Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

bebe-strumf - olitza?! bravooo...

pisik - si al meu a avut perioade de peste 300ml. unele s-au terminat cu dureri de burta altele cu 6ore de somn legateacum i-a trecut. a revenit la 200.

alina - nu te speria caci Anutei ii e fooooame! dar foame mare

aaa a trecut si al meu la cana cu cioc. o folosesc pt apa doar dar e super incantat. am gasit una cu manere si supapa anti picurare. mai bea,se mai joaca,asa a invatat clar diferenta intre biberonul cu lapte si apa. cand o vede prin casa si ii e sete o cere singur. v-am spus performanta performantelor? acum doua zile s-a ridicat singur in fund. statea culcat pe spate pe msa de infashat, a pus o mana strategic si jap in fund. l-am pupat de l-am zapacit. tare mandra am fost de el. se mai ridicase dupa plan inclinat de f multe ori de pe la 4 luni,dar din pozitie orizontala complet nu a mai reushit pana acum. buba e ca el tot in picioare vrea

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna seara!!!

Cristi a cumparat marsupiu pt bebe de la chico...roz... in rest e fain
Noapte buna!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Poate isi face planuri pentru bb2 = fetita

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

pisik - si al meu a avut perioade de peste 300ml. unele s-au terminat cu dureri de burta altele cu 6ore de somn legateacum i-a trecut. a revenit la 200.

aaa a trecut si al meu la cana cu cioc. o folosesc pt apa doar dar e super incantat. am gasit una cu manere si supapa anti picurare. mai bea,se mai joaca,asa a invatat clar diferenta intre biberonul cu lapte si apa. cand o vede prin casa si ii e sete o cere singur. v-am spus performanta performantelor? acum doua zile s-a ridicat singur in fund. statea culcat pe spate pe msa de infashat, a pus o mana strategic si jap in fund. l-am pupat de l-am zapacit. tare mandra am fost de el. se mai ridicase dupa plan inclinat de f multe ori de pe la 4 luni,dar din pozitie orizontala complet nu a mai reushit pana acum. buba e ca el tot in picioare vrea

25 martie 2009

deci premergator scrie pe tine...

Ariana-Maria

http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg

Mergi la inceput

olga - cum roz??? de abia acum cand a scris alina mi-a picat si mie fisa...ROZ?! e bine ca i l-ai dat in cap. eu urasc rozul
cat despre fusul orareu zic sa nu iti propui nimic ca nu se stie. lasa-l sa se adapteze singur cum o putea. e greu si pt noi dar pt ei saracii.nu te ambitiona sa ii faci un anumit program pt ca o sa te stresezi aiurea. eu cred ca David o sa va faca o surpriza placuta si o sa se adapteza mai repede ca voi

25 martie 2009

Mergi la inceput

he he. are deja experienta in premergator. a invatat sa vina la noi cand il chemam(hmmm ce aiurea suna...zici ca vorbesc despre un catzel)si are o viteza absolut ametitoare

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Citat:

25 martie 2009

Ariana-Maria

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Si eu tot in jur de 3, chiar 3,30 apar. Pe cine sun? Alina te facem sefa de grupa?

Sper sa nu ploua, ca e cam inchis afara

azi piciul meu si-a dat peste cap programul asa ca am reusit sa intru si eu.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

OK,OK va astept telefoanele
sper sa nu ploua azi

ii da cineva SMS lu Sacha-eu nu mai stiu sa intru in lista de telefoane ?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:

he he. are deja experienta in premergator. a invatat sa vina la noi cand il chemam(hmmm ce aiurea suna...zici ca vorbesc despre un catzel)si are o viteza absolut ametitoare
Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Citat:

25 martie 2009

Ariana-Maria

25 martie 2009

ooooooooooooo
nu stiam
felicitari
si te mirai de a mea, vad ca sunteti campioni...
eu astept sa faca 8 luni, ce sa zic ea ar sta insa n-o fortez...
e periculos, numai sor-mea zice dracu pana sa nasti tu la ai mei nu era nimik periculos, insa la tine toate sunt DANGER...
mama obsedata

Ariana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetele va rog sa ma ajutati ca nu mai stu ce sa fac cu Raru. Are diaree desi ii dau orez cu morcov, Hidrasec si ceai de menta. Am vb cu dr si mi-a zis sa ridic doza la 4 plic de Hidrasec pe zi.

Problema e ca refuiza sa mai manance orez iar de baut nici atat.Tine in gura si nu inghite.

Ce sa ii fac?
Nu am intrerupt alaptasrea ca doar asa se hraneste. Sunt cu el in brate si nu pot sa mai scriu.

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Andrei Rares, bebe de Miha1980 (nasica mea scumpica, sa va traiasca puiutul mic, va pup de 1000000000000 de ori pe toti 3 si va iubesc din tot sufletul)
Sophia Maria, bebe de Ada1974
Antonio Gabriel, bebe de sor3lla

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU

La multi ani si de la noi!!

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Citat:

ma complexezi total. vai de capul tau dupa ce nopti ai avut....???sa imi fie rushie atunci
Citat:
citat din mesajul lui rivali

Aris eu am fost harnica azi am terminat doua feluri de mancare si papa pentru Stefan de mai bine de o ora.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

25 martie 2009

Eu zic ca 2:30- 3 te asteptam

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput