Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

iuca - mai toate fetele se plang de problema asta. la noi s-a rezolvat cat de cat cand am trecut la laptele nr 2. dar eu nu mai alaptez de la 4,5luni. nu stiu in cazul tau ce sa zic. la 5 luni e ok pt diversificare. poti sa mai stai si pana la 6. tu stii mai bine

dyana - te plangeai ca a venit mosh craciun pt ca ai diversificat. pai de cand ai inlocuit o masa? ca daca ai mai putin de o luna de atunci nu e diversificarea de vina. dupa ce opresti sau raresti mesele e nevoie de 15 zile sa se matureze un folicul si de inca 14 ca sa vina moshul...deci nu iti mai face procese de constiintza probabil ar fi venit oricum

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuca
Bogdana, Rivali sa va traiasca baietii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei Fetelor, copii mei mananca din 2 in 2 ore sau chiar si la o ora. Asta inseamna ca nu le mai tine de foame lapticul? Ce sa fac? Si noaptea tot asa, ma trezesc din ora in ora.Peste 3 zile facem 5 luni. Ce ziceti sa incepem diversificarea? Pana acum am papat doar san si am luat bine in greutate."Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."Les Brown de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009
Poate e vreun puseu de crestere....mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

aris, esti machiata au ba? ca nu te primim altfelmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna dimineata fetelor
La Multi Ani sarbatoritilor de azi Vlad, Catalin si Stefan Alexandru !
Bogdana sincer stiu ce simti
si eu la fel am simtit si chiar simt si azi
Dani nici in ziua de azi nu vrea sa mearga la gradi
si chiar daca nu mai plange tot timpul nu e o placere sa ramana acolo si se tine de mine de numa numai sa nu ramana
si de multe ori il vad cu lacrimi in ochi si acum asa de tare nu vrea sa ramana
cand merge cu tatal lui chiar plange asa incearca sa-l convinga sa nu il lase acolo
si eu il duc de un an
dupa un timp va fi mai bine, dar dupa fiecare lipsa, sau vacanta- chiar si 2 zile deja o sa o luati de la capat cu plansul
si de exemplu Dani in timpul zilei nu are treaba numai cand ramane acolo, dupa aia se joaca e vesel
dar dimineata nu vrea
bineinteles ca si el la inceput plangea aproape toata ziua, si inainte de masa, si la culcare si si in rest.
noi azi am ramas acasa ca a inceput sa-i curga nasucul si stranuta foarte des
cred ca si Julia a racit de la el ca si ea stranuta asa ca de la 3 mergem la medic cu amandoi
acum l-am exilat pe Dani la mama mea sa nu cumva sa imi raceasca de tot fata, dar a mers cu placere ca nu a mers la gradi

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

iuca - mai toate fetele se plang de problema asta. la noi s-a rezolvat cat de cat cand am trecut la laptele nr 2. dar eu nu mai alaptez de la 4,5luni. nu stiu in cazul tau ce sa zic. la 5 luni e ok pt diversificare. poti sa mai stai si pana la 6. tu stii mai bine

dyana - te plangeai ca a venit mosh craciun pt ca ai diversificat. pai de cand ai inlocuit o masa? ca daca ai mai putin de o luna de atunci nu e diversificarea de vina. dupa ce opresti sau raresti mesele e nevoie de 15 zile sa se matureze un folicul si de inca 14 ca sa vina moshul...deci nu iti mai face procese de constiintza probabil ar fi venit oricum

25 martie 2009

nu eu nu eu!!!!!!!!!!! eu il astept peste vreun an asa........ ca oricum imi venea la 6 luni

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU

Mergi la inceput

Olga tare faina geanta-chiar ca nu pare de bb
aris gata machiata?

Monica ne rugam pt voi, si va asteptam acasa sanatosi

poze cu noi

Mergi la inceput

anca
gigelica da ce ai patit mamica?

poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
Citat:
citat din mesajul lui aris26
iuca - mai toate fetele se plang de problema asta. la noi s-a rezolvat cat de cat cand am trecut la laptele nr 2. dar eu nu mai alaptez de la 4,5luni. nu stiu in cazul tau ce sa zic. la 5 luni e ok pt diversificare. poti sa mai stai si pana la 6. tu stii mai binedyana - te plangeai ca a venit mosh craciun pt ca ai diversificat. pai de cand ai inlocuit o masa? ca daca ai mai putin de o luna de atunci nu e diversificarea de vina. dupa ce opresti sau raresti mesele e nevoie de 15 zile sa se matureze un folicul si de inca 14 ca sa vina moshul...deci nu iti mai face procese de constiintza probabil ar fi venit oricum25 martie 2009
nu eu nu eu!!!!!!!!!!! eu il astept peste vreun an asa........ ca oricum imi venea la 6 lunidiana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009mutzunel mic de 5 luniteEXCURSIE MOECIU
Despre pisigri era vorba...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Buna seara dragelor,

Stiu ca m-ati dat disparuta, dar va cer iertare...deh, imi revin mai greu, ca dupa nunta. Io nu mai sunt asa de tanara...

Multumesc celor care s-au gandit la mine. Va stiti cu siguranta. Va pup si va iubesc.

Recunosc ca mi-a fost si inca imi e f rau. Daca va mai amintiti am facut un tratament ca sa nu imi vina "Mos Cracila" la nunta...si nu mi-a venit, dar acum platesc cu varf si indesat. Imi iese prin ochi si la propriu si la figurat. Si ieri am mai dat si intr-o diaree din aia de zile mari...Asa ca...iertare pentru absenta.

Iata poze de la nunta:

http://picasaweb.google.com/luciapirlog/PozeNunta#

Va povestesc zilele viitoare cum a fost. Rezumatul: A FOST SUPER!!!

Voi ce ati mai facut? Ce am pierdut? Cum a fost la nunta?

Victor e baiat mare, are deja 2 dinti...si ma capiaza noaptea: plange/scanceste in somn, se agita, se trezeste cam la maxim 30 min, ii e foame de pe la 4...dar nu ii dau decat pe la 6, in rest papa piure de fructe la 10,30 si piure de legume la 2,30...i-am dat si branzica azi...cam atat.

Va pup, am fugit la Pitonas...

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Bine ai revenit Gigelica foarte frumoase pozele, si nasii si finii pe masura , sa va traiasca.
Felicitari pentru dintisorii pitonasului

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Aici dovada ca nu m-am apucat de bebe2

http://picasaweb.google.com/olgagireada/GeantaBebe#

In croaziera ce credeti ca o sa fac? Acum mai stau cu voi

Olga, mamica lui David iepurasul

Tare frumoasa cu toate cele necesare.