Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)
Raspunsuri - Pagina 22
aris26 spune:
burtici se apropie momentul,a?!
daca sunt fete la elias le raspund cu palacere. pot sa imi dea pm
sarcina ushoara in continuare
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b va pup dragi mamici, intru la voi cu o rugaminte, se poate sa ne ajutati cu informatii despre "taxe impozite" in spitale, pe mine ma intereseaza giulesti insa suntem multe si fiecare naste care pe unde. in masura in care aveti timp va asteptam la http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=3&TOPIC_ID=117097#5201606 sa ne spuneti ce si cum gravidutzele va pupa ![]() 30+ Remus Andreihttp://www.popasmusic.com www.inimacopiilor.ro |

25 martie 2009
bebe_shtrumf spune:
| citat din mesajul lui rivali m-am lamurit! Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
tot lapte praf de la Nestle
Ariana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg
rivali spune:
Aris eu am fost harnica azi am terminat doua feluri de mancare si papa pentru Stefan de mai bine de o ora.![]()
Poze
rivali spune:
As vrea sa ma intalnesc si eu azi cu voi in parc (daca ma primiti) dar sa vad cu programul lui Vlad de somn si papa. Pana la urma la ce ora a ramas ca va intalniti?
Poze
aris26 spune:
ma complexezi total. vai de capul tau dupa ce nopti ai avut....???sa imi fie rushie atunci
| citat din mesajul lui rivali Aris eu am fost harnica azi am terminat doua feluri de mancare si papa pentru Stefan de mai bine de o ora. Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |

25 martie 2009
carla28 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Monnvas, da, noua ni s-a dat fier hausmann "pe ochi frumosi"; pediatra la care am fost recomanda la toti bebelusii de la 4 luni (inclusiv la nepotzelul ei, ca ne-am nimerit acolo de-odata). Aoleu, Anca, da' stiu ca nu te lasi! Pai ii zici "your balls", na; si la celelalte mingiutze le zici in cazul asta "nuts", okeiu? Hmm, avocado...o singura data am incercat, cred ca n-am stiut io sa-l aleg, era tare crud, n-am inteles nimic din el, ca sa zic asa...Cum ar trebui sa-l alegem, mai "molcom"? Sau cum il preparam?(pt. mine zic, ca as vrea sa ma diversific mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 4luni |
Ilinca, avocado se alege putin mai moale, dar totusi sa fie ferm la pipait. Poti sa-l pui in salate, sau daca doresti poti prepara un sos , se numeste guacamole, din rosii, avocado si ceapa rosie. Le tai pe toate foarte fin, pui sare si piper dupa gust si le poti manca cu paine prajita.
Este foarte sanatos, contine multe vitamine si este un inlocuitor perfect al untului. Eu il folosesc des si in sandwichuri.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Gianina34 spune:
bogdana -
tare mult ma bucur ca e mai bine cu "operatiunea" gradinita. Poate in we te trage de manecuta sa-l duci acolo![]()
bebe shtrumf - ce voinici sunteti
. Cum e cu statul la olita? Cum ai invatat un bebe asa mic?
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
alina.n spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Seara buna fetelor! O sa scriu putin ca sunt chiauna rau, am avut azi o ziiiiiii: toata ziua plansete, cu secvente de urlat, nedormita aproape deloc, maxim 1 ora pusa cap la cap, nu stiu efectiv ce a avut, da m-a terminat . or fi fost dintii, ca burta nu cred, ca azi nu a avut nici cartof si nici nimic nou...La 8:45 a papat 340 ml lapte cu cereale (Rivali, nu da cu rosii |
Pisik 340ml lapte cu cereale?????

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui petreanacum seara i-a spus lu' soacra-mea"tu ce cauti aici..du-te acasa..la ce -ai venit" |

sa inteleg ca ti-a luat vorba din gura ?Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
bebe_shtrumf spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 bogdana - tare mult ma bucur ca e mai bine cu "operatiunea" gradinita. Poate in we te trage de manecuta sa-l duci acolobebe shtrumf - ce voinici sunteti . Cum e cu statul la olita? Cum ai invatat un bebe asa mic?Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
Voinici ca avem 9,150 g la 70 cm, la 6 luni jumate, ca pentru un anisor, sunt coordonatele, norok ca e lunga, si asa i-am scos biscuitele.ca dr pediatra repede ca n-am voie, si asa ii dadeam d-aia po****ri, caci petit beure e plin de e-uri, iar cel de farmacie mai bine pass...
cu olitza simplu, cand vad ca incepe sa declanseze torpile, sa se screme usor, o pun usurel pe olita o dezbrac si stam cuminti amandoua acolo, ea ma tina de mana pana lanseaza tot"bagajelul", fara jucarii si nebunii.
nu o pun repede ca mi-a ca i se duce "inspiratia", intelegi tu...eu una asa sunt, dc merg la toaleta publoka si aud voci sau pasi, gata ies imediat ca n-am de ce sa mai stau...
adika numai kakutza nu am renuntat la scutece, sa nu intelegeti gresit, ca doar n-am extraterestru, e totusi copil.
Ariana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg

30+
Remus Andrei
. or fi fost dintii, ca burta nu cred, ca azi nu a avut nici cartof si nici nimic nou...La 8:45 a papat 340 ml lapte cu cereale (Rivali, nu da cu rosii