Burtici fericite de septembrie-octombrie (202)
Raspunsuri - Pagina 5
monica_dicut spune:
Fetele, pentru ca astazi ar fi trebuit sa se nasca puiul meu, si pentru ca este taaare cumintel, am avut timp si chef sa-i scriu povestea nasterii.
O gasiti AICI momentan dar o pun imediat si la semnatura.
Sper sa nu va plictiseasca ![]()
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
ionika spune:
Felicitari adinus8!
Felicitari Danuta1979!
Felicitari panda77!
Felicitari Diana2007!
Felicitari vik_cj!
Am incercat sa pun poze pe webshots, dar nu mai e spatiu...fetele cu experienta, cum sa procedez?
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 37+
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Fetele, pentru ca astazi ar fi trebuit sa se nasca puiul meu, si pentru ca este taaare cumintel, am avut timp si chef sa-i scriu povestea nasterii. O gasiti AICI momentan dar o pun imediat si la semnatura. Sper sa nu va plictiseasca Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri ![]() Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Yuhuuuu, ma bag la lecturat!

----------------------------------------------
Alexandra
38s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 1 sapt 

alex25 spune:
Ionika, fa tu un cont separat unde sa iti pui pozele si gata, ne dai link si problema e rezolvata!
Monica, plang de emotie,plang de durere, plang de fericire ptr voi, multa sanatate si tot binele din lume!

Alexandra
38s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 1 sapt 

ionika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Ionika, fa tu un cont separat unde sa iti pui pozele si gata, ne dai link si problema e rezolvata! ![]() [ ---------------------------------------------- Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra) Bbelusa cea iubita Cum se da link? Vrei sa imi spui, ca la nepriceputi? Monica, puterea si curajul tau au fost rasplatite din plin!Ai un bb frumos, sanatos si iti doresc sa te bucuri de el 10000 ani! ![]() Da Doamne sa ne nastem sanatoase![]() AMR aprox 1 sapt ![]() ![]() |
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 37+
MangaGirl spune:
hola gagici,
vad ca harinuctze de dimineatza.
fata mosului m-ai dat pe spate. Brava! Eu cred ca azi voi zice pas pentru ca am niste dureri de spate oribile care radiaza in fata, sau invers. si eu cred ca alea sunt contractii. Deci cred ca voi sta cuminte pentru ca dor destul de tare si inca nu e vremea de nascut. nici muzica pe ipod nu am, nici tampoane groase de maternity nu am, nici pampersi. Bine ca Sergiu e acasa, nu are scoala. Daca e ceva, ma ia de o aripa si ma duce la spital. Sa speram ca nu e cazul.
Luci am ras si iar am ras ... am vazut faza cu baia atat de bine...sa nu mai spun de aruncatul pe geam. Eu cred ca al meu o sa fie dat la veverite sa fie papat in loc de seminte dimineatza pe racoare.
Techila sper sa treaca usor tzitzi...leaga-i de gatul tau, vor nu vor....se impiedica de ea. 
Ce sa va mai spun...am dormit bine...pana la 8 si ceva...o sarbatoare...sa vedem ce surprize ma asteapta. ma duc sa-mi iau niste soseste ca vad ca durerea de spate e din ce in ce mai acuta. ah si ma duc sa citesc si povestea Monicai.
Un rezumat de la Adinus, o las pe ea sa dea amanunte. Fetita a fost in distress cateva ore bune. I-au facut epidurala dupa ce a facut un mare scandal. ca nu voiau decat sa-i faca oxitocina. Dar pana la urma au cedat. A fost maricica...cred ca vreo 3950g. Acum e sub observatie.
MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 2 SAPTAMANI 
alex25 spune:
Ionika, dupa ce iti creezi contul acolo si incarci pozele, poti lua cu copy si paste din bara de sus linkul si il pui aici.
Daca vrei sa apara asa frumos si artistic, poti sa pui la semnatura link dupa urmatoarea formula:
[url=*copiezi linkul din bara de sus*]scrii cum vrei sa se numeasca linkul tau[/url]
in loc de * folosesti "
Sper ca ai inteles, nu sunt prea buna la explicat!
Alexandra
38s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 1 sapt 

alex25 spune:
Manga, multumim de vestile de la Adinus
, ii tinem pumnii sa fie bine, ce dobitoci!
Alexandra
38s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 1 sapt 

MangaGirl spune:
Monica 

. Doamne, prin ce ai trecut...dar e bine ca acum il poti tine pe Dragos in brate si esti asa fericita. Asta conteaza cel mai mult. Si sa speram ca Dr. Weiss are dreptate. 

MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 2 SAPTAMANI 
M Oana spune:
Monica am plans eu la Richard Gere, cand mi-l duceau la spanzuratoare, dar povestea ta a dat cu mine de pamant mult mai rau......

Iar eu cum nu pot sa las nimic neclarificat
, am si niste intrebari pentru tine, cand ai timp, poate iti faci pomana si imi raspunzi, ca tare sunt dornica sa inteleg, am mai auzit cazuri ca al tau si vreau sa descifrez cam ce se putea intampla sa se ajunga acolo:
- ai spus ca in sarcina ai facut analize si au iesit perfect (adica si morfofetalele si analizele uzuale de sange si hemoleucograma si cele de coagulare - de genul fibrinogen, PT, anticoagulantul lupic, proteina S, antitrombina III si ureaplasma mycoplasma, chlamidia, citomegalovirusul etc etc etc......);
- cand medicii au ascultat copilul (cu palnia sau cu ce au avut la indemana) si au vazut ca nu se aude inimioara, chiar nu i-a trecut nimanui prin minte sa- ti faca cezariana de urgenta sau stiind problema cu apendicita si problema de coagulare, nu au recurs la cezariana, desi urgent era sa scoata copilul, apoi rezolvau ei si coagularea, nu erai chiar in asa mare pericol, incat sa nu intervina spre binele copilului;
- analizele extrem de proaste (leucocitele marite de 4 ori si altele) au fost oare in urma operatiei sau erau asa marite dinainte, adica din perioada in care era bebelul in burtica);
-ultimele analize cand le-ai facut, in ce saptamana de sarcina;
- ce greutate avea bebelului, ai idee? te intreb deaorece am vazut ca minunea de acum a fost grasunel foc si vroiam sa fac o comparatie;
- chiar nu se putea vedea la un ecograf ca ficatul este cat toata burticutza? Oare de cand incepuse ficatul sa se mareasca?
Iarta-ma daca rascolesc in tine acele momente, insa poate asa ajutam si alte mamici sa nu treaca prin necazul tau.......

Fetele mele dragi cu soti plecati de acasa, uite ca de 1 an jumatate, de cand sunt din nou la casa mea, nici la baie n-am fost fara jumatatea mea, nici la piata n-am ajuns singura, plus ca avem joburile impreuna, deci n-am facut nici macar cozi pe la organele statului separat, am fost uniti precum cele 2 fete ale unei monede.
Eiiiiiiii si in dimineata asta aflai ca tre' sa plece din capitala maine de urgenta pret de vreo 6-7 ore la vreo 250 km distanta, la asta chiar nu ma asteptam, cred ca nu s-a luat prin intermediul forumului ........![]()
Asa ca maine cred ca dau concert, scot de la saltea toti cantaciosii, numa' sa treaca timpul mai repede. M-as fi urcat si eu in masina cu el, dar atat curaj nebun nu am, mai bine stau cu voi, sa am suport solid daca dau in vreo nascare, de oftica ca-mi pleaca de-acasa....![]()
JOIA VIITOARE LA ORA ASTA IMI TIN PAPUSA IN BRATE