Burtici fericite de septembrie-octombrie (202)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Si daca i-ai zis strutza toata sarcina, eu zic ca sigur asa va scoate sunetele .Iti propun sa incepi sa inveti programul liftului, cand e mai putin aglomerat, o sa creada lumea ca s-a angajat liftier .

35+ Alex

Raluka, .

Sa stii ca mi-ai dat o idee buna cu cocul la botez, elegant, cu mult stil, clasic. Nu se prea potriveste cu mine (eu sunt genul mai narodoi din fire), insa e o idee buna, merita sa incercam, sa vedem daca rezistam. Daca nu, tragem repede bobul ce ne-a consacrat. Mai ales ca pana ajungem noi acasa sa facem botez, mai va, sa vezi ce imi creste pleata de un coc de toata frumusetea! Cred ca undeva de Pasti o sa facem botezul, o sa ma uit mai aproape sa vad cum il potrivim.

Cum a iesit zacusca de vinete? Cred ca e un deliciu...

Cu calcatul, ma plictiseam rau de tot, plus ca le-am lasat in pat intentionat, sa ma enerveze si sa le calc. Si azi nu am mai rezistat sa le vad pe lenjeria alba si le-am dovedit.

Sa stii ca la noapte voi fi atenta sa ma pun pe stanga, ca tare bine e cu gogosicile mai nedospite. La cat sunt de obosita, o sa adorm instantaneu!
Aaaaa, ca uitam sa zic ce era mai important: am fost la bazin si sunt rupta!! Si sa stii ca m-am gandit la tine, m-am balacit o ora, am facut si poze.

Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Ralu0308 eu am nascut pe 5 prin cezariana si ma simt foarte bine cu operatia. Bine nu car nu ridic greutati ca imi este frica in rest fac de toate prin casa. La noi problema a fost instalarea lactatiei destul de tarzie si am fost suparata ca trebuia sa-i dau formula bebelusului. Dupa lupte seculare si multe bocete cu pompa Avent in brate a venit si lapticul iar acum papam exclusiv san. Momentan inca nu avem program eu dau puiului la cerere, asta insemnand cateodata si la 2h de obicei noaptea. In rest suntem bine.
Azi avem 13 zile.

Multumesc, noi avem 7 zile...papam la san cat are mama lapte si mai dam formula supliment in caz ca nu ne saturam.

Mi se pare ca recuperez greu cu operatia...atat...:(

Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

http://entertainment.webshots.com/video/3005089700104955882begAav

oare am facut bine cu link-ul? ca nu ma pricep...

38 +cu bebe Alexandru Aurelian

AMR : 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

am pus video lui bebe de ieri...
dar cum fac sa redenumesc link-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

BINE AI VENIT!!!!
SA AI PARTE DE NUMAI BINE!
FELICITARI MAMI!!!!

Citat:

"Ma numesc Sophie Amelie, am 3300 gr, sunt de nota 10 si am venit pe lume la ora 14.10. Andra, mami de Sophie"

35+ Alex

34+Mihnea Costin

Mergi la inceput

M-a impresionat povestea ta, Monica, esti o fata incercata, si asta inca de tanara. Astfel de tragedii sunt cumplite, te rogi la Dumnezeu sa te fereasca cate zile ai avea!

Ai avut puterea de a merge mai departe si asta este tot ceea ce conteaza acum. Lasa-ti sufletul sa se odihneasca dupa toate aceste incercari, sa se bucure de copilul tau cu toata inima!

Mergi la inceput

Eu am auzit numai de bine,de la mamici care au nascut acolo....de altfel direct proportional cu preturile...

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Am uitat sa precizez ca nasc la spitalul Euroclinic...sper ca toate lucrurile sa decurga normal si fara complicatii...

34+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Pai Oana, te astep maine, zici, ma pregatesc pentru o zi de pomina, cu multa muzica si poezie.

Din categoria prostiute, am primit o chestie faina pe seara, hai www.youtube.com/watch?v=6zxJekcGGG0&feature=player_embedded" target="_blank">sa radem impreuna

Cred ca in curand o sa ne retragem, ma ajunge din urma oboseala de peste zi, bag de seama.

Mergi la inceput

Nu vreau sa te descurajez sa incerci,dar la mine nu functioneaza.Eu dorm doar pe stanga...degeaba.
De fapt e cam asa,noaptea ma desumflu,iar ziua ma umflu la fel.Si apoi o iau de la capat.
E adevarat ca si umblu toata ziua...Eu astept nasterea sa pot sa ma incalt si eu ca omul.Noroc ca nu ma apuca iarna ca trebuia sa umblu in papuci....sau in cizme mai mari cu cine stie cate numere

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:

Si daca i-ai zis strutza toata sarcina, eu zic ca sigur asa va scoate sunetele .Iti propun sa incepi sa inveti programul liftului, cand e mai putin aglomerat, o sa creada lumea ca s-a angajat liftier .

35+ Alex

Raluka, .

Sa stii ca mi-ai dat o idee buna cu cocul la botez, elegant, cu mult stil, clasic. Nu se prea potriveste cu mine (eu sunt genul mai narodoi din fire), insa e o idee buna, merita sa incercam, sa vedem daca rezistam. Daca nu, tragem repede bobul ce ne-a consacrat. Mai ales ca pana ajungem noi acasa sa facem botez, mai va, sa vezi ce imi creste pleata de un coc de toata frumusetea! Cred ca undeva de Pasti o sa facem botezul, o sa ma uit mai aproape sa vad cum il potrivim.

Cum a iesit zacusca de vinete? Cred ca e un deliciu...

Cu calcatul, ma plictiseam rau de tot, plus ca le-am lasat in pat intentionat, sa ma enerveze si sa le calc. Si azi nu am mai rezistat sa le vad pe lenjeria alba si le-am dovedit.

Sa stii ca la noapte voi fi atenta sa ma pun pe stanga, ca tare bine e cu gogosicile mai nedospite. La cat sunt de obosita, o sa adorm instantaneu!
Aaaaa, ca uitam sa zic ce era mai important: am fost la bazin si sunt rupta!! Si sa stii ca m-am gandit la tine, m-am balacit o ora, am facut si poze.

34+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suede

Nu vreau sa te descurajez sa incerci,dar la mine nu functioneaza.Eu dorm doar pe stanga...degeaba.
De fapt e cam asa,noaptea ma desumflu,iar ziua ma umflu la fel.Si apoi o iau de la capat.

Of of, mai Suede, pai si eu ce fac acuma? Oricum ma tot sucesc toata noaptea, si inca cu gemete, ca ma doare balonul cand il mut de pe o parte pe alta.
Poate merge, totusi, faza la mine.

Mergi la inceput