Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Sorinacred ca este o chestie normala cu nasul infundat in lunile 4-5....mie parca incepe sa-mi mai treaca dar n-am folosit nik.

arweneu zic sa nu te agiti asa...poate o fi draguta dr..dar poate nu e f profi. eu cred ca nu-i o peb ca bb e mai mic cu o sapt...cred ca asa iese o data mai mare , o data mai mic...totusi la 15-16 sapt se vedea sexul...la unele s-au vz de la 13 sapt..poate nici eco nu e performant.A...felicitari..intre timp am vz ca ai schimbat dr si e ok bb, vezi????

alexutzzzaeu voi merge exact la 24 sapt...asa s-a putut...deja dupa 24 e cam tarzior am inteles....oricum la ce spui tu eu la 24 voi vedea o frumusete de golanior..manca-l-ar mama de puturos...:))

catalutza cand m fost la dr si i-am zis ca luasem 7 kg..desi erau cel putin 8....asistenta lui o schiloada fara viata mi-a facut morala...ca ce....noi mancam o tona de fructe..care contin fructoza si care..ingrasa...ma rog, parerea ei. nici eu nu ma prea omor cu fructele...dar asta e.a..in schimb de vreo saptamana simt nevoia sa mananc lapte...ceea ce nu prea faceam de obicei fiindu-mi cam scarba de laptele asta industrial.

larisele bine ca totul e bine, cred ca esti linistita:) eu al luat 2 body cu 25 ron...deci ai umblat f f bine.

referitor la eclere...imi ploua in gura...ma fgandeam si io de vreo 2 zile la ele. In loc de crema recomandata de sorina care e clar cea mai buna merge si budica de vanilie din comert...asta pt cele comode

am cam scris...scuze

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Plateea, ah...ce bine-ar fi sa fie asa, sa fiu eu mamik perfecta! N-oi fi, ca tot omul am si eu lipsuri si mai am de invatat. Insa hai sa-ti spun ceva....fiecare femeie e mamik perfecta ptr puii ei! Asa cum sunt eu ptr puii mei vei fi si tu ptr puii tai! Sa nu te indoiesti de asta.......va veni la timpul potrivit asa cum ne este randuit! Atunci cand l-am nascut pe Iannis am jurat ca nu mai vreau sa trec prin asta si iata-ma.......gata de razboi Si nu oricum ci nerabdatoare sa vina ziua facerii cum ar fi zis bunica noastra!!! Si sa nu uiti ce ti-am zis aici

Larisel, daaa dar sunt abia la inceputul lunii a 7-a Mai e pana la termen......3 luni! Bine ptr mine cred ca doar 2 luni jumate ca si pe Ianucu l-am nascut la 38 de saptamanisi 2 zile
Intr-adevar, timpul trece repede

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

iamiam eclere.....tre sa fac si eu am luat reteta...eu acum de suparare fac o fasole pe care o papam cu castraveti acri de vara!va invit la o portie
m-am mai linstit cu verigheta o port la gat pana reusesc sa ma desumflu...
gagicile toate

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Ma bucur ca v-a placut reteta. Si pentru ca gogoselele nu sunt din aluat dulce puteti sa le folositi si pentru umpluturi sarate(gen pasta de branza) si sa le serviti ca aperitiv. Pofta buna.
Sa aveti o noapte usoara!!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

[quote]citat din mesajul lui arwen92

neata fetele!am fost si eu ieri la dr.am gasit o dr super buna la judetean ilfov.draguta doctora,n-am ce zice...si amabila!am facut o eco si mi-a spus ca bebe este prea mic pre varsta lui.azi la 10 merg sa repet din nou eco,dar la un alt aparat...m-am gandit toata noaptea la asta...mi-a mai dat niste vitamine pe langa elevit(vitamina c si moltofer fol)

ceea ce m-a suparat a fost altceva:inainte de sarcina am facut noiste analize si mi-a iesit o rana e col si o suspiciune de hpv(cel mai probabil din cauza ranii)...dr la care am fost inainte,mi-a spus sa iau klion,meclon si spalaturi cu femigin...ieri i-am spus dr si s-a enervat,din cauza ca ele sunt INTERZISE in sarcina.eu cand am fost cu prospectul la dr si i-am spus ce scrie pe el(nerecomandat in sarcina)mi-a spus ca nu are nici o treaba!.alta prostie a fostului dr este ca nu mi-a dat vitamine de cand trebuia...nici de data asta nu a vrut sa-mi dea,dar am vb cu asistenta si m-am tinut de capul lor...
ehhh...nu merita sa te enervezi pe ei???

poate,azi ne spune si noua dna dr ce o sa fie bebe.
ecograful de ieri era setat si cu o saptamana mai mic decat era si dna dr mi-a spus ca daca are 15-16sapt imi poate spune,dar la cat de mic pare,slabute sanse...

16s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!

arwen cat are bb de ti-a zis ca e mic? e sub limite? Ce Si vita pe care le iei te ajuta pe tine ca sa nu te anemiezi nicidecum pe bb el oricum isi ia din rezervele tale. Doamne ajuta sa fie bine la toate mamicile.

Mergi la inceput

alexutzzza si eu prepar tot asa pestele doar ca eu il prajeam putin inainte de al pune la cuptor. Cat despre dulciuri atunci cand mananc o prajitura ma simt cel mai bine. La orice ma pot abtine dar de la prajituri abea am reusit sa raresc una la sapt.

Mergi la inceput

ramonaradu multumesc mult. sapt viitoare imi voi lua concediu si apoi il voi intreba pe dr sa-mi explice ce am de facut daca colul este tot asa scurt. Ma gandescd ca in 2 sapt ar trebui sa se vada o modificare macar cativa mm. Exista vre-un tratament pt contractii el de ce nu-mi da? Sunt un pic suparata ca nu-mi explica ce inseamna, la ce sa m aastept ce e de facut.

Mergi la inceput

tanaion lungimea colului este 33mm si acum 7 sapt era de 40 mm, iar sarcina a coborat cand merg la eco este sub slip acolo simt si activitate. Deci ar trebui sa-mi dea un tratament? Doamne ajuta sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare dragutele,

Larisel, ce mari s-au facut printzesele tale.Si lucrusoarele pe cae le-ai cumparat sunt super dragutze.

Simo, ma bucur ca te simti mai bine. Hormonii atia bata-i vina.

Carmenutza, asa care va sa zica, te plimbi prin orash . Ce m-as plimba si eu dar pana ies de aici de la tara... toate fetele sunt asa departe si JM munceste toata ziua asa ca pt moment nu prea ies.

Cineva spunea, nu mai stiu exact cine ca neuronul meu e obosit , ca isi face griji ca nu a luat deloc in greutate. Nici eu nu am luat (aveam 50kg am slabit la 47kg si acum abia mi-am revenit la 50kg) si cu toate astea bebele e foarte bine. Luni avea 500 gr ceea ce nu e deloc rau pt varsta lui. Asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji.

Pupici.

Acum 21+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Am uitat sa spun veit printre noi noilor burtici si sarcini la termen.

Acum 21+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput