LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(333)
Raspunsuri - Pagina 9
carpatina spune:
Prisi, mai hai si pe la noi cate un pic... bineeee? 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
Gabriela exact asa o stare proasta imi da mie situatia asta. Poate ar trebui sa fiu mai detasata...
Cecilia se tipa la copii de la o grupa mai mare care maninca in acelasi timp cu cei mici. In viziunea mea nu e tonul pe care vreau sa il aud de la o educatoare, orice educatoare...
Am mai discutat cu prietene de ale mele si ele cred ca nu e un fenomen singular ca sa se vorbeste peste tot, autoritatea e singura modalitate de a-i tine in friu...
Carpatina, Cecilia bineinteles ca o duc si miine, nu pentru ca e ziua ei ci pentru ca Daria e OK, faza cu nemincatul era de asteptat.
Ziua o vom sarbatori dupa-amiaza desi acum ne gindim ca va fi nevoie sa mergem la Piatra Neamt. Avem un contract de semnat si nu putem face procura pentru ca nu avem alt contract in original la noi...
Am scris deja un scurt e-mail directoarei in care o anunt ca as dori o intilnire imediatce se intoarce, sa rezolvam neclaritati si sa ii semnalez o problema.
Teama mea e ca nu o vor vedea ca pe o problema...
Poate in definitiv e doar vina mea ca sunt o persoana grijulie, ca sosesc cu 15-20 minute inainte de sfirsitul programului si aud cum se vorbeste...sau poate e normal sa se vorbeasca asa...
Va rog sa aveti grija si voi la toate aspectele mai ales cum a spus Ana e vorba in definitiv de o afacere, nu de pasiune, dedicatie si altele.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
13+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
aandreea27 spune:
buna seara si de la noi.zilele astea nu am avut timp sa scriu m-am rezumat la citit.am avut foart mult de munca la job,acasa am ineput curatenia de toamna.in alta ordine de idei am reanceput cresa cu plansetele de rigoare.dar de data asta nu l-au tinut mult apoi s-a jucat,a papat,a facut nani.in seara asta ma iesit in parc,acum marsaluieste fericit intre mine si tati.
ema,erina cam asa e si la noi.cand il ia tati frazele sunt cam aceleasi,a plans putin in schimb a mancat si a dormit.atunci intrebarea este de ce atunci cand ajunge acasa mananca foarte mult.practic cam la o jum de ora dupa ce intra in asa cere papa.azi a intrebat sotul meu si i s-a spus ca nu a mancat gustarea de la ora 4.intr-adevar in lipsa altor dovezi ne cam mulumim cu ce ni se spune.ptr moment.
roxana esti o mama minunata asa ca sigur vei gasi solutia potrivita.sunt sigura ca la un moment dat fiecare dintre noi ne-am intrebat oare ce este mai bine ptr copiii nostri,dar instinctul de mame ne-a ajutat.
sabina ma bucur ptr voi,bravo sofia.
erina e o treaba foarte serioasa acolo.nu trebuie sa lasi lucrurile asa.nu stiu cam care ar fi parintii care nu iau in calcul altfel de scene.eu una nu as putea sa stau deoparte.pe mine si asa ma intriga faptul ca nu pot urca la etaj unde are andrei sala si in concluzie nu pot sa imi dau seama de amosfera.noua ni se aduce copilul la parter.el pare apropiat de educatoare(mai ales de una din ele),dar as vrea sa stiu mai multe.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
aandreea27 spune:
alina nu iti fa griji.mai sunt copilasi fara lipici la olita(andrei al meu de exemplu
).am decis sa mai am rabdare.
roxana multa sanatate alexandrei.si noi am fost putin raciti,ne-am revenit,dar sa vedem cand ne-o apuca iar,presimt o iarna grea
.
papanash multe felicitari lui adi.si andu are talent la pictura,dar pe pereti
.asa ca am preferat sa nu lasam sa se dezvolte un asemenea talent
.in conditiile in care foaia de desen nici nu vrea sa o vada.in schimb lui ii plac mingile s-ar juca non-stop cu mingea si titiu.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
Celia spune:

Maia de mami Missy
Tudor Constantin de mami Urmychance
Nathan de mami Taby
La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
aniast72 spune:
Buna dimineata!
Aveti de la mine cafeluta, chipsuri, sticksuri...
Eu sunt pe pod la Ikea, dau din coate (a se citi din roti) sa intru in Bucuresti.
Gasesc niste pumni stransi si astazi? 
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia clar sa ai grija de tine INAINTE de a veni bebe, nu cred sa mai ai cum dupa aceea...doamne, tu mai ai cam o luna... fetele! |
Yaia, de fapt, mi-au picat fisele fiz acum de 10' ca mai am vreo 19 zile!!! Ca trebuie sa organizez invitatiile pt ziua lui Lisa si sa ma mobilizez cu restul chestiilor (meniu, ore, distactie, cadouri etc).
Cat despre pat, da, e o idee sa faci schimbarea acum cat nu e prea rece la voi. Lisa nu mai vine la noi in pat decat dimineata sa ia "babu" (mobilu iphone) sotului pt "pitchus". In rest, nu vrea sa doarma decat la ea in pat
. Acolo a trebuit sa dorm si eu azi noapte, ca a venit dupa mine, cred ca avea cosmaruri. Nu iti spun ce varza si intepenita m-am trezit. Cat despre odihna, cand nu mai pot, ma gandesc www.youtube.com/watch?v=Puxip714eEM&feature=fvw" target="_blank">asa."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Erina, offf, tare rau imi pare de strsul prin care treci. Nici nu stiu ce sa iti zic. Eu sunt mai vulcanica din fire si as fi reactionat pe moment sau vehement catre cine as fi simtit ca are putere de decizie!!!
Iti tin pumnii sa nu vorbesti la usi inchise si sa aiba rezultat "plangerea" ta. Nu mi se pare ca esti "deplasata" in asteptari si pretentii.
Daria cea finuta si mamica cea stresata 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
gabitz78 spune:
andreea - gasesti, gasesti...multi pumni si toate gandurile noastre bune indreptate spre tine!

alinkav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Aha, despre asta vorbea Cecilia. Asta practic si eu, confiscarea. Rezultatul este ca urla amandoi. ![]() Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Faza e, ca de multe ori totusi castiga la noi Olivia, in defavoarea lui Alex...ca deh simtul protejarii ca e inca micuta, desi nu e corect...Ma depasesc situatiile astea!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007