Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
catalutza81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario akm am vazut k m-ai intrebat de unde le-am luat,direct de la ei,de la magazin(fabrica),acum vreau sa a apuc de cumparaturi in adevaratul sens al cuvantului,la baby expo Mario Andrei 16.08.2005 18+ |
Cris_mario unde e magazinul, in bucuresti ca m-ar interesa si pe mine sa ajung pe acolo :).
Catalutza 18+
larisel spune:
simonette Deja 7 luni?! Ce a trecut timpul asta...
gabriela77 Sunteti toti niste frumosi .
alexutzzza Nu ma invidia pt pestic...mie nu mi-a priit pt ca l-am mancat cu mujdei si noaptea am imbratisat wc-ul...
beatrice Puteti lua si voi...din carrefour (era oferta acum).
alicredo Felicitari pt carucior! Succes sa scapi repede de infectia aia.
dandanaG Te asteptam vesti...bune.
SorinaF Primele 12-15 mesaje sunt moderate si apar mult mai tarziu...nici noi nici tu ne le vedem. Mai scrie vreo 3 sa scapi de moderare.
Legat de picaturi...e bine sa intrebi dr inainte de a lua orice medicament in sarcina, daca nu poti, macar citeste prospectul si vezi ce scrie despre sarcina.
arwen Super ca a fost ecograful de vina pt grijile tale. Felicitari pt carucior!
cris.mario Pt poze...intri aici, completezi datele si creezi contul (join now). Apoi pe upload incarci din calculator ce poze vrei si urmezi pasii de pe ecran. Dupa ce reusesti iti spun cum postezi linkul cu pozele incarcate aici pe forum.
bubu_bu Si eu mi-am scos verigheta de pe deget pt ca mi s-au umflat degetele. O sa o purtam din nou dupa nastere.
25+
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu buna fetili!nici eu nu am arsuri....sunt ok...alta e problema! am luat verighetelesi nu imi este buna....s-au umflat degetele.....oare o voi putea purta ca sotul deja o poarta! vai cum de nu m-am gandit...sunt trista! dar ma inghionteste bebe si ma binedispune el la toata lumea! 21+ |
Bubu, dar nu te supara asa! orice inel se poate largi, du-te cu verigheta la magazinul de unde ai achizitionat-o si sigur ti-o rezolva (hm, doar daca nu are multe pietricele pe ea).
Ratusca 19+
ramonaradu79 spune:
Buna,
Mai apar si eu din cand in cand.Pana am ajuns la zi cu cititul s-au dat destule raspunsuri la pb ridicate de unele fete.Dara daca tot le-am scris nu le mai sterg.Inca ne luptam cu contractiile, mai putine in urma trat,dar tre sa fim atenti si cuminti.Efectele sec de la gynipral in schimb sunt enervante rau, dar suportam cu stoicism pt bebe.
Cris-mario eu una m-am vopsit de 2 ori pana acu cu Casting fara amoniac.Stiu ca parerile sunt impartite dar eu asta am ales sa fac.Eu ma vopssesc pt ca am f. multe fire albe si ma deprimau cand le vedeam si bebe tre sa aibe o mamica fericita si frumoasa
lia 2009 scurtarea colului din cate stiu eu apare de la contractii dureroase sau nedureroase.Tre sa te menajezi si sa faci trat. contra contractiilor.Poate poti sa iti iei concediu medical macar 2 sapt sa stai in pat.Colul scurt este risc de avort sau nastere prematura.
Catalutza 81 arsurile sunt normale in sarcina.Pt tratarea lor am auzit de la un pahar de lapte la Renie, Maalox cand chiar nu vor sa cedeze.La mine nu sunt asa puternice trec cu un pahar mare de apa.
SorinaF mesajele tale apar mai tarziu pt ca sunt moderate.Trebuie sa scrii 10-15 si atunci apar in timp real.In privinta picaturilor pt nas eu stiu ca nu e voie decat ser fiziologic si solutie salina.Nasul infundat este de altfel un alt efect mai neplacut in sarcina.
Mai avem o colega de odisee Tinacon (Bine ai venit!)-"DN 29.06.1975 UM 15.04.2009 DPN 18.01.2010 DR. MIHALACHE FLORINA CFR 2" pt cine se ocupa de listuta ca eu nu ma pricep.Sa scrii 10-15 mesaje ca sa nu mai fie moderate sa le vedem in timp real.
Sper ca nu v-am plictisit cu rasp mele intarzite. O zi usoara in cont.
24+
SorinaF spune:
Intr-un final am citit si eu regulamentul forumului si am inteles de ce nu se postau mesajele mele.
Cat despre picaturile de nas....am incercat si apa de mare...dar nu se desfunda nesul deloc cu ea si noaptea este crunt. Doar cu picaturi de copii imi mai trece, dar sincer nu am intrebat medicul daca ma voie..mi le-a recomandat o fosta graviduta. Pentru siguranta o sa intreb si medicul.
Eu mi-am ocupat o parte din zi cu prepararea unor minieclere. Daca e cineva interesat de reteta sa-mi spuneti...ca o impartasesc.
sper ca n-am facut o gafa si v-am facut pofta.
pupam fetele.
18+
arwen92 spune:
sorina f-vreau si eu reteta...suna bine!!!nu ai facut nici o gafa doar ca ni se face pofta din te miri ce
16s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!
plateea spune:
simonette, am citit acum povestea nasterii lui Iannis, si m-am fasticit toata...
uite, asa ca tine e mamica model!
va admir pe toate atat de mult! reusiti sa fiti ceea ce trebuie, sa va iubiti copii mai presus de orice, si sa faceti asta sa para joaca de copii.
banuiesc ca nu toate vom fi mamicile ideale, dar femei ca tine, ne dau macar speranta ca idealul, desi nu este in noi, macar poate fi atins, si nu e doar ceva iluzoriu.
21+ cu
SorinaF spune:
Minieclere
Pt gogosele aveti nevoie de:
-1 cana de apa
-1/2 cana de ulei
-1 cana de faina
-4 oua
Se pune apa la fiert impreuna cu uleiul, dupa ce fierb se iau de pe foc ,se pune faina si se amesteca. Se adauga si cele 4 oua,dar pe rand. Compozitia trebuie sa aiba o consistenta asemanatoare cu cea de ciulama,sa nu fie tare(ca o coca), dar nici apoasa. Daca iese putin tare adaugati apa rece sa o mai subtiati.
Se lasa sa se aseze compozitia cateva minute si apoi se ia cu o lingurita si se aseaza gogoselele intr-o tava unsa sau tapetata cu hartie de copt. Incalziti cuptorul inainte. Se lasa la copt pana se rumenesc.
Pt. crema:
-1/2 litru de lapte
-4,5 linguri de faina
-1 lingura de cacao
-5,6 linguri de zahar
-esenta de rom
-1/2 pachet de unt
Laptele se pune pe foc, se adauga zaharul.
Faina se amesteca separat intr-un vas cu cacao si putin lapte rece, compozitia rezultata se pune peste lapte si se amesteca continuu, pe foc, pana capata o consistenta mai groasa. Dupa ce se da jos de pe foc se adauga untul si se amesteca.
Daca nu aveti chef sa faceti crema puteti sa luati un pliculet de crema de cacao care se face rapid cu lapte rece (cred ca se cheama Creme Ole).
Gogosile scoase de la cuptor, se taie pe juamtate, dar nu de tot, cat sa mai ramana putin prinse, si se pune crema cu o lingurita.
Se pot pudra cu zahar.
Pofta buna!!!
18+
SorinaF spune:
Am si eu o rugaminte la cine face modificarile in lista cu gravidute:
eu am DNP 14.02.2010 dar sunt trecuta in lista cu 14.01.2010. Daca ma puteti trece la februarie, mutumesc frumos.
18+
catalutza81 spune:
Ah ce bine, chiar ma gandeam ca poate fac ceva dulce in we...da o sa o fac cu crema de vanilie ca aia imi place mie.
Multumesc de raspunsuri, am avut arsuri destul de mari in primele 3 luni, apoi surprinzator am scapat, crezand eu ca definitiv . Imi treceau si mie cu apa, dar acuma se pare ca e mai rau. Si daca e sa ma iau dupa babe, o sa impletesc coditze inca de la nastere...o sa imi iau malox, desi nu vroiam sa iau nimic.
Catalutza 18+