Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5

Buna seara,

Fetelor, va multumesc ca ati reusit sa ma mai calmati putin...

Pisigri, Rivali, bineinteles ca nu sunt de parere ca a fi gras = sanatos si frumos. Nu este o obsesie a mea, dar a altora, se pare ca da...

Ilinca, nu ai fost agresiva deloc si nu-mi doresc un bebe gras, dar mai bine sa va zic cum a inceput totul...
Acum vreo trei saptamani bebe a slabit intr-o saptamana 100g, ceea ce m-a ingrijorat si m-am dus la medic. Doctorita a "sarit" pe capul meu spunandu-mi ca trebuie sa-i dau copilului neaparat completare cu lapte praf, deoarece nu mai am lapte suficient si in cazul in care copilul slabeste mai sever poate sa faca infectie urinara, care nu e usoara deloc. Sotul meu cand a auzit asta, a sarit si el pe capul meu ca de ce nu ascult doctorita, etc, etc Lui i-am explicat de "n" ori care sunt avantajele alaptatului, dar ce te faci cu soacra, mama, carora si lor parca li se pare ca "e lungut, dar cam slabut". E... cand toata lumea in jur iti spune acelasi lucru, ajungi sa-i crezi, nu? Uite asa, am cerut parerea unui alt pediatru, care mi-a zis sa nu-i dau formula... Cel putin mai castigasem pe cineva de partea mea, caci altfel eram eu impotriva tuturor

Kea, Monnvas, Carla, Anamariame, pupici cu multumiri!

Ciresica, te inteleg perfect, asa se intampla cand in jurul tau sunt mai multi care " se pricep la crescut copii ", dar tu sa iti asculti instinctul de mama si decat formula in completare, mai bine incepi diversificarea si in rest alaptat.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ei uite ca acum ma machiez.
curatenia se rezolva ea,nu alina?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Buna dimineata!

Eu am avut inca o noapte alba. Piticania a marait toata noaptea si la max o ora se trezea urland. Nu cred ca am dormit 3 ore puse cap la cap ,si este a treia noapte cand face asa. Azi merg cu el la medic, poate este de la dinti. Culmea este ca ziua nu are nimic.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

Rivali, sa nu fie rasu in gat, daca se trezeste urland din somn.

Asteptam vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pisilinca mea a dormit foarte bine...de la 20.00 la 23.30 (cind abia ajunsesem si eu in pat), si de la 1.00 la 6.20.Asa ca si eu sint chioara de somn. Unde-s vremurile cind dormea de la 21 la 6??

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Buna,

azi mergem si noi la control de 4 luni, nu am mai fost de 2 luni si dc totul e ok, facem si vaccinul.

Am terminat aseara bain-mariul si cuclusitul in patura pt zacusca, Ilinca.M poftim sa le pazesti, ca in "childhood", asa parca te povesteai ieri... Si apropo de childhood, sa va zis una scurta, cum e cu engleza de balta, childhood-ul si stilul literar de dr taberii .

Cand am fost prima data in State in delegatie, eu cu sefa mea si inca o colega, intr-o duminica ne-am plimbat la cascada Niagara cu un coleg american. In timp ce conducem, americanul zice f entuziasmat [in engleza]: imediat pe dreapta se va vedea orasul unde m-am nascut si am copilarit multa vreme... uite-l, uite-l! Eu, iarasi "docta" si mai mult chiar, cu puternic impuls literar [cine m-o fi pus???], zic [tot in engleza, aici e aici!]: "It is a little town, but with big memories in your soul... Look, we still can view your balls from your childhood!". Americanul, siderat si ridicandu-si ochelarii ma intreaba [sperand ca nu a auzit bine]: "What? What?" Eu, facandu-mi iluzia ca vai, am vb asa repede si fluent in engleza de nici chiar un american nu m-a putut prinde, repet, clar si raspicat: "We stiiil can viewww, your baaalls from your childhooood!". Americanul din nou, si mai contraraiat, "what, what?". Sefa mea, din spate imi sopteste printre bufnituri de ras, "anca gata, nu mai repeta. Iti explic eu mai tarziu". Dar eu, care NU am sa trec niciodata peste ceva ce nu inteleg ii zic: "dar n-am inteles ce nu e in regula", si INCA 1 data repet americanului, dar de data asta cu explicatii "ajutatoare" si amintindu-mi si de Anatole France: "We still can view your balls from your childhood. Today, you are still the same, but they are not more."

Dc e cineva care nu a ras deja, o sa explic si in ro mai jos.

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

esti mortala!

Mergi la inceput

gata...tronez ca o mare doamna intr-un mare jaf

mai dar ce se intampla cu copii astia ai nostri,in loc sa ne fie mai bine si mai ushor ei retrogradeaza?cine ar fi crezut ca o sa ajungem sa regretam periaoada de nou-nascut

eu am descoperit ca doarme mai bine daca e mai dezbracat noaptea. adica lui ii e bine cand mie imi e frig. incercati si asta.poate poate.....nu mai stiu nici eu ce sfat sa mai dau ca si la noi totul e o loterie. aseara a dormit de a rupt patul deshi a mancat f prost inainte de culcare si eram sigura ca nu doarme nici 3ore, si alaltaieri seara a mancat 330ml de lapte cu un pic de cereale si am facut noapte alba

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Bogdana, Rivali sa va traiasca baietii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei

Fetelor, copii mei mananca din 2 in 2 ore sau chiar si la o ora. Asta inseamna ca nu le mai tine de foame lapticul? Ce sa fac? Si noaptea tot asa, ma trezesc din ora in ora.
Peste 3 zile facem 5 luni. Ce ziceti sa incepem diversificarea? Pana acum am papat doar san si am luat bine in greutate.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009

iuca, sa-r putea sa nu se sature, poti sa incerci sa le introduci sucuri de fructe sa vezi daca e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

25 martie 2009

Corect!!! Iti spun eu care de cateva sapt nu am mai sters praful in casa da ma fac ca nu-l vad si daca l-o vedea cineva il pun sa stearga
Cu intalnirea pai voi va intalniti la Herastrau si e cale lunga pana acolo...si la ora aia sa traversezi bucurestiul e op lacere plus ca eu depind de sot cu masina. In IOR a fost vreo intalnire ?HM...

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

pai ia organizeaza tu. daca ne adunam mai devreme asa vin si eu. idee e sa nu traversez orasul la ora de varf(cum bine zici)dar ne puteam vedea pe la 2 acum e o placere ca nu mai e asa cald.

buna ideea cu cine il vede sa stearga. ia sa apic si eu

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui aris26

25 martie 2009

Corect!!! Iti spun eu care de cateva sapt nu am mai sters praful in casa da ma fac ca nu-l vad si daca l-o vedea cineva il pun sa stearga
Cu intalnirea pai voi va intalniti la Herastrau si e cale lunga pana acolo...si la ora aia sa traversezi bucurestiul e op lacere plus ca eu depind de sot cu masina. In IOR a fost vreo intalnire ?HM...

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

netaza...fetele..
va multumim de urarile pentru cele 6 luni implinite..astea mi-au mai inseninat ziua...ca dupa o dimineata inecata in lacrimi..sincer..aveam nevoie..
Doamne..am studiat atata psihologie..si ma afund in eadc nu pot face ceva pentru ca "abandonul "asta sa treaca mai rapid..senzatia asta nasoala sa fie inlocuita de una de placere..cand il duc la gradi..l-am lasat urland-la propriu..in bratele educatoarei...imi inotau ochii in lacrimi..si trebuia sa ma abtin..ca deh..cum sa spui copilului sa nu planga..si tu sa versi 1000 lacrimi pe secunda??Cumplita e despartirea asta..si cumplit drumul asta al"dezlipirii"de mamasunt tare suparata

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Povestea noastra

Bogdana in maxim 2 saptamani se obisnuiesc toti copii la gradi si nu mai plang ....atunci or sa inceapa sa se cunoasca si sa se imprieteneasca intre ei
Sincer m-au miscat rau mesajele tale pt ca nu credeam ca si mamicile plang, eu am ramas mereu in clasa sa alin piticii....stiu ca este greu dar se obisnuiesc repede, iar daca ai plac si educatoarele o sa-i fie si mai usor

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput