Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Fetele va rog sa ma ajutati ca nu mai stu ce sa fac cu Raru. Are diaree desi ii dau orez cu morcov, Hidrasec si ceai de menta. Am vb cu dr si mi-a zis sa ridic doza la 4 plic de Hidrasec pe zi.

Problema e ca refuiza sa mai manance orez iar de baut nici atat.Tine in gura si nu inghite.

Ce sa ii fac?
Nu am intrerupt alaptasrea ca doar asa se hraneste. Sunt cu el in brate si nu pot sa mai scriu.

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

incearca si Biotics Baby

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Offf ce rau imi pare ca nu vin si eu in parc sa cunosc atatea fete noi

Noi suntem gata cu bagajele...la ora 4 plecam spre aeroport

Am emotii...sper sa nu fi uitat nimic...ma duc sa mai verific.

Va pup, sa fiti cuminti si sa va gasesc sanatoase si sanatosi.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zaizak

Buna fetele,va urmaresc mai mult din umbra dar acum am o dilema:de la ce varsta ati inceput sa le dati branzica de vaci,cum se face si cu ce pot sa o combin?Si cu iaurtul de la cite luni le-ati dat si ce fel de iaurt? Multumesc mult.

eu de la 6 luni am inceput sa ii dau branzica de casa (facuta de mine) in combinatie cu mar ras sau banana, iaurt simplu abia am inceput si avem 6 luni jumate.

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Offf ce rau imi pare ca nu vin si eu in parc sa cunosc atatea fete noi

Noi suntem gata cu bagajele...la ora 4 plecam spre aeroport

Am emotii...sper sa nu fi uitat nimic...ma duc sa mai verific.

Va pup, sa fiti cuminti si sa va gasesc sanatoase si sanatosi.

Olga, mamica lui David iepurasul

concediu placut, adica luna de miere frumoasa, sa aveti vreme ok si distractie la maxim.

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:
citat din mesajul lui zaizak

Buna fetele,va urmaresc mai mult din umbra dar acum am o dilema:de la ce varsta ati inceput sa le dati branzica de vaci,cum se face si cu ce pot sa o combin?Si cu iaurtul de la cite luni le-ati dat si ce fel de iaurt? Multumesc mult.

eu de la 6 luni am inceput sa ii dau branzica de vaci(facuta de mine) in combinatie cu mar ras sau banana, iaurt simplu abia am inceput si avem 6 luni jumate.

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

si eu tot in casa cu calciu lactic, branzika facuta de mine
la fel, iaurt de la natura degresat
am eu o duda cu degresatul asta

Ariana-Maria

http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg

Mergi la inceput

cine face un cap nou? ca eu nu stiu

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Olga,

concediu frumos, sa aveti un iepure David cuminte, sa va lase sa va pupati muuuuuuuult de tot!

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Mergi la inceput

bebe_shtrumf ce mai bagi tu in alimentatia lui ariana? vad ca suntem cam de o seama, ma refer la bb.

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:

bebe_shtrumf ce mai bagi tu in alimentatia lui ariana? vad ca suntem cam de o seama, ma refer la bb.

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

pey lapte de 5 ori pe zi, dim la 6-7 lapte, apoi fructe cu branzica sau iaurt cu fructe sau suc de fructe, ceai intre dupa pana sa adoarma, la noi e totul ceai, babycalm sau tei, acum menta ca face moale.
apoi doarme iar, facem supa de legume, ardei ceapa morcov, dovlecel acum si brocolli
aventual pun branzica sau un strop de unt proaspat sau o unghie de carnita sau galbenus ou, insa nu mai mult de 3 ori pe sapt.
iarasi daca sapt asta ii dau de 3 ori galbenus, sapt viitoare ii bag carnita, si cealata branzica, adika mereu altfel.
ii dua din aceeasi supa 2 zile, chiar daca unele fierb in fiecare zi, 24 de ore nu mi se pare mult sa tii niste legume... in fine tu hotarasti.
am incercat si cu cereale de fructe de la hipp, asta cand nu manca o masa de fructe sua legume, insa nu in fiecare sapt o dta la 3-4 sapt, nu ma axez pe cereale deocamdata, ca nu are nevoie, in niciun caz cu gluten, poate orez porumb...d-astea.
prefer sa-i fac eu piure de fructe decat sa cumpar borcansele lor de e-uri, cand o fi mai amre da, aproape de 1 an, in deplasari ceva pooate..dra acum e bine asa si-i merge asa, fiecare cu ritmul lui
imi mai scapa si putin biscuite ras, ca sa-i dea arome, insa numai po****ri ca petit beure are e-uri.
iarasi tu hotarasti.
apa plata, fiarta si racita n-o bea decat f putin, deci tot pe ceai suntem, babydrink rar, poate cand ramna in pana si-i fac repede in parc.
cam atat...ce zici? indeplinim normele europene?

Ariana-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Citat:

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

pey lapte de 5 ori pe zi, dim la 6-7 lapte, apoi fructe cu branzica sau iaurt cu fructe sau suc de fructe, ceai intre dupa pana sa adoarma, la noi e totul ceai, babycalm sau tei, acum menta ca face moale.
apoi doarme iar, facem supa de legume, ardei ceapa morcov, dovlecel acum si brocolli
aventual pun branzica sau un strop de unt proaspat sau o unghie de carnita sau galbenus ou, insa nu mai mult de 3 ori pe sapt.
iarasi daca sapt asta ii dau de 3 ori galbenus, sapt viitoare ii bag carnita, si cealata branzica, adika mereu altfel.
ii dua din aceeasi supa 2 zile, chiar daca unele fierb in fiecare zi, 24 de ore nu mi se pare mult sa tii niste legume... in fine tu hotarasti.
am incercat si cu cereale de fructe de la hipp, asta cand nu manca o masa de fructe sua legume, insa nu in fiecare sapt o dta la 3-4 sapt, nu ma axez pe cereale deocamdata, ca nu are nevoie, in niciun caz cu gluten, poate orez porumb...d-astea.
prefer sa-i fac eu piure de fructe decat sa cumpar borcansele lor de e-uri, cand o fi mai amre da, aproape de 1 an, in deplasari ceva pooate..dra acum e bine asa si-i merge asa, fiecare cu ritmul lui
imi mai scapa si putin biscuite ras, ca sa-i dea arome, insa numai po****ri ca petit beure are e-uri.
iarasi tu hotarasti.
apa plata, fiarta si racita n-o bea decat f putin, deci tot pe ceai suntem, babydrink rar, poate cand ramna in pana si-i fac repede in parc.
cam atat...ce zici? indeplinim normele europene?

Ariana-Maria

cu f mare succes

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput