LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(333)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alina, deci vom patimi mai multe la anul cu scoala. Si la noi e la fel cu fugitul in camera ei, insa Andrei se duce dupa ea si iese si mai rau. Cat despre gradi, din pacate eu nu am nici o gradi de stat in Pipera.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello si de la noi.
am ajuns tarziu dimineata ( ne-am dus dupa flori) si grupa mica tocmai terminase prezentarea si intrase la clasa. Am stat cu Adi afara si am aplaudat copilasii de la celelalt grupe, apoi a intrat si el. N-am facut nici o poza, aram incarcata cu flori, geanta, rucsac plus baiat .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Erina, nu o lasa asa, si eu am aceeasi parere ca si Carpatina, pai vezi de ce nu mananca fata ? In asa atmosfera cine ar manca ? Nu e nici o diferenta ca tipa la altcineva, atmosfera era aceeasi pt toti.

Aoleu, fetelor cu 2 copilasi, ce probleme aveti, e delicata problema, sunt frustrari la fratii mai mari....Daca gasesc ceva materiale scrise va pun aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

www.flickr.com/photos/22410163@N08/3927928893/in/photostream/" target="_blank"> Adi deseneaza - video

Bravo!!!!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Multumim fetelor pentru aprecieri.

In privinta job-ului cu siguranta imi voi cauta in alta parte.

Acum sunt super nervoasa ca e a doua luna cand nu mi-au venit banii pe alocatie, la posta mi se spune ca nu apare la ei desi aproape 2 ani i-am primit. Iar trebuie sa merg in Hambarului sa stau la o coada imensa si sa le vad moacele acelor nesimtite. Luna trecuta cand am fost mi s-a spus ca s-a schimbat programul si ca s-au mai facut scapari, acum sunt curioasa ce vor mai zice. Tare as vrea sa plec din tara asta, credeti-ma ca mi s-a scarbit rau, daca stateam in banii astia ce naiba faceam? Eu ca eu, dar acum vrea sa intre sotul sa vorbeasca cu aia ca i s-a pus pata rau.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

eu nu vad cat dureaza video incarcat, adica nu stiu daca-i tot ca l-am incarcat direct din cardul camerei si pe computer nu mai am nici un program adobe. S-ar putea sa fie scurt, din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Alina, deci vom patimi mai multe la anul cu scoala. Si la noi e la fel cu fugitul in camera ei, insa Andrei se duce dupa ea si iese si mai rau. Cat despre gradi, din pacate eu nu am nici o gradi de stat in Pipera.

Rox , mamica

Da-l naibii de servici...Multa sanatate Alexandrei!

Sa stii ca am mare noroc cu gradinita asta, nu toate de stat sunt asa...din pacate.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mamici multumesc pentru mesaje.
Din pacate atmosfera era aceeasi la masa. Se stiga la un copil NU PLINGE!!! NU PLINGE!!! Dupa altul STAI SA MERGI LA PIPI, dar cu ce intonatie!!!
Oi fi eu mai speciala dar eu nu am strigat niciodata asa la Daria!

Nu va spun ca si ea plingea la un moment dat apoi s-a calmat. Cica a mincat un pic felul doi, sa le cred?!

Abia astept sa se faca luni sa vina directoarea desi nu cred ca se poate schimba ceva...pare bine inpamintenita toata treaba!!!

Ce mi-as dori sa fiu dintre acei p[arinti care nu baga in seama asemenea "amanunte"...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
13+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

eu nu vad cat dureaza video incarcat, adica nu stiu daca-i tot ca l-am incarcat direct din cardul camerei si pe computer nu mai am nici un program adobe. S-ar putea sa fie scurt, din pacate.

Are cam 1 minut 25 secunde. Bravo Andrei!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, sanatate Alexandrei!!!

Papanash, super cool! Vad ca Adi e inainte la toate!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
13+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput