Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)
Raspunsuri - Pagina 8
alina.n spune:
LA MULTI ANI Vlad, Catalin, Stefan Alexandru!!!
Karina bine ai revenit, imi pare rau pentru problemele pe care le aveti si iti doresc sa revina totul la normal si sa fie bine si pentru voi.
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
aris26 spune:
oooofff ne machiata sunt ca domnul a dormit bine noaptea deci acum nici gand de o siesta mica. am spalat vasele(vb vine-le-am bagat in masina)cu el in marsupiu si si-a bagat mainile in solutiile de curatzat...
Citat: |
citat din mesajul lui cativ13 aris, esti machiata au ba? ca nu te primim altfel mami de Silvia Ioana |
25 martie 2009
cativ13 spune:
Si maimuta mea si-a bagat aseara mainile in niste usturoi cu smantana la prietenii nostri...era cat pe-aci sa fie primul pas spre diversificarenoroc ca a vazut-o sotul la timpmami de Silvia Ioana
zsuzsu spune:
deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
aris26 spune:
gata! a adormit. bag rpd o cafea si o tzg cu voi si fug sa spal biberoane, sa strang prin casa un pic si sa......MA MACHIEEEZ
Pisigri,Dyana - scuze de incurcatura
25 martie 2009
aris26 spune:
ca se diversifica cu usturoi...hmmm..nashpa dar nu la fel de nashpa cu varianta mea de a se diversifica cu nishte solutie de curatat plita vitro-ceramicace gusturi complicate are si copilul asta
25 martie 2009
carla28 spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Buna seara dragelor, Stiu ca m-ati dat disparuta, dar va cer iertare...deh, imi revin mai greu, ca dupa nunta. Io nu mai sunt asa de tanara... Multumesc celor care s-au gandit la mine. Va stiti cu siguranta. Va pup si va iubesc. Recunosc ca mi-a fost si inca imi e f rau. Daca va mai amintiti am facut un tratament ca sa nu imi vina "Mos Cracila" la nunta...si nu mi-a venit, dar acum platesc cu varf si indesat. Imi iese prin ochi si la propriu si la figurat. Si ieri am mai dat si intr-o diaree din aia de zile mari...Asa ca...iertare pentru absenta. Iata poze de la nunta: http://picasaweb.google.com/luciapirlog/PozeNunta# Va povestesc zilele viitoare cum a fost. Rezumatul: A FOST SUPER!!! Voi ce ati mai facut? Ce am pierdut? Cum a fost la nunta? Victor e baiat mare, are deja 2 dinti...si ma capiaza noaptea: plange/scanceste in somn, se agita, se trezeste cam la maxim 30 min, ii e foame de pe la 4...dar nu ii dau decat pe la 6, in rest papa piure de fructe la 10,30 si piure de legume la 2,30...i-am dat si branzica azi...cam atat. Va pup, am fugit la Pitonas... Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
gigelica, ati fost eleganti , dar Pitonashul i-a eclipsat pe tori.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
carla28 spune:
citat din mesajul lui olishka Aici dovada ca nu m-am apucat de bebe2 http://picasaweb.google.com/olgagireada/GeantaBebe# In croaziera ce credeti ca o sa fac? Acum mai stau cu voi Olga, mamica lui David iepurasul |
E foarte faina geanta si nu numai practica, iar culoarea mie imi place!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
alina.n spune:
citat din mesajul lui cativ13 aris, esti machiata au ba? ca nu te primim altfel mami de Silvia Ioana |
Bine punctat, mi-ai luat vorba din gura
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
aris26 spune:
olga - am vazut si eu geanta. f tare! ai asteptat tu o gramada dar si cand ti-ai luat-o pe geantabravo! sa o stapanesti sanatoasa si la cum arata eu nu cred ca o sa se strice prea rpd. poti sa o shtergi cu servetele speciale pt tapiteria auto de piele(sut extraordinare...stii cum curata?)se gasesc la benzinarie.
alina - mai dar tu chiar nu ai de gand sa te prezinti la nici o intalnire in parc? stiu ca ai ior-ul aproape dar asa un efort de dragul nostru...
25 martie 2009