dar nu ma lasa sotul sa cresc

Carmen inapoi.... si mai lasa umbletul prin oras!

Mi-ati facut pofta de pesteeeee

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

simonette nu stiu sa pun poze

Mario Andrei 16.08.2005 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am ratat si tura asta facutul capitolului...da ce sa-i faci? lipsa de timp... sagetutza Te-ai descurcat de minune , dar sa stii ca explicatiile detaliate ni le-a dat asa de bine ioanact pe vremea cand activa la subiectul nostru.

catalutza Si eu am niste arsuri la stomac groaznice, mai inainte erau sporadice si suportabile, dar de vreo 2 zile sunt crunte...le rezolv cu lapte caldutz, iar cand nu merge, cu . Se pare ca arsurile se datoreaza progesteronului crescut in sarcina, inghesuirii stomacului de catre uterul in crestere si parului bb-lusului....deci sunt normale.

cris_mario Cat au costat achizitiile tale? ma intereseaza in special lenjeriile...si le-ai luat de pe net sau din magazin? Ai putea sa le pozezi tu cu aparatul si sa le postezi aici (iti faci un cont pe un site de incarcat poze gen picassa, webshots, photoalbum etc.). Scoica de masina poti sa o cumperi separat, nu neaparat in sistemul 3 in 1.

Pe masura ce citesc si raspund mai trimit din mesaje...sa nu mai pierd vreunul super lung cum am mai patit.

25+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Larisel,poze as pune cu cea mai mare placere,si as poza si burtica si lenjeriile,si pilota tot,tot,dar sincer nu stiu sa imi fac din ala cont ,si sa le postezpatutul,l-am platit exact asa cum este afisat pe net,in schimb pe baldachin,prosop,lenjerii,burete,pilota si toate astea a dat sotul vreo 1000 ron,pentru ca are o cunostinta acolo si....,pretul real sincer nu l-am calculat,dar sunt toate afisate pe net ,au si noptiera la culoarea patutului,dar are sertarele foarte mici si nu incape mare lucrudaca reusesc le postez cu cea mai mare placere

Mergi la inceput

Patutul l-am luat verde din doua motive,e culoarea mea preferata si pentru ca a afost achizitionat atunci cand inca nu stiam ce va fi bb,lenjerii am luat 4(doua sunt la set cu pilota +burete)ca sa am de schimb,in cazul in care cu buretele se int cv,sau chiar cu pilota,si sunt culori de galben,verde,crem si sincer cealalta nu mai stiu,prosopelul este galben...o sa mai luam,dar abia dupa morfofetala ca sa stiu sigur ca e baietel sa iau si bleu....pup burtici

Mergi la inceput

akm am vazut k m-ai intrebat de unde le-am luat,direct de la ei,de la magazin(fabrica),acum vreau sa a apuc de cumparaturi in adevaratul sens al cuvantului,la baby expo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

al3csa Felicitari pt carucior! Banuiesc ca petreceti astazi daca ieri nu se putea ...

arwen Am mai povestit aici, dar repet pt tine...am auzit de un caz in care mamica s-a prezentat la nastere cu 57kg greutate desi inainte de sarcina avea 58kg. A nascut un bb perfect sanatos.

vi4i Felicitari pt fluturashii din burtica! Pt corespondenta saptamani-luni vezi pe prima pagina, in cazul de fatza din sapt.19. Eu nu pot sa deschid linkul, nu se incarca pagina...

roco1617 Ai grija de voi...trebuie sa tii regim sau ai interdictie doar la dulciuri?

gabriela77 Sarcina usoara si bb sanatos! Cred ca data nasterii este alta . Ma bucur ca ai hotarat sa ni te alaturi!

ofe27 Felicitari pt carucior!

cristies La mai multe...stelutze!

25+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinacon spune:

tina DN 29.06.1975 UM 15.04.2009 DPN 18.01.2010 DR. MIHALACHE FLORINA CFR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna fetele va multumesc inca o data pt urari.

Nu Nu petrecem nici azi ... El o sa fie acasa noaptea abia luni. Ne vedem pe fuga doar 2 ore pe zi dar ma multumesc si cu atat.

Al meu bebic este ff activ. Ma bucur enorm de fiecare data cand simt ceva acolo jos mai ales ca acum stiu si cam ce miscari face si imi imaginez ce frumos se joak el acolo ... Tati tare mandru e de el. Cand a aflat a vb cred 2 ore la tel cu toti cunoscutii lui nu conta ca a mai vb cu ei sau ca poate nu vb de 2-3 luni. Important era sa spuna la toata lumea ce mandrete de baiat are ...

Eu arsuri nu am si nici insomnii. Cu stomacul stau ff bine. Nici nu zici ca sunt gravida. In primele 3 luni nu am stiut ce sunt alea greturi decat de vreo 2-3 ori. Imi pare rau pt cele care au probleme

Puuup duulce duulce toate burticile si sper sa va fie macar la fel de bine cum imi este mie

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna fetili!nici eu nu am arsuri....sunt ok...alta e problema!
am luat verighetelesi nu imi este buna....s-au umflat degetele.....oare o voi putea purta ca sotul deja o poarta!
vai cum de nu m-am gandit...sunt trista!
dar ma inghionteste bebe si ma binedispune el
la toata lumea!

21+

Mergi la inceput