Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gigelica super nunta Frumosi fini si frumoasa tare si nasa Da cate obiceiuri am vazut...cred ca v-a luat toata ziua numai sa va tineti de ele. Noi la nunta nu am avut nici unul dintre ele Doar aruncatul buchetului si furatul miresei...

Sa-mi dai lectii de nasit, caci in octombrie voi fi si eu nasa Doar ca finii sunt mai in varsta decat nasa da nu se pune, nu?

Si Victoras ce mare s-a facut...

Gata acum ca ai terminat si cu nunta, sa treci mai des pe-aici, caci nu te mai iertam

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Trebuie sa imi iau concediu sa reusesc sa citesc tot...sa mai si comentez sau sa raspuns, e de acum un vis.

Totusi, bine ati venit mamici de ghiocei. Ce-mi place...Cred ca si cand vor intra ghioceii nostri la scoala tot se vor mai inscrie mamici. Poftiti, poftiti!

Minunata intalnire.

Frumoasa nunta si petrecere intocmai.

Eu cu Raru vorbesc toata ziua dar mai mult de ma-ma nu ii iese, aaa mai zice un bleah si mullteeee lalaieli. Vaccinul de 6 luni l-am amanat din cauza de diaree si de 2 zile mananca doar orez si ii dau Hidrasec. Sper ca pana maine sa ii treaca ca sa nu intru la alte gaduri. Ma sti panicata rau.

A descoperit si el statul in picioare (sustinut evident) si NUMAI asa vrea. Plange de moare cand il pun in fund. Dar il mai pacalesc. Ba mai mult a inceput sa puna cativa pasi cu directie (adica se indreapta spre jucarie). Si va dati seama ca adio stat pe spate, fie in brate fie ma cocoseaza sa il tin in picioare. Ca nu vreau sa il pun in premergator si sa il uit acolo. Il mai pun dar daca nu sta bine in fund cade intr-o parte.

Ma duc sa fac nani.

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

gigelica - super pozele , tare dulcei finii iar bebele ... ce sa mai Sa va traiasca finii si sa va bucurati de ei. Ne-ai facut o bucurie in noaptea asta.

Ca tot a fost in discutie acum 3 capitole, vrei sa ne spui (cu lux de amanunte)cum e cu celebra ciorba de potroace? Cand am vazut pozele, mi s-a facut o foame de-as manca si farfuriile

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Trebuie sa imi iau concediu sa reusesc sa citesc tot...sa mai si comentez sau sa raspuns, e de acum un vis.

Totusi, bine ati venit mamici de ghiocei. Ce-mi place...Cred ca si cand vor intra ghioceii nostri la scoala tot se vor mai inscrie mamici. Poftiti, poftiti!

Minunata intalnire.

Frumoasa nunta si petrecere intocmai.

Eu cu Raru vorbesc toata ziua dar mai mult de ma-ma nu ii iese, aaa mai zice un bleah si mullteeee lalaieli. Vaccinul de 6 luni l-am amanat din cauza de diaree si de 2 zile mananca doar orez si ii dau Hidrasec. Sper ca pana maine sa ii treaca ca sa nu intru la alte gaduri. Ma sti panicata rau.

A descoperit si el statul in picioare (sustinut evident) si NUMAI asa vrea. Plange de moare cand il pun in fund. Dar il mai pacalesc. Ba mai mult a inceput sa puna cativa pasi cu directie (adica se indreapta spre jucarie). Si va dati seama ca adio stat pe spate, fie in brate fie ma cocoseaza sa il tin in picioare. Ca nu vreau sa il pun in premergator si sa il uit acolo. Il mai pun dar daca nu sta bine in fund cade intr-o parte.

Ma duc sa fac nani.

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Ce baiat voinic ai...si tu iti faceai probleme!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

olga - bravooo...ei pai daca mai stati pana in iarna poate va insotzesc si eu la urmatoarea odisee...desi parca vad ca tot numai pe capul fetelor de aici o sa stam

alina - pai sa stii ca s-au rezolvat toate problemele din casa pt ca am plecat in parc ca o mare doamna ...machiata, cand m-am intors era noapte si nu se mai vedea la fel

alina,rivali,pisik(si parca mai erau ghinioniste)- la voi se trezesc din ora in ora...asta s-a trezit la 1 ca de dimineata asa. avea chef de vorba,plimbare,joaca. el era convins in capul lui ca e mijlocul zilei. asa ca s-a jucat cu sotul de la 1 la 3(cand a picat cel mare)si de la 3 la 5 ne-am jucat impreuna. sper sa fi fost o exceptie pt ca daca ma tzine asa...

pisik - ti-am zis de aseara ca asta o sa fie raspunsul doctorului. deh cunosc stilul. daca copilul e sanatos te incurajeaza spunand:asa e el, mai mancacios sau mai activ,sau ma...

monvas - am crezut ca mor de ras. chiar asa. bine ca m-am machiat
hai ca postez doar atat pt ca s-a bushit ceva. vad totul f aiurea. mesajele inghesuite in partea dreapta..nu mai pricep nimic

25 martie 2009

Mergi la inceput

Gata fug la culcare...

Noapte buna mamici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

petrean - of,mi s-a strans sufletul cand am citit. sper sa ajunga sa ii placa cat mai curand

shasa - heeii! de mult nu te-am mai prins la discutii si uite ca te-am ratat si azi.

gigelico - ce ti-o fi trebuit tie mai mama sa umbli la hormonii tai care si asa eram destul de ametiti dupa nashtere.

gata fug si eu sus. vad ca nu am concurenta la terminat cartea dar totushi. in plus nu se stie ce program are fi-miu...poate vrea la disco
noapte buna si fara treziri multe

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

ai plecat si tu?!
Eu iarasi am treziri din ora in ora asa ca m-am gandit sa nu mai dorm. Mi-am luat mobilul si va citesc de scris imi este mai greu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Buna seara,

Fetelor, va multumesc ca ati reusit sa ma mai calmati putin...

Pisigri, Rivali, bineinteles ca nu sunt de parere ca a fi gras = sanatos si frumos. Nu este o obsesie a mea, dar a altora, se pare ca da...

Ilinca, nu ai fost agresiva deloc si nu-mi doresc un bebe gras, dar mai bine sa va zic cum a inceput totul...
Acum vreo trei saptamani bebe a slabit intr-o saptamana 100g, ceea ce m-a ingrijorat si m-am dus la medic. Doctorita a "sarit" pe capul meu spunandu-mi ca trebuie sa-i dau copilului neaparat completare cu lapte praf, deoarece nu mai am lapte suficient si in cazul in care copilul slabeste mai sever poate sa faca infectie urinara, care nu e usoara deloc. Sotul meu cand a auzit asta, a sarit si el pe capul meu ca de ce nu ascult doctorita, etc, etc Lui i-am explicat de "n" ori care sunt avantajele alaptatului, dar ce te faci cu soacra, mama, carora si lor parca li se pare ca "e lungut, dar cam slabut". E... cand toata lumea in jur iti spune acelasi lucru, ajungi sa-i crezi, nu? Uite asa, am cerut parerea unui alt pediatru, care mi-a zis sa nu-i dau formula... Cel putin mai castigasem pe cineva de partea mea, caci altfel eram eu impotriva tuturor

Kea, Monnvas, Carla, Anamariame, pupici cu multumiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

si mie cand il alaptam pe Vlad ma bateau la cap ca nu se satura copilu si el lua cate 1-1,5kg pe luna. Si acum il vad subnutrit desi are 15kg si ceva la doi ani si opt luni

Poze

Mergi la inceput