Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hai ca nu s-a inteles nimic din ce-am sxris. Adica vin si io, la 14 la biserica, dar daca e sa intarzii o sun pe Alina, ok?

Nicky tre' sa-ti fie greu fara pitic...

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

olishka - am vazut "dovada" - este super geanta ta de bb; am vazut chiar o usoara urma de iepuras? Legat de schimbarea programului, eu zic sa nu pentru ca nu stai acolo o vesnicie (desi poate ai vrea) si la intoarcere ar trebui sa o ei de la capat si il zapacesti cu totul. Si noi nu vrem sa stresezi Davidutul si... ai grijsa sa nu piarda vre-un gramisor ca tare-i dulcel.

Pup si eu cu intarziere Sofiile.

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Asaaa hai sa raspund si eu repede ca ma apuca dimineata. Ati scris tare muult si eu am o gramada de treaba cu aranjatul hainelor si lucrurilor in noul sifonier si debarale.
1. Vin si eu in IOR, dar pe la 3 cam asa, o sa iau un nr de tel sa vad pe unde sunteti. Aris tu ce numar mai ai cel de pe care mi-ai dat mes sau cel trecut in lista.
2. Bogdana ce ma bucur ca se rezolva problema cu gradinita. Si eu ma gandeam sa-ti dau sfaturi, am facut liceul pedagogic si am petrecut o gramada de timp cu pitici de grupa mica, sunt preferatii mei si stiu at de sfasietoare e despartirea de mama in primele zile de gradi. Daca mai sunt probleme spune-ne poate te mai ajutam cu ceva. Aa ca idee incearca sa petreci putin mai mult timp cu el inainte sa pleci, pune-l sa-ti arate diverse lucruri la gradinita (unde sta , unde doarme, ce-i place din camera) asa nu se va mai simti intr-un spatiu cu totul strain. Probabil va trebui sa ceri voie educatoarei dar nu cred ca va fi problema.
3. Ma inscriu si eu la un Rev impreuna dar in Bucovina e cam departe si mi se pare si f scump.
4. Cativ, daca vrei sa-l convingi pe sotiorul tau sa vina la rev, spunei ca venim si noi si poate mai jucam ceva de socializare
5. Oli super geanta, te superi daca o sa-mi iau la fel? Cu programul lui Davidutu eu zic sa nu-l schimbi, lasa totul sa mearga de la sine, se va adapta el singur. Ar fi prea stresant pt el prea multe schimbari. Ai sa vezi ca se va regla singur ff usor. Si vreau si eu un bb 2 dar mai incolo.
5 Anca - ar fi varianta "Pick up mingiile" asta ca sa nu fie nici o confuzie si in felul asta cine stie poate ii mai determinam si noi pe americani sa-si romanizeze limba, ca noi ne-am americanizat suficient.
Gata va pup, noapte buna.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

Pentru Novus si Ilinca si nu numai:

Avocado in primul rand este un aliment foarte complex, care contine "grasimi bune", ce ajuta la dezvoltarea fizica si cerebrala a bebelusului si in al doilea rand pentru ca este un aliment foarte bine tolerat de bebei datorita texturii cremoase.
Fructul de avocado reprezinta un aliment perfect care poate inlocui cu succes carnea, ouale si branza.Contine o cantitate mare de acizi grasi si proteine usor de digerat. Tot in continutul acestui fruct se afla si 14 minerale care regenereaza si stimuleaza cresterea.
Avocado este o excelenta sursa de fier care ajuta si la regenerarea celulelor din sange. Cu un continut de zahar scazut, el contine sodiu si potasiu, substante excelente pentru echilibrul sanguin. Vitaminele aflate in acest fruct sunt: A, B1, B2, B3, C, fosfor si magneziu precum si vitamina E.
Ei si cu asta cred ca v-am lamurit!Intr-adevar trebuie sa fie "molcom" atunci cand il apesi cu degetul sa nu fie tare si nu trebuie fiert.Eu ii dau branzica + avocado si papa bine.Noi cu asta am inceput.Mie nu imi place absolut deloc zici ca mananci iarba dar gusturile nu se discuta.

Karina - mami de buburuza Bia

Mergi la inceput

Pai Pisik 340ml? Imi dai si mie reteta?Si eu am o amintire vis-a-vis de prima zi de gradinita.AM FUGIT DE LA GRADINITA!!!!Pentru ca bunicul mea plecase fara mine si eram de nedespartit, oriunde noi eram amandoi.Noroc ca l-am "prins" pe bunicul la coltul de la un chiosc cu ziare la 10 pasi de gradinita.Bunicii m-am crescut pe mine pana la 7 anisori cand am mers la scoala.Si de bunica care este bolnava am fost si sunt foarte atasata.Ei, dar eu am fugit si de la scoala, dar........asta este cu totul o alta poveste.
Petrean bine ca Andrei da semne bune de acomodare.O mami pentru tine.
Oli eu zic ca Davidutul stie cel mai bine tu doar sa-i urmaresti programul. Chestia asta cu diferenta de fus orar este tare nasol si in plus si voi in primele zile o sa fiti un picutz debusolati.Dar poate nu o fi diferenta prea mare ca nu stiu unde plecati si va este mai usor.Drum bun!Sa va relaxati si sa va odihniti si sa profitati din plin de toate momentele.Si asteptam multe, multe poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

buna seara mamici cu pitici!

am revenit si eu dupa o absenta de n capitole, am citit abia ultimul, si nici ala cu atentie... , scriu repede ca apucata de frica sa nu se trezeasca iar piranha si sa ramana raspunsul meu netrimis.

am fost si eu in sesiune, ca leeloo, ca am vazut ca ati intrebat de ea. a fost groaznic, imposibil de descris, am dormit cam 2-3 ore din 24, am chinuit copilul caci nu stia saracul ce inseamna sa nu ma vada mai mult de 15 minute... iar acum e si mai greu pentru ca - nu stiu de ce - se trezeste de 20 de ori pe noapte si urla, ma "mananca" mereu caci altfel nu il pot potoli, si eu sunt zombi si ma intreb daca e doar o etapa cu dintii sau nu il mai satura laptele meu sau l-am socat prin stresul si absenta mea acum 2 sapatamani...

am vazut ca mai sunt mamici care spun ca li se trezesc puii des noaptea, daca gasiti remediul sa mi-l spuneti si mie, caci nu cred ca o mai duc mult asa.
in timpul zilei ma confrunt acum cu crizele rasfatului, adica tipa de nu se poate si tace cand il iau in brate... sunt in pom si pomul in aer...

am vrut sa o linistesc pe bogdana mai ales, ca am citit prin ce trece saracuta. e fff greu, anul trecut am dus-o si eu pe karina la gradi, a fost cumplit, am crezut ca n-o sa rezist dar TRECE! daca fi-mea care era invatata doar cu mine si era 100% atasata de mine a rezistat o sa poata si puiul tau. la karina prima saptamana a fost cea mai grea, in a doua o vedeam cat sufera si se abtinea sa planga, iar apoi a inceput sa fie atat de ok incat nici nu mi-am dat seama cand am inceput s-o alerg prin gradinita ca nu mai vroia sa vina acasa. o sa vezi, toti copii se acomodeaza, dar trebuie sa-i vorbesti si sa ii explici si sa ai rabdare sa treaca timpul.

la intalnire vreau si eu, caci doar stau langa ior. sper sa apuc sa intru maine dimineata adica azi sa vad ce-ati hotarat, caci meilu' comun nu-l am. eventual, dati-mi si mie un semn pe mess, id-ul meu e channnah ca acolo pot intra sigur 2 minute.

am vazut ca ati fost la munte, FELICITARI!!! pozele unde sunt? sorry ca sunt atat de ametita dar sper ca ma intelegeti dupa atata absenta si zapaceala...

va si ma duc la nani! (e prima mea noapte dupa 6 septembrie, adica dupa sesiune, in care am reusit sa stau treaza si sa nu pic langa maimutel!)

album poze & www.livevideo.com/video/channah" target="_blank">filmuletze haioase

ank, mamica de karina (28 decembrie 2005) & arald (2 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Andiaroro mercic
Mie sistemul asta mi se pare .....Or fi in Ro multe balarii dar si aici...Practic daca tu duci copilul la gradi de la 4-5 luni nu are amintirea despartirii de parinti dar se produce ruptura de parinti.Stau la gradinita cate 8 ore mai faci pana acasa 1-2 ore depinde unde gasesti gradinita pentru ca aici este "criza", faci baita si trebuie sa culci copilul ca se face tarziu si maine o iei de la capat si tu si el.Efectiv daca la 8 trebuie sa fi la gradi sunt cazuri in care copilul il trezesti la 6 dimineata.Si in conditiile in care gasesti loc la "stat" ca daca nu te usuca de bani.Bine sunt parinti, adica mame care prefera sa se duca la serv ptr ca castiga mai bine.In concediu de maternitate dupa cateva luni la inceput (nu mai stiu exact acum) te plateste la juma de salariu.In plus nu prea au copilaria de am avut-o noi (sau o parte din noi).Stii tu sa "zburzi" pe la bunici la tzara in vacanta.Ei multe ar fi de zis dar ma opresc aici pana nu ma dau fetele afara ca scriu mesaje kilometrice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Facut vaccin. Puiu' mic are 7,650 si 71 cm (a luat 2,5cm luna asta) si a facut un scheau mic la ac, atata tot. Bagam branzica de maine si saptamana viitoare carnitza. Voi din ce faceti branzica? Mie mi-a zis din lapte de vaca 1,5%, dar mi se pare aiurea, doar nu pun copilul la cura! Mi-a dat si fier pentru "profilaxia anemiei", ati mai primit asha, fier pe ochi frumosi? Carnitza de pui, nu de curcan - io parca nu i-as da pui de-asta cu steroizi - si deocamdata atat.

Pai sa va zic ce legume ii dau (nu toate odata, ca tre' sa variez reteta in fiecare zi, sa nu se plictiseasca): morcov, cartof, pastarnac/patrunjel (nu stiu care-i care), dovlecel, ceapa (pe asta o scot la pasat), ardei capia, rosie, gulie. Telina nu prea i-a placut, dar as incerca.

Buna dimineata!

Felicitari pentru puiul neinfricat!

Referitor la branzik, mie mi-a zis pedi din lapte integral si la fel scrie si in cartea mea de pedi... pe care o tin la capu'patului... Tot in cartea asta a mea scrie de profilaxia anemiei "de rutina" din luna 4, cand de epuizeaza rezervele din VIU si inca nu e suficient aportul extern... Corect mi s-ar parea sa le facem analize si sa vedem cum stau cu fierul... dar n-am mai intepat-o... i-am dat direct, poate cand o fi mai mare, dupa ce terminam sticluta asta de fier hausmann.

Si eu ma gandesc cu groaza la puii cu steroizi. Iar puii de tara sunt ca niste vrabii... nu prea i-a suras soacra-mii cand i-am zis sa-mi dea si mie o vrabie de-aia... Am facut rost de niste curcan, in skimb. L-am pus in paketzele mici in congelator, sa-l scot la nevoie.

Noi suntem inca in faza de piure de fructe + branzik, de saptamana cealalta incepem si supik... Tot cu de-astea... Sa-mi iau in we materie prima "bio" de la ma-sa mare.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Pisik, noi mare doritori am fi... dar nu bag mana in foc ca o sa avem curaj sa plecam in decembrie peste munti si vai, ca iepurashul pana acolo... Daca faci vreo lista, trece-ne cu "plus-minus".

Ieri am avut un copil cuminte.... de nu-l recunosteam... a papat si a dormit... ca unul normal, ceea ce nu-i sta in obicei. Aseara la 21:30, dupa baitza, 160ml cereale si nani pana la 23:45. Cand s-a pus pe urlat! Am zis: "Gata! S-a terminat. S-a terminat. La cat a dormit azi, noaptea fac de garda". Si ce credeti? Mufi. Adormit. Patutz. Trezit la 7:30 de dimineata. Acum luam micul dejun. Pai asa da! Ma bag si eu la BB2!

Azi vreau sa mergem la romexpo, sunt modexpo si cosmetics. Sper ca programul Ratzushtei sa se potriveasca la al meu...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna si la multi ani sarbatoritilor zilei

Am dus Donu'la gradi ,hranit iar fata care acum doarme cand se va trezi vom merge dupa Bodo...

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput