Burtici fericite de septembrie-octombrie (202)
Raspunsuri - Pagina 7
raluk16 spune:
Fetelor, buna "la amiaza"! Pana acum am stat cu mami afara ca a facut zacusca cu vinete si am mai pus o tura de haine (normale inca, nu de bebe, la spalat).
Nela sa stii ca eu dinainte de a ma casatori ma gandeam ca nu-mi suport parul pe ceafa, si deci trebuie sa ma gandesc bine mai ales cand nasc si voi fi transpirata si fara nici un chef... ori sa-mi fie periuta, ori sa-mi fie strans tare tare si cu ceva bentita. Al meu fiind cret, oricat de tare strang elasticul, tot timpul am un halou
pe tot capul de cretulii micuti pe care nu-i suport. Si cum pe la Botez o sa vreau coc (ca la mine parul scurt e cret cret ca la negri
) am ales sa nu ma tund cu aparatul
si sa incerc sa ma descurc cu tot felul de prinzatori. Dar inca nu am gasit bentita care sa-mi stea pe cap si sa-mi tina parul de la ceafa sub ea, chiar daca eu stau pe spate in travaliu si ma frec de perna... Orice bentita am nu are asa bun elastic. Ei, ce zici? Este cineva cu mai multe ganduri despre asta decat tine? ![]()
Cu gogosicile, vezi ca am citit ca dormitul pe stanga face rinichii sa lucre mai bine la eliminat lichidele. Poate azi-noapte ai dormit pe stanga. Eu foarte rar reusesc, pentru ca acolo ii place si dumnealui sa doarma, si daca incerc ma doare cand ma asez pe el ![]()
mai distrat tare cu sotul cu nestingul
. Nici eu nu vreau sa vina, ca apoi intru in panica... pentru ca urmeaza nasterea asa repede ![]()

Multumesc mult. Toate meritam 
Si daca i-ai zis strutza toata sarcina, eu zic ca sigur asa va scoate sunetele
.Iti propun sa incepi sa inveti programul liftului, cand e mai putin aglomerat, o sa creada lumea ca s-a angajat liftier
.
Felicitari pentru calcat! Pai numai cu o pagina in urma spuneai ca va prinde nasterea asa, calcand... ce s-a intamplat? ![]()
35+
Alex
M Oana spune:
Ma Ralu, ma uit la pozele tale, ma uit la pozele tuturor fetelor si sa mor daca pot constientiza ca in burdihanul meu sta un copil...... Eu parca tot n-as crede ca acesti ingerasi ii produce o mamica, parca aterizeaza de pe alte planete.......
Si asta in conditiile in care la 32 de saptamani Iosup mi-a tras-o in poza pe cea mica si a iesit o poza perfecta (la fata), se vad clar, impecabil toate trasaturile, e copil in toata regula si sta in burtica mea, dar eu pana nu vad, in carne si oase, fara 4D-uri, nu cred.......![]()
JOIA VIITOARE AVEM MAREA INTALNIRE 
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralu0308 Am promis cateva poze cu noi... Poze cu noi Pup ![]() Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09 |
da' ce somnoros bucalat ai tu acolo...ptiu, ptiu, ptiu sa nu-l deochi. Sa fie sanatos si cuminte si papacios.

MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 2 SAPTAMANI

ralu0308 spune:
Este papacios:) ca mi-a facut sanii de ma urc pe pereti:(
Nush de ce mi se pare ca ma recuperez asa greu dupa cezariana...inca ma ustura un pic, mi se pare ca-mi cadew burtica
...parca vreau sa bolesc...offfff...
Fetele care s-au recuperat si ies la plimbare deja...cat timp v-a luat.
Noi azi facem o saptamana...
Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09
raluk16 spune:
Alex tinem pumnii! Si maine la control, si sa mai stea o saptamana printesa!
si tu esti mai aproape decat Adriana, cand vii la o zacusca?
. Si pe mine m-au incurajat vorbele lui Lucia pentru ca eram sigura ca nu voi stii sa fac mare lucru. Dar acum vad ca de fapt sunt mai multe categorii de parinti, nu numai cei care stiu si cei care nu stiu. Astia din urma se impart si in cei care se distreaza ca nu stiu si invata veseli o data cu bebeul ce vrea, si cei care se panicheaza sau se deprima. Sper sa fiu ca si Luci
.
Kinga tinem pumnii sa mai stea o saptamana cel putin! Am observat ca mai nou pe langa stresul cu prematuritatea copilului, mi-e frica sa nu nasc mai repede ca inca nu am facut si organizat si cumparat tot ce trebuia... O fi inceputul nestingului faptul ca le am in cap ce trebuie facut dar nu ma apuc de ele? ![]()
Moni tot am uitat sa te intreb: cum a fost cu pompele? Ai avut nevoie de ele, care a fost mai buna?
Adi
multumim de sfaturile bune!
techila tinem pumnii cu sanul! Ai citit ce au zis fetele in urma cu cateva capitole, cand s-a speriat Melania ca are asa pete si banuia un inceput de mastita? Ca era si ceva de masat, parca, si comprese, si schimbat pozitiile in timpul alaptarii, ca sa suga de peste tot.
Fetelor, cu plimbarile astea, deci dupa mancare nu e bai ca-i "scuturam"
sa-i imbracam de afara, ca sa poata dormi satui afara la plimbare?
Moni ce surpriza placuta
intru acuma sa citesc povestea nasterii. M-am topit deoamdata toata numai cand am citit mesajul de anunt... 
Maria multumim de vestile de la adinus
. Tin pumnii sa treaca repede durerea crancena de spate
. Si la mine se aseaza pe un nerv cateodata ca ma fulgera pe picior in jos si ma blocheaza pur si simplu, asa e de mare durerea aia de nerv...
Intru imediat sa vad si pozele de la Ralu
dar trimit mesajul sa apuc si eu sa fac galerie la Andra:
Hai Andra!!!
35+
Alex
ralu0308 spune:
Trebuie sa caut mai multe despre cezariana si recuperare...ca din toate cartile pe care le-am citit tot am sarit capitolul de nastere prin cezariana.
Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09[b]
[b]Poze cu noi
lutoniana spune:
ralu 0308 ce pui galbior ai tu acolo....si cumva mi s-a parut mie sau dezbracata era cuminte ? 

Ca eu doar daca desfac capsele de la body incepe sa urle...cand ajunge nud deja suntem si noi in ultima faza 

sa iti traiasca, sa se faca mare si sanatos 
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
ralu0308 spune:
Luto...e cumintel cand e dezbracat...am avut concert vreo 2 zile la schimbat pampersul pt ca se oparise la funduletz si il ustura...in rest si la baita s-a mai linistit:)
Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09
Poze cu noi
anamaria1979 spune:
Felicitari adinus8! 
Felicitari Danuta1979!
Felicitari panda77!
Felicitari Diana2007!
Felicitari vik_cj!