Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)
Raspunsuri - Pagina 2
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Ei sa nu credeti ca ne apucam chiar din seara asta...caci v-am zis ca mi-ar face mare placere sa schiez si eu anul acesta Geanta nu este chiar minune...dar imi place mie mult ... chiar daca este o geanta pt lucrusoarele lui bebe, seamana cu geanta de femeie si imi place mult cum este compartimentata. Pana acum am avut o geanta gen sac unde aruncam de taote in ea si niciodata nu gaseam nimic ... Imi pare rau doar ca este crem si sigur se v-a deteriora f repede...aveau si pe negru, dar muuult mai scumpa. Ma duc sa fac poze. [ Olga, mamica lui David iepurasul |
asteptam !!
Mami lui Alexandra (03.03.09)
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IliesClara Bogdana, nu i-ar folosi lui Andrei daca i-ai pune o poza cu tine sau cu familia sa o aiba la gradi sau o jucarie are ii este draga care are parfumul tau? ................................................................................................................ Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea) |
Pt. prim zi de scoala i-am parfumat camasa lui Florin cu un strop de parfum de la minesi i-am spus ca atunci cand se simte depasit de situatie sa bage nasul in gulerul camasii. Si mi-a spus dupa ce a mirosit ca parca ar fi mami cu el...asa de bine i-a prins
Dar totusi el este mai mare....la gradi se desparte el foarte greu de tine. La scoala este invers
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
shasa spune:
citat din mesajul lui novus oooo am devenit matura e forum !!! Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Felicitari
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
shasa spune:
Gata ma retrag. Ma duc sa pregatesc hainutele pt. maine dimineata si ma bag si eu la somn
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
gigelica20 spune:
Buna seara dragelor,
Stiu ca m-ati dat disparuta, dar va cer iertare...deh, imi revin mai greu, ca dupa nunta. Io nu mai sunt asa de tanara...
Multumesc celor care s-au gandit la mine. Va stiti cu siguranta. Va pup si va iubesc.
Recunosc ca mi-a fost si inca imi e f rau. Daca va mai amintiti am facut un tratament ca sa nu imi vina "Mos Cracila" la nunta...si nu mi-a venit, dar acum platesc cu varf si indesat. Imi iese prin ochi si la propriu si la figurat. Si ieri am mai dat si intr-o diaree din aia de zile mari...Asa ca...iertare pentru absenta.
Iata poze de la nunta:
http://picasaweb.google.com/luciapirlog/PozeNunta#
Va povestesc zilele viitoare cum a fost. Rezumatul: A FOST SUPER!!!
Voi ce ati mai facut? Ce am pierdut? Cum a fost la nunta?
Victor e baiat mare, are deja 2 dinti...si ma capiaza noaptea: plange/scanceste in somn, se agita, se trezeste cam la maxim 30 min, ii e foame de pe la 4...dar nu ii dau decat pe la 6, in rest papa piure de fructe la 10,30 si piure de legume la 2,30...i-am dat si branzica azi...cam atat.
Va pup, am fugit la Pitonas...
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Gianina34 spune:
Da, chiar asa novus. Sa ne arate olishka poze ca altfel:
1. nu ne culcam
2. nu credem ca nu se apuca deja de bb2
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Voi ce ati mai facut? Ce am pierdut? Cum a fost la nunta? Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
Cum a fost la munte...nu la nunta???
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
olishka spune:
Aici dovada ca nu m-am apucat de bebe2
http://picasaweb.google.com/olgagireada/GeantaBebe#
In croaziera ce credeti ca o sa fac? Acum mai stau cu voi
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
Gigelica bine-ai revenit
Ce-mi mai place la geanta: portofelul, paturica de schimbat bebe, care se face f mica si se intretine f usor, si gentuta aceea termoizolanta pet bibe in care o sa depozitez deocamdata jucariile sterilizate lui bebe, pe care le rontaie Si mai imi place ca are muuulte, muuulte buzunarase...
Nu va suparati pe mine, dar sunt ca un copilas...nu mi-am mai cumparat demult ceva care sa-mi placa mult
Olga, mamica lui David iepurasul