Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)
Raspunsuri - Pagina 20
dyana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
numai pe mine nu m-ai enumerat ![]() si-am sa vars lacrimi amare Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006Povestea noastra |
ba da ba daaa, pai tocmai asta ziceam , ca ma apucasem sa scriu lista cu toate ... si era prea lungaaaaaaaaa; cum sa nu ma gandesc si la tine, n-ai vazut ca ieri am salivat la pozele tale de familie de mi-a venit rau

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU
rivali spune:
buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor de azi:
Sophia Maria,
Antonio Gabriel, 
Andrei Rares
Poze
cativ13 spune:
Buna dimineata!1. Revelion in grup - ne bagam dar depinde de locatie. Sa nu fie foarte departe
keep in touch
2. Comanda de hainute - am zis sa ma uit mai intai pe la babyexpo, poate gasesc ceva interesant si de calitate. daca nu....vedem noi ce-om face, doar n-o sa tinem copila dezbracata
3. Program in we- Azi mergem la dentist, maine la un botez si intre doua feluri de mancare, eu ma duc si la ecograf
, duminica la tara, luni la doctor la control, asa ca... va 

mami de Silvia Ioana
iuca spune:
Ilinca iti multumesc mult
esti o draguta 
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
rivali spune:
Si eu am fost aseara la dentist la controlul de 6 luni. Am doar doua sedinte 
una de periaj alta (daca vreau) sa schimb o plomba metalica pusa in tineretile mele, care ea saraca sta bine acolo dar el se leaga mereu de ea sa o schimb. Poate sa mai astepte.![]()
Poze
petrean spune:
neatza...
azi mi-am lasat "odrasla"la gradi tot plangand..insa acum deja e smekerie..ca dupa ce mi-a facut cu mana pe geam..am sunat la educatoare si deja tacea...incearca sa ma manipuleze..cat e de mic..ca poate poate..sufletelul meu de mama cedeaza..dar..no way..chiar povesteam cu educatoarea...ca m-a intrebat"aveti ceva bebelusi acasa..ca andrei numai de ei vorbeste"...eu spun..da..am gemeni..de 6 luni...deci..copilul meu..dupa ce se linisteste..asta povesteste la toti..azi a mintit ca a mancat dimineata aksa....cand de fapt el nu mancase..a spus ca cel mai greu ii e ca tb sa manance si sa doarma fara mama..in rest..e ok fara mine![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006Povestea noastra
petrean spune:
rivali..cum sunt bolnaviorii?
mersi tuturor fetelor pentru sustinere...
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006Povestea noastra
Monnvas spune:
Si eu tot in jur de 3, chiar 3,30 apar. Pe cine sun? Alina te facem sefa de grupa?
Sper sa nu ploua, ca e cam inchis afara
azi piciul meu si-a dat peste cap programul asa ca am reusit sa intru si eu.
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
rivali spune:
Multumesc Bogdana, deocamdata suntem bine ... pana la urmatorul virus pe care o sa-l gasim in parc ![]()
Sunt multumita ca Stefan a luat 400g in trei saptamani, eu zic ca este bine.
Azinoapte a dormit mai bine s-a trezit doar de 4 -5 ori ( de doua ori pana la 3), asa ca pana la 3 am dormit si eu apoi m-am uitat pe pereti pana dimineata

, de fapt pana la 5,45 cand s-au trezit amandoi.
Poze
rivali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean neatza... azi mi-am lasat "odrasla"la gradi tot plangand..insa acum deja e smekerie..ca dupa ce mi-a facut cu mana pe geam..am sunat la educatoare si deja tacea...incearca sa ma manipuleze..cat e de mic..ca poate poate..sufletelul meu de mama cedeaza..dar..no way..chiar povesteam cu educatoarea...ca m-a intrebat"aveti ceva bebelusi acasa..ca andrei numai de ei vorbeste"...eu spun..da..am gemeni..de 6 luni...deci..copilul meu..dupa ce se linisteste..asta povesteste la toti..azi a mintit ca a mancat dimineata aksa....cand de fapt el nu mancase..a spus ca cel mai greu ii e ca tb sa manance si sa doarma fara mama..in rest..e ok fara mine Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006Povestea noastra |
Ai un baiat smeker. De fapt cred ca ei din nascare sunt niste mani****tori.
Poze