Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Olga drum bun si o luna de miere frumoasa si linistita
Bebe_shtrumf da ce inaintati sunteti bine voi sunteti si mai mari. Eu inca nu i-am inlocuit nici o masa, ne chinuim cu cateva lingurite de piure de fructe pe zi si seara ii dau cereale. Am zis ca de la 6 luni ii bag supa, asa ca pana atunci mai stam cu fructele dar la noi va fi tare greu sa-i inlocuiesc o masa la cat e de mofturoasa.
Chiar cam cat lapte ae trebui sa bea un bb la varsata asta adica 5-6 luni? Noi oricum nu cred ca ne incadram ca mai mult de 120ml la o masa nu vrea si asta nu tot timpul, la noi media e de 600ml in 24 de ore.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Hai fetelor ca eu sigur pot veni in IOR. Cine se mai aduna? ALINA suntem noi doua, RIVALI si cine mai vine?
ARIS te mananc daca nu ajungichiar voiam sa te cunosc si pe tine. Ia si tu un lapte in parc (eu asa voi face) si sari peste marul cu branzica. Ca altfel iti dau bataitaca tot te amenintam eu cu bataita de cand eram burtici. Mai intru sa verific daca se mareste listuta. Hai fetelor, MONNVAS si care mai spuneati ieri ca veniti. SIMINA....
Astept!

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

eu vreau sa vin. sa vad cand se trezeste Vlad,acum doarme rupt pt ca de dimineata avea treaba.Il mai las sa doarma vreo ora apoi incerc sa-l trezesc daca pot.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Per total cam acelasi traseu urmam si noi, dimineata lapte apoi suc de fructe si pireu de fructe, la pranz supa de legume pasata (am introdus morcov,cartof,telina,patrunjel,pastarnac,dovlecel,ceapa scoasa la pasat, ardei gras,conopida, rosie) intr-o zi ii dau cu ou, urmatoarea zi carne, a3-a zi peshte. Dupa ce se trezeste de pranz ii dau branzica cu fructe sau iaurt seara la culcare si peste noapte ii dau un bub de lapte cu cereale
i-am mai dat si pe perioada cand a avut kk moale piure de cartofi sau de morcov si mucilagiu de orez. Bea apa, ceai babydrink am renuntat eu sa ii mai dau, decat in caz de forta majora ii dau, bea ceai de musetel, tei, menta, incerc sa ii mai dau spanac cu orez si sa mai introduc ceva, tot citesc in cartea cu retete de la 0-3 ani. I-am dat si banana sau mar cu biscuiti po.pu.la.ri.
Noi ne incadram?

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Floric pt diaree poti sa-i dai biotics baby 2 pliculete/zi si debridat 2 mlX3/zi Mie asa mi-a recomandat medicul.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

fetele, pt mucuti ce pot sa-i dau? Am numai nurofen si paracetamol. Se dau dupa masa, inainte de masa...?

5 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

fetele, pt mucuti ce pot sa-i dau? Am numai nurofen si paracetamol. Se dau dupa masa, inainte de masa...?

Keutu cheliutu 5 luni

apa de mare sau ser fiziologic si curatat daca nu sunt prea multi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Chiar cam cat lapte ae trebui sa bea un bb la varsata asta adica 5-6 luni? Noi oricum nu cred ca ne incadram ca mai mult de 120ml la o masa nu vrea si asta nu tot timpul, la noi media e de 600ml in 24 de ore.

nu exista o solutie standard, fiecare copil are apetitul lui. teoria este scrisa pe toate cuiile de lapte praf, pt fiecare varsta cate mese si cati ml per masa recomanda ei, dar fiecare copil este unic si depinde de cat lapte il satura pe el. daca ia bine in greutate mancand putin nu trebuie sa il indopi conform recomandarilor generale sau statisticilor ...
pe cutie scrie la 5-6 luni 5 mese de 210 ml. mi se pare cam mult, poate daca nu se alimenteaza cu nimic altceva.

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

ca picaturi eu am folosit ophtamesone simplu, iar daca sunt galben verzui ophtamesone n

Poze

Mergi la inceput

Kea nurofenul nu se da pe stomacul gol

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:
citat din mesajul lui saby

nu exista o solutie standard, fiecare copil are apetitul lui. teoria este scrisa pe toate cuiile de lapte praf, pt fiecare varsta cate mese si cati ml per masa recomanda ei, dar fiecare copil este unic si depinde de cat lapte il satura pe el. daca ia bine in greutate mancand putin nu trebuie sa il indopi conform recomandarilor generale sau statisticilor ...
pe cutie scrie la 5-6 luni 5 mese de 210 ml. mi se pare cam mult, poate daca nu se alimenteaza cu nimic altceva.

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

E adevarat ca noi 5 mese avem dar de 120ml iar altceva in afara de 60ml cereale seara si cateva lingurite de fructe la pranz nu manaca. In greutate nu ia extraordinar dar asa a luat de la inceput. La controlul de 5 luni luase 400g

Mergi la inceput