Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)
Raspunsuri - Pagina 23
aris26 spune:
bebe-strumf - olitza?! bravooo...
pisik - si al meu a avut perioade de peste 300ml. unele s-au terminat cu dureri de burta altele cu 6ore de somn legate
acum i-a trecut. a revenit la 200.
alina - nu te speria caci Anutei ii e fooooame! dar foame mare![]()
aaa a trecut si al meu la cana cu cioc. o folosesc pt apa doar dar e super incantat. am gasit una cu manere si supapa anti picurare. mai bea,se mai joaca,asa a invatat clar diferenta intre biberonul cu lapte si apa. cand o vede prin casa si ii e sete o cere singur. v-am spus performanta performantelor? acum doua zile s-a ridicat singur in fund. statea culcat pe spate pe msa de infashat, a pus o mana strategic si jap in fund. l-am pupat de l-am zapacit. tare mandra am fost de el. se mai ridicase dupa plan inclinat de f multe ori de pe la 4 luni,dar din pozitie orizontala complet nu a mai reushit pana acum. buba e ca el tot in picioare vrea

25 martie 2009
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Buna seara!!! Cristi a cumparat marsupiu pt bebe de la chico...roz... in rest e fain Noapte buna!!! Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Poate isi face planuri pentru bb2 = fetita

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
bebe_shtrumf spune:
deci premergator scrie pe tine...

Ariana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg
aris26 spune:
olga - cum roz??? de abia acum cand a scris alina mi-a picat si mie fisa...ROZ?! e bine ca i l-ai dat in cap. eu urasc rozul![]()
cat despre fusul orareu zic sa nu iti propui nimic ca nu se stie. lasa-l sa se adapteze singur cum o putea. e greu si pt noi dar pt ei saracii.nu te ambitiona sa ii faci un anumit program pt ca o sa te stresezi aiurea. eu cred ca David o sa va faca o surpriza placuta si o sa se adapteza mai repede ca voi
25 martie 2009
aris26 spune:
he he. are deja experienta in premergator. a invatat sa vina la noi cand il chemam(hmmm ce aiurea suna...zici ca vorbesc despre un catzel)si are o viteza absolut ametitoare

25 martie 2009
alina.n spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Si eu tot in jur de 3, chiar 3,30 apar. Pe cine sun? Alina te facem sefa de grupa? Sper sa nu ploua, ca e cam inchis afara azi piciul meu si-a dat peste cap programul asa ca am reusit sa intru si eu. Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
OK,OK va astept telefoanele
sper sa nu ploua azi
ii da cineva SMS lu Sacha-eu nu mai stiu sa intru in lista de telefoane
?Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
bebe_shtrumf spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui aris26 he he. are deja experienta in premergator. a invatat sa vina la noi cand il chemam(hmmm ce aiurea suna...zici ca vorbesc despre un catzel)si are o viteza absolut ametitoare
![]() 25 martie 2009 |
ooooooooooooonu stiam
felicitari
si te mirai de a mea, vad ca sunteti campioni...

eu astept sa faca 8 luni, ce sa zic ea ar sta insa n-o fortez...
e periculos, numai sor-mea zice dracu pana sa nasti tu la ai mei nu era nimik periculos, insa la tine toate sunt DANGER...
mama obsedata
Ariana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg
Floric spune:
Fetele va rog sa ma ajutati ca nu mai stu ce sa fac cu Raru. Are diaree desi ii dau orez cu morcov, Hidrasec si ceai de menta. Am vb cu dr si mi-a zis sa ridic doza la 4 plic de Hidrasec pe zi.
Problema e ca refuiza sa mai manance orez iar de baut nici atat.Tine in gura si nu inghite.
Ce sa ii fac?
Nu am intrerupt alaptasrea ca doar asa se hraneste. Sunt cu el in brate si nu pot sa mai scriu.
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
alina.n spune:
citat din mesajul lui dyana27 Andrei Rares , bebe de Miha1980 (nasica mea scumpica, sa va traiasca puiutul mic, va pup de 1000000000000 de ori pe toti 3 si va iubesc din tot sufletul)![]() Sophia Maria , bebe de Ada1974 Antonio Gabriel , bebe de sor3lladiana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel mic de 5 lunite ![]() EXCURSIE MOECIU |
La multi ani si de la noi!!
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aris26 ma complexezi total. vai de capul tau dupa ce nopti ai avut....???sa imi fie rushie atunci
![]() 25 martie 2009 |
Eu zic ca 2:30- 3
te asteptamMami fericita!!!

Crestem mari!!!

Andrei Rares

ma complexezi total. vai de capul tau dupa ce nopti ai avut....???sa imi fie rushie atunci