Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)
Raspunsuri - Pagina 24
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Fetele va rog sa ma ajutati ca nu mai stu ce sa fac cu Raru. Are diaree desi ii dau orez cu morcov, Hidrasec si ceai de menta. Am vb cu dr si mi-a zis sa ridic doza la 4 plic de Hidrasec pe zi. Problema e ca refuiza sa mai manance orez iar de baut nici atat.Tine in gura si nu inghite. Ce sa ii fac? Nu am intrerupt alaptasrea ca doar asa se hraneste. Sunt cu el in brate si nu pot sa mai scriu. Poze Raru Raru, tziparul lui mami |
Incearca ceai de menta +smecta - vorbeste cu pediatra dacaeste ok sa-i dai si ce combinatie ar fi buna.
sa va afaceti bine repedeMami fericita!!!

Crestem mari!!!
alina.n spune:
Aris waw felicitari pentru realizare , super !!
Deci gata mancarea vii in parc? ![]()
Natalia doarme, sper sa se trezeasca la timp sa apucam sa papam pireu+supica ca sa nu intarziem mult .
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
carla28 spune:
| citat din mesajul lui Floric Fetele va rog sa ma ajutati ca nu mai stu ce sa fac cu Raru. Are diaree desi ii dau orez cu morcov, Hidrasec si ceai de menta. Am vb cu dr si mi-a zis sa ridic doza la 4 plic de Hidrasec pe zi. Problema e ca refuiza sa mai manance orez iar de baut nici atat.Tine in gura si nu inghite. Ce sa ii fac? Nu am intrerupt alaptasrea ca doar asa se hraneste. Sunt cu el in brate si nu pot sa mai scriu. Poze Raru Raru, tziparul lui mami |
Incearca biotics baby, este bun pentru refacerea florei intestinale si sa-i dai banana si morcov, daca reusesti sa-l pacalesti. Dar s-ar putea sa aiba diaree si daca ii ies dintii, medicul ce a zis?
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
aris26 spune:
bebe-strumf - si eu am fost in dubii. unde e limita intre a forta si a descuraja un copil. el de la 4 luni(daca nu mai devreme)se agata de mainile noastre si se ridica in picioare,de vreo juma de luna se ridica singur de absolut orice. in caditza nu mai sta pt ca nu face altceva decat sa se agate de margini si sa se impinga in picioare,daca il fortez sa se aseze urla,asa ca nu pot decat sa fiu langa el si sa il sustin in demersurile lui marete. oricum cartiele gen capraru sunt depasite de copii din noua generatie asa ca nu ii prea bag in seama. eu sunt de parere(si pediatra mi-a intarit afirmatiile)ca trebuie sa avem incredere in ei si atunci cand pot sa faca diverse inseamna ca sunt pregatiti. eu nu sunt de acord cu ideeile astea fixe referitoare la varsta calendaristica: la 6 luni are voie sa stea in fund. serios? adica la 5 lunis si 3 saptamni nu dar la 6 da. si pana la urma sunt copii care stau singuri in fund la 5 luni si altii care nu pot sta nici la 7,nici unul nu e "defect"doar ca suntem diferiti cu totii. e ca si cum copilul ar vrea sa citeasca la 4 ani si noi i-am zce nuuu nu ai voie,de abia la 6-7 cand mergi la scoala.
dar asta cu olita tot mi se pare o mare performanta si din partea ta si din a ei. parca o vad asa mica pe olitza si concentrata pe treaba ei acolo tinandu-te de mana![]()

25 martie 2009
bebe_shtrumf spune:
BEA TU CEAI DE MENTA OREZ BRANZA, SUC DE MORCOV FIERT, DC ZICI CA ALAPTEZI
Ariana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg
dyana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
Incearca ceai de menta +smecta - vorbeste cu pediatra dacaeste ok sa-i dai si ce combinatie ar fi buna. sa va afaceti bine repedeMami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |
exact asta voiam sa scriu si eu; surioara mea asa le da si functioneaza;

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU
alina.n spune:
am anuntat-o si pe sacha pana la urma si a zis ca poate ajunge si ea ![]()
eu nu dau de bubulina si nu imi prea vine sa merg singura pana la titan
,bubulina unde esti
???
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
aris26 spune:
alina - de unde atata gata. si al meu doarme ca valiza il ashtept cu marul si branza. mancarea nici pomeneala sa fie gata pt ca lipseste cu desavarsire. adica trebuie cumparata materia prima
si nu pot sa o las pe mama la masa de mar ca zice ca nu stie cum sa faca

25 martie 2009
Pisik06 spune:
Neatza!
Hai mai fetelor chiar asa v-am speriat cu 340 ml? Nu mananca mereu asa, dar seara isi face provizii, zici ca pleaca la razboi
. Si a fost ok, nu a avut nimic.
Faza naspa e ca e la fel ca ieri de caraita si a facut si 37,92, plus ca iarasi e mega fonfanita si mucioasa, azi nu am iesit afara. Si bazaie mereu, cum nu ma vede, cum urla. ar dormi, dar se trezeste urland. Trebuie sa stau aproape numai cu ea in brate, se vede clar ca are ceva. I-am bagat un paracetamol supozitor, dar parca panadol nu i-as mai da, ce naiba, chiar atatea medicamente....
Nu stiu ce sa fac, or fi si dintii, ca a facut si caca cam moale,dar nasul sigur nu are legatura cu dintii. Diseara ii iau aparat de aerosoli, mai incerc si cu panadol totusi si sper sa ii treaca
Bebe_stumf, Aris, aveti copii minune ce mai
. Pai Ana abia daca sta in fund singura (acuma face progrese ce-i drept), de ridicat nici vorba, decat din plan orizontal, iar olita nici nu am incercat-o ca nu am inca. Iar cu bautul din cana, sa bea ce, ca ea de apa nici nu se atinge. I-am pus eu un cioc din ala pe biberonul cu apa, dar nu o impresioneaza, mai mult il molfaie pt gingii. I-am luat cana de la Avent, dar eram la inceput si nu m-am gandit ca trebuie sa fie cu manere, drept pt care trebuie sa ii mai iau si manere separat
. Singurul moment cand sta cuminte e la mine in brate, cu ochii la ce scriu eu. Forumista o face mama
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
aris26 spune:
pisik - paracetamol cu panadol nu combina ca depasesti doza de paracetamol admisa. mai bine combina cu nurofen ca macar e alta mancare de peshte. of,dar cand a luat-o iar? ca cum doua zile era bine sanatoasa. cat despre stat in fund...de ce vorbesti prostii. am vazut-o cum sta si sta f bine...cine nu stie chiar te crede.
fetelor,Ana sta f bine in fund si se uita in stanga si in dreapta,se apleaca peste bara de la carucior.... nu o ascultati pe pisik ca e obosita![]()

25 martie 2009