Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)
Raspunsuri - Pagina 10
simina_kin spune:
In IOR mi-ar fi si mie mai usor sa ajung
Ieri am plecat din parc cu o "problema", da nu m-am oprit in benzinarie (am zis lasa ca mai tin pana acasa) si-am facur pana acasa 1 ora...am stat incordata tot drumul ca sa n-am surprize
31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
petrean spune:
mersi fetele de incurajari...
educatoarele par super ok..sunt tinere..una are maxim 24 ani...sunt dragute...sa speram ca se va acomoda cumva..:((
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Povestea noastra
Monnvas spune:
Gigelico pai dupa pozele tale pot sa fac un eseu pt folclor bine ca am terminat facultatea, ca materia asta am urat-o cel mai tare.
La intalnire in IOR ma bag si eu
Mai fetelor, din pozele si povestile de la munte lipseste Maria-K. Nu a mai venit sau ce?
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
iuca spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri . O sa incepem cu sucuri de fructe si de morcov, sper sa fie mai bine.
In rest suntem bine, jucausi si zambareti, ne rostogolim prin pat, Biencuta are 2 cazaturi la activ(la a doua am prins-o din zbor), Bogda inca nici una.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
Monnvas spune:
Aoleu, piticii nostri parca s-au vorbit. Al meu se trezeste des noaptea plangand,am zis ca-l supara dintii, dar deja i-a spart si al doilea si nimic... Azi-noapte am incercat sa-l consolez de la 12 la 1 juma... Numai in pat cu mami, de manutza, cu suzi si muzica linistitoare a adormit. Si la 6.30 cine dadea desteptarea? Cine era in parc la 8.30??
Daca ne vedem in IOR o agatam si pe Rivali, ca sta peste drum (na, te-am dat de gol).
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
alina.n spune:
am inteles deci exista posibilitatea sa facem marea intalneala nr 2 in IOR la cat de multe sunteti in zona
si cand vreti in weekend sau in timpul sapt sa ne vedem? acum tre' sa ne gandim si pe unde in IOR ca eu vin de la trapezului /salajan pe jos (si mai este si bubulina pe aici )
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
Monnvas spune:
numai piciul meu doarme dupa-amiaza? Sau sunteti gospodine? Hai ca va mai zic, daca tot vorbesc ca televizorul.
Cristi mananca. De cateva zile rade tot. Si legume papa... o gramada (si cate o cana de 300 ml):
- ingredientul secret: gulia
- procedeul secret: molfaitul linguritei (il las s-o muste dupa pofta inimii).
I-am mai dat rosie si ardei capia. Ii mai pun o lingura de cereale si yum yum, casca singur guritza.
Azi mergem la vaccin
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Alina io zic la biserica, e si parcare pt fetele care vin cu masina si majoritatea stati in partea aia a parcului. Si Ada tot p-acolo parca sade.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
bubulina1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Alina io zic la biserica, e si parcare pt fetele care vin cu masina si majoritatea stati in partea aia a parcului. Si Ada tot p-acolo parca sade. Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
E foarte bine labiserica atat pentru Alina, cat si pentru mine si Ada care sta foarte aproape de mine.
Cand v-ar conevi? Eu propun sa ne vedem intr-o dupa amiaza.
Mamica fericita de Raducu(11.04.2009)
aris26 spune:
bine mai fetelor...a trebuit sa vin eu din fundul bucurestiului sa va dau idei de ior???
eu prefer in cursul saptamnii ca atunci e plictiseala mare,in w/e tot mai fac cateceva pe acolo,mai vine unul altul,mai e sotzul,na...stiti voi
monica - gulie???serios? eu sunt moarta dupa gulii dar ma cam baloneaza. zici ca merg la bb? tare ash vrea sa gasesc secretul legumelor, ca asta al meu daca mananca juma de morcov sunt fericita.
p.s. si al meu doarme..shhhhh...nu zice nimic ca il deochi
25 martie 2009