Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

floric -eu chiar nu stiu cum sa te ajut ca al meu e constipat din nashtere. face nishte gloante de iti spargi capul cu ele. dar parca asa stiam si eu ca merge smecta

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Am vrea si noi sa ajungem azi in parc dar e cam departe de noi si in plus tati vine abia pe la 17 acasa sa poata sa ne aduca, asa ca zicem pas.
De rev, am vrea si noi dar tot asa depinde de locatie
Am vazut ca va mandriti cu performantele picilor, Aris, Bebe_shtrumf, felicitari. Si noi vrem doar in picioare, in fund nu prea sta dar in picioare asa cum spunea si Aris de pe la 4 luni numai asa ar sta iar daca o ridic de la orizontala ea se ridica direct in picioare

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

pisik - paracetamol cu panadol nu combina ca depasesti doza de paracetamol admisa. mai bine combina cu nurofen ca macar e alta mancare de peshte. of,dar cand a luat-o iar? ca cum doua zile era bine sanatoasa. cat despre stat in fund...de ce vorbesti prostii. am vazut-o cum sta si sta f bine...cine nu stie chiar te crede.
fetelor,Ana sta f bine in fund si se uita in stanga si in dreapta,se apleaca peste bara de la carucior.... nu o ascultati pe pisik ca e obosita

25 martie 2009

Da, mai, sta in fund, am si zis ca a facut progrese, dar pe canapea de exemplu daca o pun fara nimic in spate sau laterale, cade intr-o parte. Dar nu-i bai, stiu ca e ok. Ce scumpa esti, imi lauzi tu cioara in loc sa o laud eu

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Buna fetele,va urmaresc mai mult din umbra dar acum am o dilema:de la ce varsta ati inceput sa le dati branzica de vaci,cum se face si cu ce pot sa o combin?Si cu iaurtul de la cite luni le-ati dat si ce fel de iaurt? Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Hai fetelor ca eu sigur pot veni in IOR. Cine se mai aduna? ALINA suntem noi doua, RIVALI si cine mai vine?
ARIS te mananc daca nu ajungichiar voiam sa te cunosc si pe tine. Ia si tu un lapte in parc (eu asa voi face) si sari peste marul cu branzica. Ca altfel iti dau bataitaca tot te amenintam eu cu bataita de cand eram burtici. Mai intru sa verific daca se mareste listuta. Hai fetelor, MONNVAS si care mai spuneati ieri ca veniti. SIMINA....
Astept!

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

burtici se apropie momentul,a?! daca sunt fete la elias le raspund cu palacere. pot sa imi dea pm
sarcina ushoara in continuare
Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

va pup dragi mamici, intru la voi cu o rugaminte, se poate sa ne ajutati cu informatii despre "taxe impozite" in spitale, pe mine ma intereseaza giulesti insa suntem multe si fiecare naste care pe unde.

25 martie 2009

sarumana din suflet am sa transmit

30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

mai ziceau ca vin simina,gaza, eu vin cu bubulina

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

si lizbeth

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

vin si eu ca altfel imi iau bataie. nu stiu la cat ajung. o sun pe shasa ca am numarul.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Hai ca venim si noi ca altfel imi iau eu bataieCa nu l-as fi trezit pe Petru ca doarme super adanc. Dar ce nu fac eu sa ma vad cu voi...mama denaturata. Il mai las putin totusi, deci s-ar putea sa intarzii putin.
PUP

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput