LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(333)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

cecilia la multi ani sotului tau,multa sanatate si mult noroc.

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Aandreea27, multa sanatate puiului! Tare pacatoase sunt otitele, au dureri mari chiar si la otite usoare. La noi nu mergea numai Nurofen, dar ne-au salvat supozitoarele Diclogesic pentru copii. Sunt foarte bune antiinflamatoare si merg bine si pe febra. Daca are dureri mari de tot fara novocalmin putin probabil sa il linistesti. Banuiesc ca i-a dat si picaturi de urechi, din tot ce am incercat parca tot Ophtamesone N au fost cele mai eficiente.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

roxana multumim mult.intr-adevar a trebuit sa ii dam si novocalmin,noaptea trecuta a fost un chin ptr el saracutul,ptr urechi a primit otocalm,pana acum vad ca si-a facu efectul,dar nu stiu docotorita aia de la grigore alexandrescu nu mi-a placut deloc,de abia astept ziua de luni sa il duc la medlife.oricum este un inceput de cresa ghinionist ptr noi,am facut viroza apoi otita,cred ca anrei o sa faca tot arsnlul de boli,dar asta e.tati deja da inapoi(hai sa ducem copilul inapoi la mamaie),dar eu sunt de parere ca aca am mers pe drumul asta mergem pana la capat.si cine garanteaza a la anul nu le face?!alex si andrei ce mai fac?greu e toamna cu bolile copiiilor.si iarna.

Mergi la inceput

eu va urez noapte buna,andu a adormit cu mamaia lui,ma bag si eu la nani ca azi noapte am dormit asa bine ca va pot spune programele tv pe de rost.o noapte cat mai placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

buna seara fetelor!

La multi ani fericiti si plini de veselie pentru Darius!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

noi am avut azi musafiri, apoi am colindat prin oras. Am reusit sa ajung la auchan sa comand poze. E promotie, costa 0,19 ron bucata, numai la cel din titan. am dus vreo 200 poze, vor fi gata in 10 zile.

Erina,am vazut frumoasa printesa, e scumpa foc !

Rox, o sa vad si pozele tale,dar maine, acum e prea tarziu sa pun laptopul lui tati. Si Adi a fost azi matinal, s-a trezit de la 6 si eu eram cheauna de nesomn, am stat pana pe la 4 la filme...

Cecilia, imi pare tare rau ca-i bolnavior Cristi. N-ai depistat sursa virusului ? La multi ani sotului , fericire si impliniri !

Andreea si voua multa sanatate. la medlife e program si sambata, si nu e neaparat nevoie de programare. e tare dureroasa otita, sper sa scape repede copilul.

Mergi la inceput

am incercat cap nou dar nu ma pot loga, cre ca mai e cineva.
va las cu bine,o seara superba !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Roxana, Celia

starea nostra este cam apatica,cam somnolenta, dar nu a mai vomat, sper ca suntem pe drumul cel bun, mai ales ca cere papa, dar imi este frica sa-i dau. A papat 2-3 lingurite de branzica, a baut jumatate din 250ml saruri, apa cate putin, iar de alte lichide nici vorba. I-am facut supica de legume, e cahhhhhh, insa a furat paine din punga, a papat ceva pana am venit din baie, asta acu vreo 2 ore....sper sa fie ok. Daca nu se intampla nimic ma gandesc sa-i dau ceva solid gen cateva lingurite de orez cu morcov...ce ziceti,sa risc. Ma ingrijoreaza ca nu a papat nimic si nu a luat sarurile.

Roxana, ma gandeam sa fac cum ai spus tu, dar imi este frica de voma, am mai incercat ieri cu smecta si a dat afara.....azi nu a vrut nici hidrasec, dar asta nu e o problema, nu a mai facut kk deloc, sper sa nu cadem iar in extrema cealalta.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem noi

Cecilico, noi tocmai ce am terminat o gastroenterita.
La noi a mers foarte bine laptele fara lactoza Nan, facut cu apa in care a fiert orezul, asta ca sa inchege stomacelul, si=i mai puneam in biberonul de seara, Biotics, ca sa refaca flora si sa normalizeze scaunul. Merge mai bine la noi decat Smecta.
3 zile i-am dat doar laptic lui Andrei si intre mese apa. Supa nu vroia neam, nu mai zic de compoturi sau ceai, cahhh.
Acum ca s-a stabilizat am inceput de alaltaieri cu orez fiert si subtiat cu lapte,, ieri si azi la masa de pranz i-am facut pilafior, adica la steamer ores+dovlecel+morcov+pui, si a papat binisor, iar dimineata i-am dat si un iaurtel.
Acum incerc sa inlocuiesc lapticul cu laptele lui normal, as aincat avem jumatate masuri fara lactoza jumatate cu lactoza.
E greu si simti ca te lasa puterile, dar ei sunt luptatori!
Va tare is multa sanatate!

E foarte important, din ce am citit eu , sa nu grabim lucrurile si sa luam totul usor, ptr ca daca grabim facem mai rau.
O enterocolita dureaza intre 3 si 7 zile.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa![/red][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

buna dimineata si o pe gustul vostru.

da, e mai buna, aseara a fost un pic mai vesel, a papat putin orez, dar nu va spun cum, m-a gonit si pe mine si pe tati din bucatarie, ii era foame si pt ca refuzase sa-i dam papa s-a gandit ca daca nu il vede nimeni poate presta linistit, bineinteles ca l-am lasat, papa cu lingurita( isi luase nu mai putin de 4 lingurite) si cum nu-i ajungea mai lua si cu mana, nu a papat mult, dar a papat cava, a baut din greaeala din sticla de saruri.....apoi apa. Au trecut nasi pe la noi si s-a luat la joaca cu nasicu de 10 luni, care era si el la regim dupa ceva asemanator,niciodata nu s-a jucat asa frumos cu el...a iesit tati putin cu el afara, iar cand a venit parca era alt baiat....la 9 mi-a cerut laptele sa faca nani, nu pot sa va spun cat a tipat ca nu-i dau lapte, pana la urma am cedat si i-am dat vreo 100ml, a baut si a dormit fara probleme pana la 6 cand si-a cerut doza de lapte, a baut si a dormit pana la 8 cand i-a zis lui tati sa mearga sa faca cafeaua.....asa ca azi stiti cine da cafeluta
El pare ok, vesel ca si cum mu s-ar fi intamplat nimic, se cinuie sa faca kk, ieri nu a facut......am uitat sa va spun ca de cateva zile trage de pampers sa-l dea jos, dar am insistat eu sa-l punem la loc....sper sa nu fi trecut faza aceasta, mai ales ca a inceput sa spuna cand face pisi sau kk(ne mai pacaleste dar in general face)......m-am intins ca o placinta, va inchipuiti voi ca si starea mea e buna .....

Andreea27 sanatate multa

nana.

papanash, nu am descoperit cauza, dr zicea ca poate fi un aliment sau maini murdare, ciudat ca fff multi copilasi sunt cam in acaesta situatie, eu ma mai gandesc si la altceva, el e innebunit sa faca baie cu ratele lui, in cada, posibil sa fi baut apa de acolo intr-o clipa de neatentie, a mai incercat dar nu l-am lasat( aseara cand l-am spalat m-am gandit la asta)

vsa doresc o zi buna.

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Karina de mami Emma

La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput