LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(333)
Raspunsuri - Pagina 5
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 Multumesc mult! ![]() ![]() Unde il duceti pe Alex? La Sfantul Andrei?Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |
Da, acolo il vom duce. E destul de aproape de noi, si il poate duce mama. Alex e incantat de ideea, de fapt chiar el cu mare entuziazm ne-a adus pliantul de la gradi. Acum sper sa il tina!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Roxana_G spune:
Ana si Alina, nu ca ma bucur de capra vecinului, dar macar m-am linistit ca situatia este intalnita si la altii, de ceva timp ma invinovatesc pentru ea si pentru faptul ca nu stiu sa o gestionez. Sigur ca atunci cand Alex se joaca cu alti copii e mult mai liniste, Andrei insa prefera sa se tina dupa ea mai degraba decat sa se joace cu alti copii. Mai nou s-a batut si cu fetitele vecinilor pentru farduri.
In plus e gelos si se baga intre ele si Alexandra. Dar intr-adevar cand suntem plecati e mult mai bine, in concedii a fost cea mai linistita perioada intre ei. Mai putin in avion cand au stat unul langa celalalt. Ceea ce ma sperie cel mai tare este frustrarea acumulata a Alexandrei si incerc sa gasesc o solutie pentru asta. Desi probabil cu gradi si cu extrascolarele ei se va mai dezamorsa situatia.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Oana Isabella de mami Amar
Andrei Laurentiu de mami Terrapin
Maia de mami Missy
Tudor Constantin, mandru posesor de pulover de mami urmychance
Nathan de mami Taby!
Sa va fie vietile minunate!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
slippers76 spune:
Rox, exact asta e si temerea noastra. Frustrarea Mirunei, Pentru ca Vlad isi descarca frustrarile instant
. Am incercat varianta sa ne impartim noi parintii intre ei. Adica unul sa se ocupe de Miruna (desen, carti, jocuri, citit) si unul de Vlad (tot desen, carti , jocuri, citit
). Nu merge. Zici ca-s cu magnet. Tot unul la celalalt trag. Asa ca deseneaza impreuna, picteaza impreuna, le citim impreuna, cu certurile, tipetele si circurile de rigoare.
Alina, tot Sfantul Andrei mi-e si mie aproape. Noi la gradi am primit numai pliante cu cursuri de limbi straine.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Yaia spune:
Scuze ca ieri am fugit inainte sa fac un capitol nou, dar se inchidea gradinita si nu-mi luasem puiul de acolo!
Asa cu culorile, va place. Ei bine, sa stiti ca mie nu-mi place saptamana asta. Ca e prima de cand au inceput si nu ne-au anunta din timp, ca sa fiu si eu pregatita. Pai e saptamana galbena si noi nu avem nimic galben! Ieri i-am dat un body alb cu 'utetzu' Winnie care era galben, dar azi nu am mai avut nimic galben!
Dar ma bucur ca invata culorile, in orice limba le-ar invata. In plus, mai au ore de water painting, finger paining si cantat cu culorile astea. Stiti ce degete are dupa-amiaza? Uneori zici ca l-au dat cu oja si apoi au sters-o in graba!
Dar nu-i bai!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Celia Yaia, tu esti pusa pe shotii mai de demult… |
Poze
alinkav spune:
Si la noi sunt tipete, urlete, alergaturi. Cand sta Alex in liniste, in sfarsit isi gaseste ceva de lucru, vine Olivia si trage de el, daca nu reactioneaza il ciupeste sau il loveste, numai sa reactioneze, si incepe circul de rigoare. Daca sta ea in liniste, vine el s-o enerveze, ii ia jucariile, si abia asteapta ca ea sa inceapa sa chiuie.
Incercam sa impacam si capra si varza!
Dar e tare greu....
Alina,
gabitz78 spune:
ziua buna.
mey, voi mi-ati ascultat rugile cu gradinita bag de seama...azi a mai venit un copil la eliza in grupa....o fetitza!
deci....spuneti cinstit....cine se tine de shotii?
stef e in continuare bucuros de scoala, azi a avut de terminat niste desene.le-a facut repede.![]()
in rest, si la eliza se practica faza cu fetele vesele/triste si sa stiti ca functioneaza.nu e nevoie sa tipi la copil, e de ajus sa-i pui fata trista...se calmeaza instant.
apoi daca e cuminte si face ce se cere, fata e inlocuita cu una vesela.
pupici.
alinkav spune:
Ana, ma bucur ca ti-am fost de folos, acum sper doar sa fie ceva serios, asa cum pare de pe site.
Alina,
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui alinkav Si la noi sunt tipete, urlete, alergaturi. Cand sta Alex in liniste, in sfarsit isi gaseste ceva de lucru, vine Olivia si trage de el, daca nu reactioneaza il ciupeste sau il loveste, numai sa reactioneze, si incepe circul de rigoare. Daca sta ea in liniste, vine el s-o enerveze, ii ia jucariile, si abia asteapta ca ea sa inceapa sa chiuie. Incercam sa impacam si capra si varza! Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Exact! Identic si la noi. Niciunul nu se lasa, si totdeauna unul il cauta pe celalalt cand e linistit.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi