Burtici fericite de septembrie-octombrie (202)
Raspunsuri - Pagina 10
crissbebe spune:
Si acum sa va dam vesti proaspete despre noi....data stabilita ptr a veni pe lume bebe Alex nu mai e valabila din pacate ptr mine (imi doream tare mult sa vina pe 25)...m-a sunat mai devreme dr sa-mi zica ca marti 22.09.09 ora 14:00 suntem programati ptr marea intalnire...Asa ca mai avem 4 zile si ne intalnim![]()

M-au luat niste emotii si o teama de nu va inchipuiti 

38 +cu bebe
Alexandru Aurelian
AMR : 4 ZILE 
alex25 spune:
BINE AI VENIT PE LUME BB SOPHIE AMELIE
FELICITARI MAMI ANDRA

----------------------------------------------
Alexandra
38s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 1 sapt 

alex25 spune:
Techila, multam de lamuriri, super o sa fie, ai sa vezi!
Crissbebe, te cred cu emotiile, si eu deja ma gandesc cu groaza, dar sa stii ca si 22 e o zi buna!
Acusi ma bag la listutza sa modific.
----------------------------------------------
Alexandra
38s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 1 sapt 

suede spune:
Buna Nela,
Merci frumos pentru urari.O sa incerc sa nu ma stresez prea mult...desi e cam greu![]()
Apropo de picioare umflate...si ale mele arata ca niste gogosici,dar ce sa zic,m-am obisnuit cu ele,cand umflate rau,cand mai putin.
Faza nasoala e ca in week-end-ul viitor ma duc la o nunta si nu pot sa ma duc in papuci...sa vad in ce ma incalt...

| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Buna dimineata, dragelor! ![]() Astazi se anunta o zi frumoasa, cu soare. De data asta m-am documentat si pe net, sa fiu sigura ca nu patesc ca si ieri, cand a fost un soare cat casa de dimineata, si incet ince, pana la pramz, tot in rafale de ploi a tinut-o. Se pare ca si azi vor si la fel, dar de maine gata, soare din plin! Ne-am trezit si noi, cam de dimineata, drept e (la 6 fix sunt bat, indiferent de ora la care ma culc ), am dat o tura prin mailurile de servici, totul e ok, asa ca ne putem relaxa in voie acum, la o sueta.Delia79, cu dusul la piscina: da, asa e, am auzit si de clorul ce provoaca contractii si sunt constienta si de animalutele ce le pot lua de pe acolo… dar tot cred ca e unul dintre cele mai safe sporturi la varsta asta inaintata de sarcina. Macar sa apuc sa calc, daca tot or fi sa ma apuce contactiile. Tu cum te mai simti? ![]() Aida , ma gandeam eu ca iti place noul nostru cuibusor de nebunii. Ce mai face Eric?![]() Suede, felcitari pentru apartament si iti tin pumnii cu mutatul, ca stiu cum e, sunt in buuune cunostinta de cauza. Dar incet incet, cu rabdare, o faceti voi si pe asta. Si e un exercitiu fizic bun, dar sa nu te obosesti prea tare, incet si cu grija. Apropo de lucruri pentru bb, eu nici acum nu am luat Anei carucior pentru ca am nu m-a convins nimic. Am fost luni la un magazin specializat si nu am fost super incantata de modele, erau dragutele, dar eu inca astept carutul ideal de care sa ma indragostesc la prima vedere. Alex, daca te vopsesti sa pui poza. Si pe mine ma batea gandul, dar ma mai gandesc (deci il las sa ma mai bata vreo cateva zile), ca daca ma vopsesc m-as si tunde si daca ma tund nu mai pot sa imi prind parul in coada si daca ma incomodeaza in travaliu si dupa aia, dupa ce nasc, nu o sa arate ingrijit, ca nu am timp sa imi aranjez noul bob??! Ca sa vedeti ce ganduri profunde am.Anomis, doamne ajuta ca ai scapat de Topor, ma gandeam eu ca Pompita tre sa bage mare acuma si sa te ajute si el cumva. Apropo de patologice, tu ti-ai cumparat pompa? Just curious... Cu desumflatul picioarelor imediat dupa nastere...ce dezamagita sunt ca nu fac fiiis, poc si gata, revin la forma picior bila imediat dupa... Ca asta ma macina si pe mine, in perioada asta am avut vreo cateva zile niste gogosici in loc de talpi de ti-era mai mare dragul sa le privesti, gogosici cu degete, ca in desene animate! Vad ca in dimineata asta si-au mai revenit, doamne ajuta! Si macar daca as sti de ce, sa repet lucrul bun si alta data! ![]() Thea, ce emotionanta si frumoasa a fost povestea ta, desi scurta, plina de substanta, cum zice Raluk; o nastere usoara si fara probleme, avem nevoie de povesti asa frumoase. Mai vino pe la noi. ![]() Maria, cand am inceput sa citesc mesajul tau, cu camasile calcate, ma apucase invidia si un pic panica in acelasi timp, ma si gandeam: "rusinica, uite la Maria ca mi-a dovedit ca se poate, numai tu, putoarea pamantului, nu poti sa calci si tu un pic!" Citind in continuare si faza ca la a treia camasa te-a luat cu lesin, gata, mi-am zis, pai asa nu se poate... pai daca ma ia si pemine cu lesin, doamne fere?! Si eu nici nu am camasi de calcat, numai tricouri si alte cele, ce s-au uscat zilele astea. Iti dai seama ca la camasi zic pas instant! Asa ca m-am mai linistit. Impartasim acelasi gand nobil: sa calcam pana om naste. ![]() Apropo de cat sunt eu de harnicuta in ultima vreme, sotul constata ieri cu un pic de nostalgie in glas (am simtit-o eu asa, un picut numa'): "Nu cred ca e la toata lumea, ca uite ca la tine nu mai vine nestingul acela…" la care eu, finut si cu aere de cunoscatoare: "pai ala vine cu doua zile inainte de venirea Anei, noi mai avem o sapatamana si ceva, mai este, de ce sa vina de acuma?!" In gandul meu: "daca o veni!! ca mai bine fac ca in bancul cu maimuta: cand m-apuca cheful de munca (a se citi nesting), stau cuminte intr-un colt pana imi trece!" Raluka, ce simpatica ai fost cu "n-au fost multe pagini, dar au fost mesaje pline de substanta"… Esti o dulce ca te emotionezi asa de tare la toate mesajele, in special cele cu nasterea bebeilor… sa stii ca eu cred ca, mai presus de toate, tu chiar meriti cu varf si indesat aceasta fericire si in curand o sa ai parte de asta, cand o sa il tii pe Alex in brate. Sa vezi ce o sa te descurci (ca tot zici tu ca ti-e frica, ca nu o sa stii ce sa faci), nu imi fac nici cea mai mica grija! Si pe mine m-au amuzat descrierile fetelor cu nechezat de calutz si cea cu pescarusul, a Selenei. De atunci ma tot gandesc cum o sa imi sune mie Ana, ca eu nu stiu cum face strutul, dar parca scoate asa, niste sunete ascutite rau... doamne fereste sa faca si strutza la fel ca am pus-o de-o mamaliga... se ia la intrecere cu pescarusii din zona si sa te tii atunci! Si eu nici n-am terasa, ca Techila, unde ma mai bag? Poate numai daca o las in casa si ma duc pana jos, ca de la 26 nu s-o mai auzi strutza asa clar, pana la parter. Sau ma bag in lift, ca mi s-a parut teapan, sound proof, si cred ca are si muzica in surdina, daca nu ma insel. ![]() Nela, viitoare mamica de Ana, 38+ Manca-o-ar mama de strut! Edit: pe Aida am facut-o Adi! Aida, vin cu mielu' ![]() |
34+
Mihnea Costin
suede spune:
Crissbebe,ma bucur ca rezultatele sunt bune...
raluk16 multumesc frumos!
34+
Mihnea Costin
crissbebe spune:
Am uitat sa precizez ca nasc la spitalul Euroclinic...sper ca toate lucrurile sa decurga normal si fara complicatii...
38 +cu bebe
Alexandru Aurelian
AMR : 4 ZILE 
mkunigunda spune:
Raluk, cred ca este un inceput de nesting ce zici tu acolo, cu planurile facute...urmeaza faza 2 cu mobilizarea
Techila succes cu extrasul de lapte, insista si nu lasa sanii sa se intareasca, cum zice si Mary, sa nu faci mastita.
Monica sunt foarte mandra de tine, totul e bine cand se termina cu bine!
Sa aveti parte de tot binele din lumea asta, sa va ocroteasca DD si sa va bucurati din plin de acum incolo de familia marita

Fetele mele ma trage patul spre el de nu am mai pomenit asa ceva din trim 1. Oare ce o fi? Ma bag o ora la somn.
_
37+ cu dragostea noastra
Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui monique02 Adimercedes sunt de acord si cu tine ca bebe isi face program si sigur dar eu am avut o experienta foarte buna cu Teodora careia i-am facut eu programul si ea si acum la 3 ani are aceleasi ore de masa ca la 2 luni de cand a inceput sa doarma toata noaptea. Eu programul il fac incet cu incet si este destul de flexibil, ii dau de mancare ziua la 3 ore +/- jumatete de ora, deci daca char ii este foame ii dau si la 2 ore jumate sau daca doarme foarte bine si la 3 ore jumate. Teodora a plans foarte putin si dupa ce avea programul stabilit nu mi s-a intamplat niciodata sa nu manance la ora de masa sau sa nu adoarma in cateva minute atunci cand o puneam in pat sa doarma. Probabil ca exista si copii carora pur si simplu nu poti sa le faci tu program sau copii care sunt foarte cuminti si isi fac ei program sigurei. Eu zic ca cel mai important este sa fim si noi si bebe multumiti si linistiti, indiferent daca e cu program sau fara. Luto ca ma bucur ca esti asa de optimista si fericita, se vede in mesajele tale. Asa cum zicea si Adi dupa ce gogo mananca bine poti linistita sa il scoti afara cu caruciorul ca leganat si la aer sigur iti va dormi cu conditia sa nu iti vina ideea sa te opresti sa stai si tu pe o banca sa te odihnesti. Mare tragedie nu are ce sa se intample, daca chiar plange foarte tare vi acasa si ii dai papa. Incet incet cand o sa se obisnuiasca poti sa il rogi pe Adi sa il scoata la plimbarica si tu poti sa stai acasa sa dormi Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
Monique, eu am inteles ce ai zis
, dar cred ca Ralica_u a punctat mai bine. E super sa fii totusi flexibila, asa cum ai zis tu ca esti - vecinii mei nu erau si tare mai suferea fetita aia, apoi mai tarziu isi exrpima frustrarile in tot felul de moduri ciudate, dar asta e alta poveste. Cred ca, de fapt, pe masura ce trece timpul si bb creste, se regleaza si organismul si intra intr-o rutina, fie cu ceva ajutor, fie fara. Insa, cum bine ziceai, sunt copii total haotici, care nu au veci un program si nici nu li se poate impune. Eu cu Lisa am avut noroc ca si-a facut singura programul, dar numai dupa cateva saptamani. Si cred ca mai degraba a fost o chestie de observatie din partea mea, ca aveam liste peste liste cu sanul drept, sanul stang, 10' pe unul, 7' pe celalalt, kk la ora x, pp la ora y etc etc si mereu ma uitam in urma pe ele si incet, incet am inceput sa vad o oarece regularitate si "orar".Dar cum ai zis si tu, si Raluca_u, ca gingasie si blandete si maleabilitate poti trece peste si poti rezolva multe. Eu, ca personalitate mai organizata am fost total data peste cap de lipsa totala de "program". Totul mi se parea un alaptat fara sfarsit, o neputinta nici de a ajunge la baie pt necesitatile de baza, und emai pui ca Lisa, din cauza de icter prelungit (cateva sapt bune!!!) era lenesa si astepta sa ii curga in gura, asa ca am folosit mai mult aparatorile de silicon...
Cred ca primele 6-8 sapt sunt cu adevarat critice. Apoi cresc cat de cat si au putere sa traga lapticul cum trebuie, incep sa fie mai atenti la ce se intampla in jur, te inveti si tu cu diversele tonalitati de plans
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Monica_Dicut,
.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
NelaM spune:
| citat din mesajul lui raluk16 "Ma numesc Sophie Amelie, am 3300 gr, sunt de nota 10 si am venit pe lume la ora 14.10. Andra, mami de Sophie" 35+ Alex |
Uraaa, bine ai venit, Sophie Amelie. Felicitari Andra si refacere grabnica!
Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!

), am dat o tura prin mailurile de servici, totul e ok, asa ca ne putem relaxa in voie acum, la o sueta.