Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)
Raspunsuri - Pagina 11
petrean spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Gigelico pai dupa pozele tale pot sa fac un eseu pt folclor bine ca am terminat facultatea, ca materia asta am urat-o cel mai tare. La intalnire in IOR ma bag si eu Mai fetelor, din pozele si povestile de la munte lipseste Maria-K. Nu a mai venit sau ce? Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
nu..ca i-au venit niste rude de-ale sotului in ultimul moment...tare necajita era ca a pierdut intalnirea
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Povestea noastra
alina.n spune:
bine ne intalnim la biserca in timpul saptamanii cand vreti?
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
rivali spune:
am ajuns si noi de la medic.
Am luat 400g in trei saptamani.Dar disperatul de medic ma streseaza ca este inca sub greutate. Are 6,900kg, cat o vrea sa aiba?
Nu am facut vaccinul pt ca era subfebril, asteptam pana sapt viitoare.Se pare ca are putin rosu in gat.
Trezirile noaptea habar nu am de ce le are.
Aris parca tu cumparasei un gel pt dintisori. Poti sa mai pui linkul cu el.
Merg sa spal vasele apoi recuperez.
Poze
alina.n spune:
in legatura cu pireutul de legume eu ii pun in pireu si 1/4lingurita de lapte praf -e dulcic si le place ...a mea chiar il mananca deci incercati si voi
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
Monnvas spune:
Aris parca trage o rafala la cateva ore dupa, dar atat. Nu dureri de burta, nimic. A, si mai pun si un pic de mar, dar asta puneam si inainte sa manance.
Intalneala: maine e vineri, deci nu e weekend
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
alina.n spune:
ne intalnim pe la 2-3 ?
tre sa apuc sa-i dau legumele sa le pape(asta depinde de ora la care se trezeste )
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
novus spune:
citat din mesajul lui olishka Aici dovada ca nu m-am apucat de bebe2 http://picasaweb.google.com/olgagireada/GeantaBebe# In croaziera ce credeti ca o sa fac? Acum mai stau cu voi Olga, mamica lui David iepurasul |
foarte echipata geanta !!
spor la vaslit in croaziera !!
Mami lui Alexandra (03.03.09)
Ciresica5 spune:
Salutareeeeeeeee,
Fetele, am o veste buna pentru voi: a aparut din nou pe piata vaccinul Infanrix IPV-HIB (penta). Oricum cred ca toata lumea l-a facut pe cel de 4 luni, iar acum nu ramane decat sa-l facem pe cel de 1 an , nu? Sa stiti ca eu l-am cumparat deja, ca sa nu mai avem vreo surpriza atunci...Il tin in frigider, la temperatura corespunzatoare, expira in septembrie 2011 si am scapat de grija!
Dyana, exact asa am patit cu diversificarea... "voi ati mancat mar cu biscuiti de la 3 luni, ati baut lapte de vaca injumatatit cu ceai de la 4 luni", etc, etc. Toti stiu sa creasca copiii, numai noi nu...
Carla, noi stam singuri (din fericire), dar mai primim vizite si atunci se remarca "cum, dar nu-i dai lapte praf deloc?" Oricum am inceput diversificarea si speram sa ne descurcam bine!
Monnvas, 300 de ml???????? Supa de legume sau doar legume???????? Woooooooow...
mami fericita de Albert-Gabriel
Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Cum a fost la munte...nu la nunta??? Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
Nuna mare bine ai veni/revenit...
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui olishka Aici dovada ca nu m-am apucat de bebe2 http://picasaweb.google.com/olgagireada/GeantaBebe# In croaziera ce credeti ca o sa fac? Acum mai stau cu voi Olga, mamica lui David iepurasul |
Sa o purtati sanatosi ,arata super fain..
si mie imi place cum arata...
bine faci ca te bucuri caci si eu m-am bucurat pentru tine si bucuria ta si nu cred ca-s singura.
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema