Burtici fericite de septembrie-octombrie (202)
Raspunsuri - Pagina 3
monica_dicut spune:
Bonne diminee
Luci... hehe de cate nopti se intampla schema asta la noi...
o sa mai treaca, o sa mai il apuce iar 

Eu azi aveam termenul ![]()
![]()
Stiu ca am vrut sa zic ceva important dar am uitat...
ANdraiulia 

Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
alex25 spune:
Buna dimineata si poftiti la 

Cred ca aseara am experimentat primele mele contractii - mi se intarea burta in forme ciudate si dura cateva secunde, nu m-a durut insa nimic.
Bbelusa cred ca e bine, se impinge cu funduletzul sus tare de imi ucide stomacul dar nu e bai.
Parca au inceput si miscarile sa fie mai ample, nu prea mai simt mare lucru...oare inseamna ca se apropie?
Astazi stau cuminte ca maine am control si tare vreau sa mai stea iubita mea o saptamana la caldurica, sa imi tineti pumnii!
V-am zis ca vreau sa nasc pe 25, nu?![]()
Buuun, si acum:
Raluk, m-ai omorat cu zacustile tale, imi curg balele pe tastatura, ce bine de tine ca ai totul in curte, te invidiez.
Si eu am fix aceleasi temeri ca si tine: nu imi inchipui cum o sa ma descurc, nu stiu cum va fi cu alaptatul, mi-e ca o sa intru in panica....deci o mare varza, dar sunt sigura ca ne vom descurca si noi, mai ales cand vad cat de frumos povestesc proaspetele mamici.
Crissbebe, ma bucur ca mai sta puiutzul putin, si abia astept sa ajung si eu maine la dr sa ii spun ca vreau mortis pe 25, acum mai conteaza si daca o sa vrea dr dar si bbelusa mea cuminte! ce fain ar fi sa nastem in aceeasi zi, mai ales ca intre noi e doar o luna diferenta la varsta, pe mine ma cheama Alexandra si pe bb tau Alexandru, amandoua suntem nascute pe 25 (eu sunt chiar intr-o vineri) si eu am avut si ultimul UM chiar de ziua ta pe 25.12....super!
V-am zapacit cu atatea coincidente si potriviri?

Luto, esti dementiala, si povestesti atat de frumos incat imi vine sa pup monitorul, bravo tie ca esti plina de idei si tot inainte, la un moment dat va faceti voi un program!
Doamne, cat entuziasm in vorbele tale!
Adriana, vestile de la control sunt bune, iar noi tinem pumnii sa vine bb atunci cand trebuie.
FELICITARI RAMONAGABRI, BINE AI VENIT PE LUME BB NICOLA
Mimika, ne bucuram ca ai mai trecut pe la noi si iti uram de pe acum distractie placuta la botez!
Nela, nici la mine nu se intrevede nici un nesting, dar nu zice nimeni nimic, ca iar dau in depresie si cred ca le e frica!
Trimit si revin ca m-am intins ca o placinta!![]()
----------------------------------------------
Alexandra
38s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 1 sapt 

monica_dicut spune:
Vroiam sa mai spun la fetele din Bucuresti ca pe 27 incepe Baby Expo... in caz ca mai are cine sa se duca ![]()
mimika, am fost si noi la Xanadu, 17 era si varianta noastra, e fain la ei acolo, dar mi s-a parut cam scumputz sincer (avand in vedere cine imi vine la botez). Cand ne vedem si noi cu puiutii la plimbare? EU ies in jurul pranzului si apoi mai pe seara cand vine injineru'. Ce zici, dau un tzar azi cand ies?
Monica
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
mary_07 spune:
Buna dimineata
Luto,ma bucur asa de mult sa te citesc..imi esti asa draga si cand vad ca inca scrii atat de frumos si mai arunci si niste poante pe ici-colo,e o placere sa te citesc
.Imi place enorm semnatura ta
..se simte ca sunteti o familie implinita!!!
Go Andraiulia 

My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 nici la mine nu se intrevede nici un nesting, dar nu zice nimeni nimic, ca iar dau in depresie si cred ca le e frica! ![]() |
Alex, ce figura esti

Lasa ca noi nastem fara nesting, iaca!

Iti tin pumnii sa stea bebica pana pe 25, cand vrei tu.

Si multumim de cafeluta.
Eu cred ca o sa bag un pic de somnic.. mi se inchid ochii.

O zi excelenta va doresc si ne-auzim mai tarziu.

Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!
lutoniana spune:
mary, alex, moni va multumesc....sunteti niste dragute si stiu ca fiecare are in felul ei cate ceva special.
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
mimiko felicitari pt organizarea cu botezul...mi-am amintit acum un citat "din tine" cand ai mers la o nunta parca si la intoarcere, referitor la miscarile bebeilor ai spus ceva de genul "si Luca era ala care se dadea intelectual" .....Doamne cat am mai ras in ziua aceea....
Cred ca aceste crampeie si amintiri vor fi cele care imi vor ramane in memorie de la odiseea noastra.....

Mai am exemple foarte multe ![]()
![]()
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
monica_dicut spune:
Luci, apropos, imi place la nebunie semnatura ta 
Monica
mkunigunda spune:
Neata la fete si mamici!
Alex multumim de cafeluta, zic sa punem galeria la munca, nu?

HAI ANDRAIULIA! 

_
37+ cu dragostea noastra
Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
adimercedes spune:
Ptiiii, nu am apucat sa intru si eu ca omu' si uite ce de bebei frumosi au aparut. Deci, bun venit pt Sonia - Felicitari adinus8; Ioana Maria Alexandra - Felicitari Danuta1979; Miruna - Felicitari panda77; Sonia Teodora - Felicitari Diana2007; Isabela Maria - Felicitari vik_cj!!!! Sac resteti sanatosi, voiosi, isteti si cu noroc si sa aduceti pmulte bucurii parintilor, inca 1000 de ani!!! Refacere usoara noilor mamici si sa va mearga bine!!!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009