Burtici fericite de septembrie-octombrie (202)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

FELICITARI, ADINUS! Sa fie bebe sanatos si voios!

Multumesc fetelor pentru urari! conteaza mult pentru noi! vom reveni cu povestiri cotidiene, mai scurte( bebe solicitant), dar cu drag povestite

THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

M_Oana, maine suntem aici ca sa iti tinem de urat, nu iti face griji!

Ma bag si eu la un de pranz, poate reusesc!

----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 1 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Manga eu habar nu am ce sunt contractiile, cred ca am avut vreo 5-6 intarituri de burtica in toata sarcina, dar nu ma laud cu asta, ca am la activ cele 150 de reprize de vomitat si un infern de sarcina in perioada saptamanilor 6-20, deci mi-am platit tributul atunci.
A inteles a mica ca mami a ei e pregatita pentru multe si are multe sa-i ofere, mai putin placerea nasterii pe cale naturala si vad ca nu insista, o ador pentru asta.....
Tin pumnisorii sa te lase contractiile......

JOIA VIITOARE VOI FI MAMICA

OK, maine e zi de distractie!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Monica...doamne mamico prin cate a trebuit sa mai treci si tu ca sa fii din nou fericita...impresionanta rau povestea ta....imi pare nespus de rau ca ai patit asa ceva dar uite ca totusi cineva acolo sus te iubeste si e alaturi de tine...

Alex25 si eu am ales data de 25 ptr ca au fost multttt prea multe lucruri intamplate in jurul acestei date....asa ca sa dea D-zeu sa ajungem cu bine sa ne tinem puii in brate...

38 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

MOana esti o fericita. Eu contractii nedureroase am mai avut cand mergeam rpd la munca sai acum spre sfarsit cand ma aplec prea mult. Dar durere din asta de spate care sa nu ma lase de vreo cateva ore nu prea am avut...ma tine mai ales pe o parte si ma gandesc ca mi s-o fi asezat ficioru' pe vreun nerv...ca tare ma sacaie si ma doare

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Am promis cateva poze cu noi...

Poze cu noi

Pup

Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Sigur s-a asezat pe vreun nerv, nu merge nici cu statul la orizontala......
Imi aduc aminte ca Tequilla se plangea la fel si era de la delfinoii care stateau pe unde nu era cazul, dar macar taceau.......

JOIA VIITOARE DEVIN MAMICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Ralu a spus: " Imi transmiti mult optimism si imi mai trec din frici "

....iti vor trece toate.....mai ales daca iti povestesc episodul cu prima baita.....fixeaza temperatura,pregateste lucrurile, unde ai ascuns prosopelul ? vaiiii..e oparita apa...baga si tu cotul sa vezi.....tine-i manuta aia mai bine.....ai grija la buric, ai uitat urechile....adu uleiul de masline....dar mai stii unde l-am pus ? ....hai odata ca raceste copilul .....sterge-l bine pe cap....de ce urla de parca il taiem cu lama ? impacheteaza-l, mai pupa-l inca de cateva mii de ori.....ia-l in brate, da-i lapte....ehhhhhh.....ce frumos

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Cu gura pana la urechi am citit postul asta (later edit: si acuma si urmatoarele posturi ale tale ). Si apoi mai incolo si al Adrianei. Deci se poate si asa , sa nu intru de pe acuma in panica... creste copilul sanatos si cu parinti ca noi .

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

fetelor, vad ca va imputinati pe forum de la o zi la alta . motivul l-am vazut pe prima pagina. felicitari din nou tuturor celor care ati nascut, sa dea DD sa vaeti bb sanatosi si cuminti, iar celor care inca mai sunteti pe aici va doresc sa treceti cat mai usor peste zilelel care au mai ramas, cu odihna si fara contractii, ca tot vad ca vorbiti de ele.

despre noi, ce sa va spun? papam de la biberon, nu de la tzitzi, ne-am cam facut program la aproximativ 4 ore si pe rand ceea ce este fparte bine ca altfel nu stiu cum m-as descurca cu ei. eu dorm noaptea in camera cu ei, dar ei sunt in patutul lor si pentru ca sunt operata nu pot sa-i iau in brate si nici nu vreau sa-i invat asa.mai plangem uneori, cred ca din cauza durerilor de burtica, desi se spune ca de la lapte praf nu trebuie sa-i doara burtica.am inceput sa bem ceiut si parca e mai bine dupa el, buricutul nu ne-a cazut inca.

fetelor daca vreti sa-mi transmiteti ceva lasati PM ca nu mai reusesc ca intru pe forum asa cum as vrea.
ieri ne-a facut tati niste poze, daca le gasesc la el in calculator o msa incerc sa le urc si va anunt. azi avem 10 zile.

va pup pe toate

anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)

poze

LUNI, 7 SEPTEMBRIE INTERNAREA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna fetele!
Ieri am ajuns si noi acasa. In spital a fost bine ca mai trageam un pui de somn intre alaptari dar acasa e foarte obositor. Nu stiu cum sunt alte fete cu 2 copii dar pt mine e foarte greu. David vrea mereu in camera lui bebe, vorbeste si sare prin pat. Aseara l-a luat mama sa doarma la ea si bine a facut pt ca Matei s-a tot trezit la 40 de minute in prima jumatate a noptii. Adoarme la san si cum il pun in pat incepe sa planga. Acum doarme de ceva timp dar nu m-am pus sa dorm si eu pt ca am nevoie si sa mananc. Ma simt tare slabita si incep sa plang. Astazi chem preotul sa ne faca slujba de 7 zile. Nu stiu cand o sa mai intru pt ca deocamdata sunt terminata.
Nu in ultimul rand felicit prospetele mamici.
Va pup.

36+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput