Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

Bau mamici!
Ma mai tineti minte?Sper ca da, oricum mie mi-ati lipsit mult de tot.
Nu am recuperat nimic, sper sa pot pe parcurs si nu am mai intrat pentru ca am avut o gramada de probleme, nu cu bebele si probleme "de zi cu zi".Parca nu se mai termina odata ......in fiecare zi cate ceva.....M-am saturat ....sper sa rasara soarele si pe la noi.
Mama a plecat in Ro pentru ca bunica mea este foarte bolnava de 3 saptamani.A cazut si si-a fracturat mana, picior si a facut al 3-lea accident cerebro-vascular.Medicii nu au vrut sa o mai opereze ptr ca este varsta, are probleme cu inima, astmul si practic au zis ca nu are nici o sansa .Eu in Ro nu mai am decat pe matusa mea si niste rude mai indepartate asa ca matusa mea era singura fara nici un ajutor plus ca trebuie sa se duca si la serviciu.A bagat o femeie care sa aiba grija de bunica pana cand se intorcea ea de la serv, dar tanti aia cu toate ca trebuia sa stea 6 ore venea cu o jumatate de ora inainte sa vina matusa mea de la serv si mai cerea si o gramada de bani.Practic bunica statea singura toata ziua............Pana acum nu a baut decat apa cateodata si de 1 zi papa un picutz de iaurt.Scuze ca am scris aici .......dar simt si eu nevoia sa ma descarc un picutz.Sper sa ma intelegi.De obicei nu ma "exteriorizez" cum se vede mai sus, consider ca treburile de familie se discuta in familie dar simt ca mi se cam termina bateriile.Si doar sunteti prietenele mele virtuale.

Karina - mami de buburuza Bia

Mergi la inceput

Si acum sa revenim la ale noastre si sa scriem despre bebe.
Am facut si noi o vizita la pediatru la 5 luni si 10 zile si avem aproape (fara cateva grame) 6.500g si 70cm.Putem sa mancam ORICE dar eu le iau pe rand.Cu diversificarea este cam asa si asa ptr ca are zile cand papa bine si deschide gurita inaintea linguritei incat nu prea pot sa fac fata cererii si alta data daca papa 5 lingurite ma declar multumita.Se pare ca vom ramane pe laptele ready to use pentru ca nu ii place lapticul praf pudra.Foarte greu a papat pana la urma de foame vreo 60 ml si apoi mirosea pisulica numai a chimicale.Ingrozitor.
Nu are stare o clipa, nu stiu de unde are atata energie.De multe ori ma gandesc la Aris si la al ei Vitamina mic.
A, fetele ale caror bebei papa culcat pe spate stiti ca ma impacientasem eu ca fac infectii la urechiuse am intrebat pediatrul si a facut o fata .....exact cum ma asteptam, ridicat din sprancene si dat ochii peste cap.Zice ca nici nu a auzit de asa ceva dar sa-i las tema pentru acasa pana data viitoare.

Mergi la inceput

Ayla ati fost in rugaciunile mele in fiecare seara si sa va dea Doamne Doamne lui Alex sanatate si tie putere multa de tot.

Mergi la inceput

Sa sa nu credeti ca am uitat de sarbatoriti spunem si noi La Multi Ani! tututor bebeilor, mamicilor si taticilor cu intarziere.

Mergi la inceput

Vlad, Catalin si Stefan Alexandru

Mergi la inceput

Gata si acum la duca ce am umplut o pagina numai eu.Caracteristic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Buna dimineata!

Eu am avut inca o noapte alba. Piticania a marait toata noaptea si la max o ora se trezea urland. Nu cred ca am dormit 3 ore puse cap la cap ,si este a treia noapte cand face asa. Azi merg cu el la medic, poate este de la dinti. Culmea este ca ziua nu are nimic.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

oare si pe site-ul al doilea e comanda minima de vreo suma ?

m-as baga si eu la o comanda

Please, mai dati o data linkul, sa-l studiez si pe-asta, ca eu tot trageam speranta sa comandam la ala veki, dar vaz ca nu-i rost....

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Multumesc Karina.

La multi ani gemenilor Vladutz si Catalin.

Pupam Andrei , sa fie cumintel la gradinita.
Curaj Bogdana, parca ma vad si eu la anu pe timpul asta in aceeasi situatie. Si Vlad este destul de mamos si in plus o sa fie si mai mare.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

LA MULTI ANI Vlad, Catalin, Stefan Alexandru!!!

Karina imi pare au pt bunica ta. Ii doresc sanatate, iar voua multa putere

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput