Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)
Raspunsuri - Pagina 25
aris26 spune:
floric -eu chiar nu stiu cum sa te ajut ca al meu e constipat din nashtere. face nishte gloante de iti spargi capul cu ele. dar parca asa stiam si eu ca merge smecta
25 martie 2009
saby spune:
Am vrea si noi sa ajungem azi in parc dar e cam departe de noi si in plus tati vine abia pe la 17 acasa sa poata sa ne aduca, asa ca zicem pas.
De rev, am vrea si noi dar tot asa depinde de locatie
Am vazut ca va mandriti cu performantele picilor, Aris, Bebe_shtrumf, felicitari. Si noi vrem doar in picioare, in fund nu prea sta dar in picioare asa cum spunea si Aris de pe la 4 luni numai asa ar sta iar daca o ridic de la orizontala ea se ridica direct in picioare
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Pisik06 spune:
Da, mai, sta in fund, am si zis ca a facut progrese, dar pe canapea de exemplu daca o pun fara nimic in spate sau laterale, cade intr-o parte. Dar nu-i bai, stiu ca e ok. Ce scumpa esti, imi lauzi tu cioara in loc sa o laud eu

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
zaizak spune:
Buna fetele,va urmaresc mai mult din umbra dar acum am o dilema:de la ce varsta ati inceput sa le dati branzica de vaci,cum se face si cu ce pot sa o combin?Si cu iaurtul de la cite luni le-ati dat si ce fel de iaurt? Multumesc mult.
shasa spune:
Hai fetelor ca eu sigur pot veni in IOR. Cine se mai aduna? ALINA suntem noi doua, RIVALI si cine mai vine?
ARIS te mananc daca nu ajungi
chiar voiam sa te cunosc si pe tine. Ia si tu un lapte in parc (eu asa voi face) si sari peste marul cu branzica. Ca altfel iti dau bataita
ca tot te amenintam eu cu bataita de cand eram burtici. Mai intru sa verific daca se mareste listuta. Hai fetelor, MONNVAS si care mai spuneati ieri ca veniti. SIMINA....
Astept!
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born
raluci_b spune:
sarumana din suflet am sa transmit

30+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
aris26 spune:
vin si eu ca altfel imi iau bataie. nu stiu la cat ajung. o sun pe shasa ca am numarul.
25 martie 2009
shasa spune:
Hai ca venim si noi ca altfel imi iau eu bataie
Ca nu l-as fi trezit pe Petru ca doarme super adanc. Dar ce nu fac eu sa ma vad cu voi...mama denaturata. Il mai las putin totusi, deci s-ar putea sa intarzii putin.
PUP
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born