Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

gigelica pai ai venit, ne-ai fluturat pozele pe la nas si ai disparuttt??? pune mana si scrie tot, povesteste cu lux de amanunte; si sa stii ca mi-ai lipsit la munte, cred ca te-ai fi simtit foarte bine cu noi si pitonasul s-ar fi rasfatat foarte tare la aerul de munte; ce sa mai zic, ca daca ar fi dupa mine v-as enumera pe toate care ati lipsit (tocmai ma apucasem sa zic si de maria_k si de pisik, si de... toata lumea, urma o lista incredibil de lunga)

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU

numai pe mine nu m-ai enumeratsi-am sa vars lacrimi amare

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Povestea noastra

ba da ba daaa, pai tocmai asta ziceam , ca ma apucasem sa scriu lista cu toate ... si era prea lungaaaaaaaaa; cum sa nu ma gandesc si la tine, n-ai vazut ca ieri am salivat la pozele tale de familie de mi-a venit rau

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

buna dimineata!

La multi ani sarbatoritilor de azi:
Sophia Maria,

Antonio Gabriel,

Andrei Rares

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Buna dimineata!1. Revelion in grup - ne bagam dar depinde de locatie. Sa nu fie foarte departe keep in touch2. Comanda de hainute - am zis sa ma uit mai intai pe la babyexpo, poate gasesc ceva interesant si de calitate. daca nu....vedem noi ce-om face, doar n-o sa tinem copila dezbracata3. Program in we- Azi mergem la dentist, maine la un botez si intre doua feluri de mancare, eu ma duc si la ecograf, duminica la tara, luni la doctor la control, asa ca... va mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Ilinca iti multumesc mult esti o draguta

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Si eu am fost aseara la dentist la controlul de 6 luni. Am doar doua sedinte una de periaj alta (daca vreau) sa schimb o plomba metalica pusa in tineretile mele, care ea saraca sta bine acolo dar el se leaga mereu de ea sa o schimb. Poate sa mai astepte.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza...
azi mi-am lasat "odrasla"la gradi tot plangand..insa acum deja e smekerie..ca dupa ce mi-a facut cu mana pe geam..am sunat la educatoare si deja tacea...incearca sa ma manipuleze..cat e de mic..ca poate poate..sufletelul meu de mama cedeaza..dar..no way..chiar povesteam cu educatoarea...ca m-a intrebat"aveti ceva bebelusi acasa..ca andrei numai de ei vorbeste"...eu spun..da..am gemeni..de 6 luni...deci..copilul meu..dupa ce se linisteste..asta povesteste la toti..azi a mintit ca a mancat dimineata aksa....cand de fapt el nu mancase..a spus ca cel mai greu ii e ca tb sa manance si sa doarma fara mama..in rest..e ok fara mine

Andrei Luca -15.12.2006

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

rivali..cum sunt bolnaviorii?
mersi tuturor fetelor pentru sustinere...

Andrei Luca -15.12.2006

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Si eu tot in jur de 3, chiar 3,30 apar. Pe cine sun? Alina te facem sefa de grupa?

Sper sa nu ploua, ca e cam inchis afara

azi piciul meu si-a dat peste cap programul asa ca am reusit sa intru si eu.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Multumesc Bogdana, deocamdata suntem bine ... pana la urmatorul virus pe care o sa-l gasim in parc

Sunt multumita ca Stefan a luat 400g in trei saptamani, eu zic ca este bine.
Azinoapte a dormit mai bine s-a trezit doar de 4 -5 ori ( de doua ori pana la 3), asa ca pana la 3 am dormit si eu apoi m-am uitat pe pereti pana dimineata, de fapt pana la 5,45 cand s-au trezit amandoi.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

neatza...
azi mi-am lasat "odrasla"la gradi tot plangand..insa acum deja e smekerie..ca dupa ce mi-a facut cu mana pe geam..am sunat la educatoare si deja tacea...incearca sa ma manipuleze..cat e de mic..ca poate poate..sufletelul meu de mama cedeaza..dar..no way..chiar povesteam cu educatoarea...ca m-a intrebat"aveti ceva bebelusi acasa..ca andrei numai de ei vorbeste"...eu spun..da..am gemeni..de 6 luni...deci..copilul meu..dupa ce se linisteste..asta povesteste la toti..azi a mintit ca a mancat dimineata aksa....cand de fapt el nu mancase..a spus ca cel mai greu ii e ca tb sa manance si sa doarma fara mama..in rest..e ok fara mine

Andrei Luca -15.12.2006

Povestea noastra

Ai un baiat smeker. De fapt cred ca ei din nascare sunt niste mani****tori.

Poze

Mergi la inceput