Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui SorinaF

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Am gasit-o. Cred ca sunt prea nerabdatoare.
O bere de la sotul meu SorinaF.

Ma apuc acum de ele.

22+

Sa fie fara alcool, va rog!!!

18+

Retrag berea si vin cu o limonada sau un fresh de portocale. Poate mai maresc oferta daca ne mai dai retete bunute..

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Neata fetele!
vikinga imi face asa bine sa citesc ce scrii...
La prima sarcina am fost mai inconstienta si lucrurile au mers de la sine. Nu mi-am facut griji referitor la alimentatie, kg, ecografii, analize (am avut noroc de un medic relaxat pe care l-am ascultat cu sfintenie si atat). Acum sunt nervoasa, ingrijorata, analizele parca nu se termina niciodata, am obosit sa merg pe la doctori, ecografii, sa verific de 10 ori daca un anumit aliment e permis sau nu, ma enervez ca nu reusesc sa ma relaxez......

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 21+

Zi-ne tu, care ai trecut prin amandoua cum ti se pare ca e mai bine? Toate rudele mele mai in varsta mi-au zis ca daca nu eram la Bucuresti, nu lucram decat pentru a plati drumurile la spitale, analizele si doctorii. Cateodata si eu ma gandesc ca am fost foarte stresata pana cam dupa TT. Acum cu povestea Monnicai... revin de unde am plecat.

Am uitat cand ai programata morfologia fetala .

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Hallo!!!!!
Noi iar la servici......;Azi in belgia e ziua antipoluare si nu se circula cu masina! Numai cu mijloacele de transport in comun care sunt gratis

Vroiam sa va salut si sa va Nu cred ca mai scriu azi ca de plictiseala am dat intr-o lene de-aia........si sa stau mi-e lene!

O Duminik frumoasa sa aveti!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mesteacan spune:

Buna fetelor !

DandanaG, multumesc !

Multumesc tuturor fetelor care scriu in aceasta odisee, ma ajutati f mult, pt ca am si eu cel putin o problema cu bebe.
Am avut de pe la 2 luni jumatate dureri ( sau contractii, nu radeti de mine, dar voi cum simtiti contractiile? eu simt dureri ca niste intepaturi f rapide, dese si dureroase sau ca niste taieturi) care s-au intensificat - acum sunt in 17 sapt - si doctorita mea mi-a spus ca bebe e prea jos, colul inca e inchis si sa iau no-spa,ca durerile nu sunt bune la un copil atat de mic, cam atat... of, e din ce in ce mai nasol si nu inteleg de ce se intampla asta, daca am gresit eu cu ceva, am fost cam irascibila, sunt in continuare, la servici in picioare, in alerta, ma misc mult.
M-am decis sa imi iau 2 sapt de medical, sa stau in pat cat de mult pot, pt ca doctorita ginec mi-a zis ca bebe va urca in 2, 3 sapt si apoi vreau sa merg din nou la ea, poate urca bebe, daca nu, asta e, medical non-stop, ca el e cel mai important.Ea nu a spus ca trebuie concediu medical, dar mie imi este frica sa risc.

Ma cheama Maria - Cristina, dar nume ca Maria sau Cristina sunt "luate " de mult, asa ca ma semnez mesteacan, gravidutza in 17 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Monnica, sa-ti dea Dumnezeu putere! ma doare sufletul, nici nu stiu ce sa-ti spun!

vikinga, esti o comoara!

nu mai stiu cine intreba de bebe jos, eu nu am placenta previa dar aproape toate loviturile le simt jos! la eco am vazut ca bebe sta cu capul in col, sper sa stea cumintel. mi-e groaza de nasterea prematura..

simonette, lucrezi duminica?

24+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

vikinga, chiar esti o comoara, exact ce avem nevoie, o femeie calma, cu experienta si pe deasupra si colega de odisee cu noi !

Mergi la inceput

Spuneti-mi, va rog, daca stiti, de ce se intampla sa fie bebe prea jos cateodata si de aici apar dureri, contractii, probleme, scurtarea colului sau chiar deschiderea lui ?

Multumesc, burtici

17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Monnica, imi pare foarte rau pentru ceea ce ti-a fost dat sa duci! Sa te ajute DD sa poti trece peste momentul acesta si sa ai puterea sa o iei de la capat la o noua odisee!

Vine Surpriza

Alina 20+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Fetelor, astazi facem cinste fara alcool bineinteles, multa si pentru cine doreste cate un cu ce doriti.

Motivul? am implinit 20 de saptamini

Vine Surpriza

Alina 20+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

cristies eu as fi vrut sa fiu la fel de linistita ca la Sara. Cred ca e meritul doctorului pe care l-am avut atunci. Mi-a insuflat incredere mereu. Si la Sara am mers lunar la medic, imi lua tensiunea si il asculta pe bebe cu o palnie. Am facut 3 eco si morfofetala si 2 seturi de analize. Atat. Fara interdictii sau vitamine fara rost. Uneori asteptam si 7 ore la usa cabinetului si am tot vorbit cu mamici, paciente de ale sale. Unele aveau peste 40 de ani, altele aveau probleme, diabet, faceau tratamente dar toate erau optimiste si relaxate. Din pacate orele de asteptare ma impiedica sa ma duc tot la el.
Acum am nimerit, in primul trimestru la un medic exagerat care, prin atitudinea fata de sarcina, m-a speriat atat de tare incat nici acum nu pot sa ma linistesc. Abia acum am mers la un medic asa cum vreau eu si sper sa ma relaxez.
Nu ajuta cu nimic stresul. O sa povestesc intr-o zi cum am nascut-o pe Sara pentru ca sunt convinsa ca faptul ca am fost relaxata si am "stiut" ca va fi totul bine a ajutat foarte mult.

Eu am morfofetala pe 1 octombrie si apoi ne apucam de cumparat pentru bebe.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 21+

Mergi la inceput