Burtici fericite de septembrie-octombrie (202)
Raspunsuri - Pagina 12
suede spune:
Am uitat sa modific....acum e ok.
Azi am implinit 35 saptamani,suntem baiat mare!!!
35
Mihnea Costin
suede spune:
Doamne ajuta sa mearga la tine...eu iti tin pumnii!
Eu deja m-am obisnuit cu starea de burete!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Of of, mai Suede, pai si eu ce fac acuma? ![]() Oricum ma tot sucesc toata noaptea, si inca cu gemete, ca ma doare balonul cand il mut de pe o parte pe alta.Poate merge, totusi, faza la mine. Nela, viitoare mamica de Ana, 38+ Manca-o-ar mama de strut! |
35
Mihnea Costin
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionika poze cu noi Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 37+ |
Ioana, ce poze frumoase

, multumim. Se vede ca a fost fain la ziua lui Andrei, atmosfera e tare relaxata.Ca mi-am amintin, am vazut si poze cu un pui galben, bb de Raluca, ce frumos e...

Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!
NelaM spune:
Gata, eu ma retrag ca nu se mai poate, mi se inchid ochii. 

O seara placuta, dragelor!

PS: si daca vreti sa vedeti o balena unduitoare ...
Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!
ionika spune:
Nela, suuuuper balaceala! Mi s-a parut mie sau erai singura sirena pe acolo? 
Si acum un banc:
Autobuzul pleaca din statie , dupa el alerga o doamna si striga:- Oameni buni, opriti va rog autobuzul! Intarzii la lucru!Pasagerii il roaga pe sofer sa opreasca. Doamna se urca si spune bucuroasa:- Am reusit... Biletele la control!
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 37+
suede spune:
NOAPTE BUNA!
| citat din mesajul lui NelaM Gata, eu ma retrag ca nu se mai poate, mi se inchid ochii. ![]() ![]() O seara placuta, dragelor! ![]() ![]() PS: si daca vreti sa vedeti o balena unduitoare ... Nela, viitoare mamica de Ana, 38+ Manca-o-ar mama de strut! |
35
Mihnea Costin
M Oana spune:
Nela hai ca am intrat repede si am vazut clipul, e mortal.....
Iti imaginezi ca deja l-am trimis pe mail la toti prietenii.....![]()
Imi place mie tot ce tine de Franta, dar ador si spiritul englezesc, iar Top Gear e una din emisiunile pe care daca le apuc, nu ma dezlipesc pana la final.......
Maine o facem lata, promit......
JOIA VIITOARE MI SE IMPLINESTE UN MARE VIS 
alex25 spune:
Mie nu imi place linistea asta pe aici, unde sunteti fetelor?
----------------------------------------------
Alexandra
38s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 1 sapt 

Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui alex25 Mie nu imi place linistea asta pe aici, unde sunteti fetelor? ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra) Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase![]() AMR aprox 1 sapt ![]() ![]() |
eu aici .. dar mi-e un rau de mor .. greata, imi piuie urechile, imi vine sa vars, am o ameteala in cap .. cred ca am tensiune .. ma duc sa-mi iau pastila caci de vreo 2 sapt nu am mai luat medicamentele de tensiune ..
ma haleste doctorul .. Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
38+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun