Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Buna mamici!

Ganduri pline de energie pozitiva pentru Ayla si sotul ei

N-am mai intrat dwemult si recuperarea e nashpa, insa ma distrau vorbele voastre...
caici cu diversificarea asta faci tot timpul cate ceva coci fierbi mixer robotul saracul e la foc continuu.
Deja stam pe,olita si bem din cana, la 6 luni jumate...avem 2 dintisori, insa am avut toate fazele temperatura, maraiala cat cuprinde si diaree...gengigel calgel- frectie la picior de lemn.

am trecut pe lactogen treptat de la nan, e tot de la nestle, cika e mai bun asa zice pediatra.

am avut rosu in gat si a coincis cu febra de dintisori, insa , si a treb antibiotik, dupa care a facut alergie s-a iritat fruntea si burtika, deic nu i-am mai dat, noroc ca am scapat.

in rets program in fiecare zi, iesim afara cate 4-5 ore, plek in parc parca sunt in excursie cu plasa plina de biberoane, scutece, caciuliute, bavetele suzete si minuni...cosmonaut curat.

cika maine ploua, maine are program de bunici, sapt trrecuta de matusa si unchi +verisori, asta ca sa se obisnuiasca si cu altcineva..ca deja maraie cand ma vede, ca si cum ia-ma, salveaza-ma.

cam atat.
va pup

mai puneti retete pt bebei, ca nu mai stiu cum sa le combin.

Ariana-Maria

http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

da..rivali...de mici stiu sa ne joace...si daca ne lasam dupa ei...ce matinal e si vlad al tausi pun pariu ca atunci cand va merge la gradi..nu se va mai da trezit
noi inca nu am mers la cantarit, masurat...ca merg odata ce merg la vaccin. Astept sa treaca cateva zile dupa antibiotic...adik mergem sapt viitoare

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

bebe strumph..si maria k tot lactogen ii da Casiei de mica..si e f multumita.

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Andrei Rares, bebe de Miha1980 (nasica mea scumpica, sa va traiasca puiutul mic, va pup de 1000000000000 de ori pe toti 3 si va iubesc din tot sufletul)
Sophia Maria, bebe de Ada1974
Antonio Gabriel, bebe de sor3lla

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Credeti ca va intereseaza mai mult un revelion in zona vrancei?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Cum este lactogenul? Este lapte praf sau lapte?

Nu ma bag la pariu ca sigur asa va fi.

Si noi tot sapt viitoare facem vaccinul, ieri era subfebril si nu i-a facut.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

m-am lamurit!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza
uf fetelor,sper sa ajung si eu in parc la timp ca daca nici azi nu fac mancare cred ca ma pashte divortulsau moartea de inanitie

denisa - si eu vreau sa ajung la romexpo...cand vreau eu sa le fac pe toata???sambata am si o petrecere,sambata viitoare botezul si eu nu am cumparat absolut nimic. trebuie sa anuntz localul macar asa de principiu ce o sa vreau de mancare...

cine imi face si mie necesarul pt biserica?sa nu patesc ca la nunta mea cand am ramas ca proasta cu ochii la popa cica unde e vinul,pishcoturile...
pai ce vin ce pishcoturi?la restaurant taica. vi si tu la petrecere?

gaza - amandoua sunt numerele mele,dar pt ca uit sa le incarc port doua telefoane,poate poate sunt si eu de gasit

azi a venit mama la mine si eu vreau sa le fac pe toate, vreau sa ma rasfatz in baie,vreau sa fac mancare,vreau sa ma duc la cumparaturi...in consecintza stau pe net

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

va pup dragi mamici, intru la voi cu o rugaminte, se poate sa ne ajutati cu informatii despre "taxe impozite" in spitale, pe mine ma intereseaza giulesti insa suntem multe si fiecare naste care pe unde.

in masura in care aveti timp va asteptam la http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=3&TOPIC_ID=117097#5201606 sa ne spuneti ce si cum

gravidutzele va pupa

30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

vorbiti de fier,of,trebuie sa ii fac si eu nishte analize pt ca sotul are talasemie,deh,boala lor nationala. te pomenesti ca o fi moshtenit vreun pui de talasemie si piticul

25 martie 2009

Mergi la inceput