Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)
Raspunsuri - Pagina 5
denisamada spune:
Oli, intr-adevar foarte frumoasa geanta, pare "de femeie", nu "de bebe"! Sa o stapanesti sanatoasa.
Din kika ziceai ca e?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada Oli, intr-adevar foarte frumoasa geanta, pare "de femeie", nu "de bebe"! Sa o stapanesti sanatoasa. Din kika ziceai ca e? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Multumesc Da kika. Am vazut multe lucruri frumoase pt bebici acolo. Merita sa dati o fuga.
Olga, mamica lui David iepurasul
anca_nicolae spune:
Buna,
azi mergem si noi la control de 4 luni, nu am mai fost de 2 luni si dc totul e ok, facem si vaccinul.
Am terminat aseara bain-mariul si cuclusitul in patura pt zacusca, Ilinca.M poftim sa le pazesti, ca in "childhood", asa parca te povesteai ieri... Si apropo de childhood, sa va zis una scurta, cum e cu engleza de balta, childhood-ul si stilul literar de dr taberii .
Cand am fost prima data in State in delegatie, eu cu sefa mea si inca o colega, intr-o duminica ne-am plimbat la cascada Niagara cu un coleg american. In timp ce conducem, americanul zice f entuziasmat [in engleza]: imediat pe dreapta se va vedea orasul unde m-am nascut si am copilarit multa vreme... uite-l, uite-l! Eu, iarasi "docta" si mai mult chiar, cu puternic impuls literar [cine m-o fi pus???], zic [tot in engleza, aici e aici!]: "It is a little town, but with big memories in your soul... Look, we still can view your balls from your childhood!". Americanul, siderat si ridicandu-si ochelarii ma intreaba [sperand ca nu a auzit bine]: "What? What?" Eu, facandu-mi iluzia ca vai, am vb asa repede si fluent in engleza de nici chiar un american nu m-a putut prinde, repet, clar si raspicat: "We stiiil can viewww, your baaalls from your childhooood!". Americanul din nou, si mai contraraiat, "what, what?". Sefa mea, din spate imi sopteste printre bufnituri de ras, "anca gata, nu mai repeta. Iti explic eu mai tarziu". Dar eu, care NU am sa trec niciodata peste ceva ce nu inteleg ii zic: "dar n-am inteles ce nu e in regula", si INCA 1 data repet americanului, dar de data asta cu explicatii "ajutatoare" si amintindu-mi si de Anatole France: "We still can view your balls from your childhood. Today, you are still the same, but they are not more."
Dc e cineva care nu a ras deja, o sa explic si in ro mai jos.
Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni
cativ13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae Buna,azi mergem si noi la control de 4 luni, nu am mai fost de 2 luni si dc totul e ok, facem si vaccinul.Am terminat aseara bain-mariul si cuclusitul in patura pt zacusca, Ilinca.M poftim sa le pazesti, ca in "childhood", asa parca te povesteai ieri... Si apropo de childhood, sa va zis una scurta, cum e cu engleza de balta, childhood-ul si stilul literar de dr taberii .Cand am fost prima data in State in delegatie, eu cu sefa mea si inca o colega, intr-o duminica ne-am plimbat la cascada Niagara cu un coleg american. In timp ce conducem, americanul zice f entuziasmat [in engleza]: imediat pe dreapta se va vedea orasul unde m-am nascut si am copilarit multa vreme... uite-l, uite-l! Eu, iarasi "docta" si mai mult chiar, cu puternic impuls literar [cine m-o fi pus???], zic [tot in engleza, aici e aici!]: "It is a little town, but with big memories in your soul... Look, we still can view your balls from your childhood!". Americanul, siderat si ridicandu-si ochelarii ma intreaba [sperand ca nu a auzit bine]: "What? What?" Eu, facandu-mi iluzia ca vai, am vb asa repede si fluent in engleza de nici chiar un american nu m-a putut prinde, repet, clar si raspicat: "We stiiil can viewww, your baaalls from your childhooood!". Americanul din nou, si mai contraraiat, "what, what?". Sefa mea, din spate imi sopteste printre bufnituri de ras, "anca gata, nu mai repeta. Iti explic eu mai tarziu". Dar eu, care NU am sa trec niciodata peste ceva ce nu inteleg ii zic: "dar n-am inteles ce nu e in regula", si INCA 1 data repet americanului, dar de data asta cu explicatii "ajutatoare" si amintindu-mi si de Anatole France: "We still can view your balls from your childhood. Today, you are still the same, but they are not more."Dc e cineva care nu a ras deja, o sa explic si in ro mai jos.Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni |
anca_nicolae spune:
"Spelling": Voiam sa spun americanului, cu nostalgie, ca inca mai putem vedea pe strada mingile din copilaria lui, asa, ca pe niste himere, dar iata ca totusi vremea a trecut si el s-a facut "om mare" si gata cu joaca cu mingea... Sefa mea imi explica apoi mai tarziu, cand ajungem la cascada, ce-i cu balls-urile in engleza, cum "este ele acele chestii utile la amor", dar eu tot am o nedumerire si in ziua de azi: cum zici frate in engleza, vorbind cu un baiat dezordonat sa zicem, "strange-ti bre mingile tale de pe jos si baga-le la locul lor!". Na, ca pana si intrebarea mea tot a amor suna... Off, sunt iremediabila, plec la vaccin.
Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni
cativ13 spune:
Sa ma laud si eu de dimineata cu un copil foarte cuminte care umbla pe la petreceri si nu face scandalAseara a fost ziua unui prieten bun al sotului ce are sotia insarcinata in 38 de saptamani si am fost la ei. Am ajuns acasa la noi in jur de ora 11, maimuta a inceput sa chiuie la unison cu Mircea Badea pana la 12, apoi a adormit...singura.... S-a mai trezit la 9 Am vazut pozele de la nasa mare si mi-au dat lacrimile, amintindu-mi de nunta mea dar si de cand am fost eu nasa...ce vremuri....Am vazut si pozele cu geanta-minune si ne-a placut mult. Ti se potriveste, Oly pe mine cred ca m-ar darma....Acum mergem sa facem curat prin casa si sa ne jucam cu maimuta ca altfel se plictisesteVa pupam si ...suntem prin zonamami de Silvia Ioana
dyana27 spune:
ciresica asa te vreau, tine-le piept orice ar fi; eu sunt de parere ca mama stie intotdeauna ce e mai bine pentru puiul ei; daca tu consideri ca el merge bine pe alaptat (si eu zic ca merge suuuuuuuuuuuper bine), atunci ia trosneste-i tu nitel pe ei si sa vezi ce te lasa in pace; ce treaba are tata, mama , soacra cu alaptatul tau???????? eu le-am taiat-o instant la prima tentativa, si dupa aia la fiecare carait tot asa, pe loc; ca lor tot li se parea ca a supt putin, ca nu e satul, ca maraie de foame.... si i-am trimis relaxata la plimbare pe toti... si au vazut fetele la munte cam ce "slabut" l-am facut pe fi-miu; la fel cu diversificarea, daca ma luam dupa ei ii dadeam mar cu biscuiti la 2 luni, dar uite ca am incaput-o fix cand am simtit eu ca e momentul, si merg exact in ritmul pe care-l consider bun pentru mutzu; ai incredere in tine ca mama si o sa fie bine
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
EXCURSIE MOECIU
SimonaMami spune:
Dragelor, am urgent nevoie de voi.
Daca vreuna dintre voi are numarul de telefon al doctorului Popa Mihai de la Institutul Oncologic Fundeni, va rog din suflet dati-mi un PM sau un telefon, sms, orice, cu el!
Multumesc mult!
dyana27 spune:
karina ; bineinteles ca poti sa vii sa ne povestesti, sa-ti mai edscarci sufletul aici, ca doar de aia suntem noi pe baricade; imi pare rau pentru situatia cu bunica, sper din tot sufletul sa nu se chinuie prea mult
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
EXCURSIE MOECIU
petrean spune:
netaza...fetele..
va multumim de urarile pentru cele 6 luni implinite..astea mi-au mai inseninat ziua...ca dupa o dimineata inecata in lacrimi..sincer..aveam nevoie..
Doamne..am studiat atata psihologie..si ma afund in eadc nu pot face ceva pentru ca "abandonul "asta sa treaca mai rapid..senzatia asta nasoala sa fie inlocuita de una de placere..cand il duc la gradi..l-am lasat urland-la propriu..in bratele educatoarei...imi inotau ochii in lacrimi..si trebuia sa ma abtin..ca deh..cum sa spui copilului sa nu planga..si tu sa versi 1000 lacrimi pe secunda??Cumplita e despartirea asta..si cumplit drumul asta al"dezlipirii"de mamasunt tare suparata
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Povestea noastra