Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 8
cris_mario spune:
alexutzza iti multumesc din suflet pentru sfaturi si mai ales pentru reteta...yamii abia astept sa pap
lariselma bucur ca fetele sunt bine,body-urile sunt frumi si convenabile ca si pret
catalutza trebuie sa papi fructe,ma bucur ca bb este mai activ,oricum nu era un motiv de ingrijorare
ratusca_mica,eu sunt programata la morfofetala la 21 saptamani si a zs doctorul gine ca e ok,ca doar el mi-a zs perioada in care sa ma programez
Mario Andrei 16.08.2005 18+
alexutzzza spune:
catalutza81 nu-ti face probleme, nici eu nu ma omor cu carnea ....bleah! de unde eram carnivora de devoram 5 ciocanele la o masa si fripturici, acum ....sa nu vad carne! mai ales daca e tocata!!! Bleah! Dar incerc sa papr cel putin 3 zile pe sapt carnita: cel mai mult imi place muschiuletu de vacuta facut friptura, pe gratar asa miaaaaammm miaaaam (u fac eu, fac astia la restaurant :P) si mai pap pulpe de pui la cuptor (punga magica), alte combinatii cu carne nu ma atrag cine stie ce. Lapte io nu m-am omorat cu el nici cand eram mica, dar si fructe mancam o data la 3 luni dar acum culmea chiar am pofta de fructe! parca numa fructe as manca! Si lapte beau cu nesquick, ce sa fac, ma "oblig", am 2 mese calde pe zi ca-mi iau la servici la pachet restu de la cina (gatesc seara mai mult un pic special ca sa am a doua zi masa calda) si bag rpd la microunde la birou. In rest...rontzai fructe, migdale (am o nebunie cu migdalele in ultima vreme) si...din pacate...dulciuri destul de multe....toata viata mea am avut o relatie speciala cu dulciurile , stiu ca nu face bine la bb dar incerc sa ma abtin cat pot (numa o ciocolata pe zi si un pachet de biscuiti cu crema si un pic de inghetata sau prajitura seara). Sper ca-l impac p bebe cu fructele . De pus, abia am pus la loc cele 3 kg jumate slabite cand m-am agitat cu nunta in lunile 2-3 de sarcina. Deci pana acum am dat jos 3 jumate si le-am pus la loc asta-i ecuatia.
Larisel WOW! super mari fetitele, mai ales ca sunt 2 Bravo! felicitari, f bine! Te invidiez ptr pesticul ala prajit.... parca-l simt...proaspat parca are inca gustul pe care i-l da apa...si prajiiiittttt ...ma duc sa-mi pap pastele cu sos si mai vb !
Pupici!
21+ Yannis
Beatrice1982 spune:
gabriela frumoase poze....o familie minunata!!!!!!!!!!
si fetita e tare dulce!!!!!!!!!!!!!
larisel super oferta cu body-urile...........
nu e scump deloc...........
Poze
Bea 22+ cu Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
arwen92 spune:
m-a speriat doctora ieri ca bb meu nu este dezvoltat cum trebuie si ca este micaseara m-a tot gandeam la asta si ma bufnea plansul...pana la urma am plans degeaba...am fost la eco bebe este bine sanatos si in plus pot anunta culoarea carutului...se intampla sa avem cocosel,deci suntem .
sotul este pe culmea fericiriiera dorinta lui...eu si soacra ne doream fetita,el cu socru vroiau baietel...imi place numele Darius-Matei,dar sa vad ce spune si sotul...pana la urma eu decid numele complet ca eu sunt mamica.o sa fac o lista cu toate numele care imi plac si alegem de acolo...
nu mai pot de fericire!!!ma dor obrazii de atat zambet...l-am sunat pe sot si ma intreaba daca se mai schimba sexul,sau ramane asa.ce haios va fii daca as avea fetita si sa se vada la eco baiat.m-a rugat sa iau o sticla de vin si s-o bag la rece...
16s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!
catalutza81 spune:
O sa incerc sa mananc fructe offf bananele ma constipa rau de tot...deci exclus, mere am mancat in primele luni (cred ca cel putin 2 in fiecare zi)l, piersici la fel si mi s-a luat. O sa incerc cu prune si portocale.
Va multumesc pentru sustinere!!!
Catalutza 18+
gratiana77 spune:
Larisel, felicitari pt bebeline. Sunt mari avand in vedere ca sunt 2 in burtica. Super faine body-urile si ieftine.
21+ (Amaris-Stefania)
gratiana77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalutza81 O sa incerc sa mananc fructe offf bananele ma constipa rau de tot...deci exclus, mere am mancat in primele luni (cred ca cel putin 2 in fiecare zi)l, piersici la fel si mi s-a luat. O sa incerc cu prune si portocale. Va multumesc pentru sustinere!!! Catalutza 18+ |
Strugurii sunt foarte sanatosi pt digestie si rinichi.
21+ (Amaris-Stefania)
larisel spune:
La multi ani al3csa!
25+
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
carmita_baby spune:
Simonette mea culpa, adevarul e ca ieri nu am intrat decat 2 minute pe net in total. Am fost in oras cu Nina, chiar aveam nevoie pentru ca de cand e plecata Daniela stau mai mult prin casa abia astept sa se intoarca sa mai haladuim impreuna prin magazine de ne dor picioarele la fata nervoasa.
Ale3csa la multi ani! iti doresc tot binele din lume, o sarcina fara probleme si un bebic super sanatos si care sa fie bine din toate punctele de vedere! Felicitari pentru carucior! (Scuza-mi intarzierea, nici pe tataia nu l-am sunat ieri de ziua lui , imi vine sa intru in pamant)
Catalutza nici eu nu prea pot bea lapte, asa ca-i dau bataie cu suplimentele pentru calciu, asta separat de multivitaminele pe care le iau si ma rog sa nu le dau la boboci. ricum vad ca in ultimele zile s-a ameliorat situatia. Cat priveste fructele, pap chiar multe. Ziceai ca ai luat 4kg in 18 saptamani. Si eu tot pe acolo ma situez, numai ca am luat 1,5kg brusc intr-o zi,alaltaieri, ceea ce m-a speriat.Sper sa nu se mai intample, ma consolez cu gandul ca probabil am retinut apa.
Daniela si eu stiam tot asa in trecut, ca daca ai arsuri inseamna ca lui bebe ii creste parul, insa am citit intr-o carte despre sarcina (mi-am luat vreo 6 cand am aflat ca-s gravida ) ca, si sper sa-mi aduc aminte corect, arsurile sunt provocate deoarece uterul apasa pe intestine sau ceva in genul asta. Imi pare rau ca ai arsuri. Te eu pe burtica sa-ti treaca.
Vikinga super buna investitia, e o idee buna, merita sa fie retinuta. Eu am avut o copilarie in care chiar am simtit ca-s copil si asta imi doresc si pentru copiii mei. sa se joace afara, sa fie activi, nu sa stea non stop in fata televizorului sau al calculatorului.
Larisel ce mari s-au facut bebelinele Pupicim balerinele mamei Cred ca o sa-ti fie greu la puterea a doua tie, parca si eu mi-as fi dorit gemeni, insa nu este usor. Oricum si satisfactia voastra va fi la puterea a doua.
Cris_mario, am citit intr-o carticica care se da de la spital, nu-mi mai aduc aminte daca era din Olanda sau Belgia prea bine, ca morfo de trim.2 aici se face intre 19-22sapt.Deci 21 suna chiar bine
Gabriela77 si tuturor burticilor noi, bun venit printre noi, sarcini usoare la termen si bebei sanatosi si frumosi!
Onitza
Rebiana tu cum te mai simti?
Alexutzza, super buna ideea de a bea lapte cu nesquik. Am sa incerc sa fac asa, pentru ca de cat ori iau suplimentele de calciu in loc de a asimila calciul din produse, ma simt vinovata fata de bebelina.
17+ cu Lorena
Mello motanelul iubit
catalutza81 spune:
Pot sa pun iaurtul in loc de lapte dulce? ca mie cu sau fara nesquick nu imi place nici sa il vad...strugurii suna ffffff bine!
cat despre suplimente de calciu...nu prea pot sa iau ca am contractii, ce e drept nedureroase, si am inteles ca in forma de supliment, calciul favorozeaza contractiile.
Catalutza 18+