Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 17
decenuela spune:
Monica...uneori nimeni si nimic nu poate sa-ti alinte ceea ce simti in adancul sufletului.trebuie sa te protejezi prin a-ti impune a te gandi cat mai putin la ceea ce ti s-a intamplat. cred ca nimic nu e intamplator pe lumea asta...fii tare si mergi mai departe..traim intr-o lume de kk...( scuze) si n-ai alta alternativa.
palteeavad ca si tu esti intr-o pasa proasta cand parca nimic nu merge asa cum ar trebui.parea mea e ca trebuie sa-ti vezi prioritatile din viata si sa actionezi dupa cum iti dicteaza sufletul. noi femeile avem un instinct special care parca...ne anunta despre tot ceea ce ni se va intampla. iti spun o chestie..nimic nu e mai dureros decat sa ai de toate dar..sa te simti singura. banii vin si se duc...important e sa fie bine in cuibusorul tau....asa ca fa ce-i mai bine pt tine..bb...si sotul tau.
a....am sa--ti spun despre mancare la pesti..sotul meu are un acvariu de 3 m lungime si e pasionat rau, il intreb pe el.
vikyngaesti o femeie inteleapta si stapana pe tine si asta te face sa fii obiectiva si sa spui exact ceea ce trebuie, sa vezi esentialul din orice fraza...mie personal imi place f f mult. mi-ar placea sa fiu si eu o mamica care sa n-o ia razna si sa fie exagerata. am lucrat in invatamant... si-mi spuneam facand comparatii ca, sper din tot sufletul daca voi avea vreodata un copil..sa nu fiu nebuna...sa-i ofer tot ceea ce-i trebuie dar sa-l tratez ca pe un om...care va trebui sa traiasca in lumea asta...si nu ca pe un bibelou cum gresesc multi parinti/. copiii trebuie sa simta ca-i iubim nespus dar in acelasi timp cred ca trebuie sa inteleaga de mici anumite aspecte ale vietii...fara sa o luam razna.
da-ne doamne intelepciune si rabdare...ca la teorie suntem tari ( eu :)) )
sorinastai linistita...s-a taiat si gata. ce crezi c-am renuntat? nuuuu...am facut cu unt si gata, mi-a iesit...am oprit cateva gogosele sa le umplu si cu branza dulce de vaci....domne ai mila de kg noastr:((
in legatura cu temperatura camerei lui bb sunt cam ingrijorata. la mine este f f cald 28-29 grade iarna si e f uscat. mi-am luat un umidificator nu f ieftin..dar noaptea scoatea un sunte ciudat. noi eu si sotul suntem rai de frig...si cred ca la 25 de grade ar fi bine pt noi....dar pt bb tre sa facem ceva...aveti mare dreptate .
mai fetelor mai trag cu ochiul la burticile de sept -oct...tre sa ne asteptam ca putem naste cu 2-3 sapt mai repede decat dPN....si obs ca maj nasc cu cezariana..de ce???
v-am zapacit...va pup.
a daca am stalcit numele..scuze..n-am mai avut o pag deschisa...si neuronul meu e cam praf.
22+ 
dandanaG spune:
Buna dimi!
onitza noi nu am aflat sa fie fetita, a fost trecut din gresala pe prima pagina dar asa ne doream si noi
.......
acum la eco cand i-a aratat dr. sotului( el vedea ecranul, eu nu prea)- vazuse el pe discovery ceva si zicea ca nu se cunoaste f bine diferenta intre fetita si baiat stii cum a facut?
" ohohooooo" 
se vedea f bine, fara dubii
poate la 16 saptamani nu se vede asa bine , eu am 20-21.
danyelana mai faceam si eu eclere in tinerete
si mi se mai intampla si mie sa se taie si refaceam compozitia.Nu mai tin minte de ce
mesteacan bine ai venit
Vikinga se simte starea ta de bineeeeeeeeee si ne-o transmiti si noua Multumim de sfaturile intelepte
Eu sunt din Constanta si stau la 10 min de mare, daca poti sa-mi zici mai multe despre plimbarile pe plaja
20+ 
lia_2009 spune:
micki mika iti urmez sfatul sapt viitoare imi voi lua cateva zile de concediu sa stau in pat si voi merge la dr mai devreme vreau niste explicatii si eventual tratament pt contractii. Am auzit de scobutil, magneziu, gynipral mie mi-a dat no-spa dar nu ma linisteste, oricum iau de fiecare data. Mai stau o sapt cu odihna la pat si no-spa si apoi merg la dr. Pupici si sa te faci bine.
xela_07 spune:
Monica - imi pare tare rau pentru pierderea ta. Suntem alaturi de tine. Sper sa gasesti motivatia sa mergi mai departe. Nu am trecut prin asa ceva dar cred ca e cumplit ....
Vikinga - foarte frumos scrii... E foarte frumos ca te avem in odisee. 
Plateea - trebuie sa ai incredere in tine. Fiecare am avut si vom avea in contiuare stari de neliniste si nesiguranta. Ideea e sa gasim in noi increderea ca putem merge mai departe. Viata in roz nu prea exista .... O sa vezi ca o sa fii o mamica extraordinara si vei lua cele mai bune decizii pentru viitorul bebeului.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
20+
mariucasara spune:
Neata fetele!
vikinga imi face asa bine sa citesc ce scrii...
La prima sarcina am fost mai inconstienta si lucrurile au mers de la sine. Nu mi-am facut griji referitor la alimentatie, kg, ecografii, analize (am avut noroc de un medic relaxat pe care l-am ascultat cu sfintenie si atat). Acum sunt nervoasa, ingrijorata, analizele parca nu se termina niciodata, am obosit sa merg pe la doctori, ecografii, sa verific de 10 ori daca un anumit aliment e permis sau nu, ma enervez ca nu reusesc sa ma relaxez...
...
decenuela intr-adevar e mult prea cald la 28-29 de grade. Nu poti sa mai inchizi din calorifere?
Referitor la cezariana...sa zicem ca nu e facuta mereu din motive medicale reale...
Iar nasterea poate surveni oricand intre 38 si 42 de saptamani, eu pe Sara am nascut-o la 39 de saptamani si 2 zile, natural, fara declansare, perfuzii sau epidurala. Si sper din tot sufletul sa reusesc si acum sa nasc la fel.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
21+
Leeloo21 spune:
danyela
multumim!
o zi buna tuturor burticilor
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
SorinaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Am gasit-o. Cred ca sunt prea nerabdatoare. O bere de la sotul meu SorinaF. Ma apuc acum de ele. ![]() 22+![]() |
Sa fie fara alcool, va rog!!!

18+
ematimerman spune:
buna fetelor! repede mai scrieti....am incercat sa citesc din urma, dar nu am reusit in totalitate. macar sunt la zi cu capitolul asta.
am schimbat si eu semnatura, am pus cateva poze cu fetita mea - proaspat boboc de clasa I, dar insa nu am invatat sa pun un link...mai am de citit. Va pup si sunt alaturi de voi!
25s.cu
si mamica de
Alexandra (04.10.2002)-bobocel scolar
danyelana spune:
Neata burtici,
Micki mic sper sa iesi cat mai cuarand din spital, sa te faci bine si sa nu mai fie nevoie sa te intorci aacolo. 
Lia, ai mare dreptate in a lua cateva zile de concediu pt a te odihni. Acum bebele e ce mai important asa ca trebuie sa o faci pt el. 
Eu iar nu am reusit sa dorm mai mult de ora 4 si apoi a trebuit sa ma obosesc ca sa pot adormi din nou.
Dupa ce am facut prostioare
am dormit ca un pui mic pana la 10.45![]()
Acum
22+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Leeloo21 spune:
fetelor am schimbat si noi un pic niste date la semnaturica..ce-l implica pe tati de tudor si fotografiile..daca sunteti interesate sa intrati..si sa ne trimiteti un PM![]()
sper fara sa deranjez
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici