Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Vlad, Catalin
Stefan Alexandru
pupam mamicile

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU

Mergi la inceput

anca ; deci era gata sa-l trezesc pe mutzu care e in alta camera; te chemam sa-l adormi la loc; mi-a trecut si somn si tot; si tare-mi era somn ca mi-a dat goanga mica trezirea la 5.45 si n-a fost chip sa-l mai adorm pana la 7 jumate, pentru vreo 15 minute doar; si acuma a picat secerat si eu imi mestec ochii-n gura; dar uite ca m-ai trezit complet

mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU

Mergi la inceput

cativ mooooaaaaaaaammmmaaaaaaaa cat a dormittttttt!!!!; si asa cumintica, ce sa zic... e domnisorica deja; cristi al meu sa stii ca a ramas cu gandul la ea, ii zice "gogoneatza cu ochisorii mirati"; sa stiti ca tare l-au impresionat fetitele, nu-mi imaginam; el si-a dorit foarte tare baiat, dar acuma parca ar cam vrea si o fetita... adica a zis asa cu usor regret ca ar fi frumos sa facem si fetita... da' stie ca noi facem doar baieti
mai fetelor, si pe mine m-ar bate gandul de bebe 2, vorba aia schimb scutece la dublu, mozolesc mancaruri la dublu, cresc amadoi odata si aia e.... dar imi fac o tona de probleme, asa ca mai astept; adica ma tot gandesc ce fac cu alaptatul daca raman acuma, ca in nici un caz nu pot sa iau pastile sa-l opresc, si dupa aia nici gand sa-l traumatizez pe asta micu in prima zi ca el nu mai are voie ca e a lu' bebe mic; si oricum, vreau sa-l mai savurez nitel pe mutzunelul asta minunat pe care-l am; poate cand face el un an, sa incep sa ma gandesc serios... ca la mine fara tratament... slabe sanse; probabil pe la un an jumate' incep tratamentele, sa stiu o chesti, si la bebe 2 legam trompele, asta e clar... ca altfel poate iese si bebe 3, ca eu avort nu fac

mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
cativ mooooaaaaaaaammmmaaaaaaaa cat a dormittttttt!!!!; si asa cumintica, ce sa zic... e domnisorica deja; cristi al meu sa stii ca a ramas cu gandul la ea, ii zice "gogoneatza cu ochisorii mirati"; sa stiti ca tare l-au impresionat fetitele, nu-mi imaginam; el si-a dorit foarte tare baiat, dar acuma parca ar cam vrea si o fetita... adica a zis asa cu usor regret ca ar fi frumos sa facem si fetita... da' stie ca noi facem doar baietidiana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009mutzunel mic de 5 luniteEXCURSIE MOECIU
Daca vrea Cristi, o imprumutam pe maimuta cateva ore dar DOAR la schimb cu mutzu mic...altfel, noi ce mai pupacim?? sotul meu si-a dorit fata, nici macar o singura clipa nu si-a imaginat ca as avea in burtica un baietel. cu toate astea, la munte se uita la baietei si il vedeam ca se intreaba cum o fi...poate bb2...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Dyanna, nashica cum se mai simte? spunea ca a racit...nu a mai intrat...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Bogdana cand povestesti imi dau lacrimile si mie...imi imaginez ce trebuie sa fie in sufletul tau

Anca foarte tare faza...pana si David a ras (de rasul meu )

Un pt Ioana cea cuminte si mamica ei frumoasa!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Bogdana, Rivali sa va traiasca baietii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei

Fetelor, copii mei mananca din 2 in 2 ore sau chiar si la o ora. Asta inseamna ca nu le mai tine de foame lapticul? Ce sa fac? Si noaptea tot asa, ma trezesc din ora in ora.
Peste 3 zile facem 5 luni. Ce ziceti sa incepem diversificarea? Pana acum am papat doar san si am luat bine in greutate.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Cand a inceput scoala, toata ziua m-am gandit ca peste trei ani o sa imi duc maimuta la gradinita si ma simteam ca naiba! si doar ma gandeam.... Cred ca iti este foarte greu, draga Bogdana...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza...sau ma rog...ziua buna

hai ca scriu repede ca nu stiu cat il tine rabdarea pe pitic. am citit la fel de repede si am uitat tot.

karina - bine ai venit in clubul vitaminelor

rivali,petrean - LA MULTI ANI!!!! sa va traiasca minunile,sa fie sanatosi si cuminti

pisik - tu?cum ati dormit?

eu am avut noroc si am recuperat. sunt asa plina de energie. cat conteaza somnul....

mai aveam de zis dar am uitat. vape toate

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mai dar cu leeloo ce e? nu a terminat sesiunea?

25 martie 2009

Mergi la inceput